Profile cover photo
Profile photo
Pengedar Shaklee Batu Pahat
About
Posts

Post has attachment
Amalkan Tips Ini Jika Nak Luka Caeser Cepat Sembuh
Bersalin secara pembedahan caesarean susah nak jaga. Banyak sangat pantang larang yang kena ikut. Maklumlah perut sudah kena belah berlapis-lapis jadi proses penyembuhan mengambil masa yang lama berbanding bersalin normal yang tidak mengambil masa lama untu...
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana Vivix Bertindak Melindungi Sel Badan dari Rosak ?
Telomeres  Telomeres seakan “cap” yang melindungi sel & DNA daripada kerosakan. Penuaan dan serangan radikal bebas akan menyebabkan telomeres ini menjadi semakin pendek dan kemudiannya terus rosak dan sel akan mati. Apabila sel telah mati dan tidak ada sel ...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Tambah Pendapatan Dengan Shaklee
Hari ini Farah nak berkongsi sedikit tips atau cara tambah pendapatan dengan Shaklee. Alhamdulillah Farah juga dapat membantu En Suami dalam menampung kos sara hidup yang semakin meningkat.  FArah yakin dalam dunia hari ini dengan peningkatan kos sara hidup...
Add a comment...

Post has attachment
Garlic Complex Antibiotik Yang Selamat & Semulajadi
Siapa suka makan bawang putih mentah? Farah takde la suka sangat, kalau masak saya akan potong halus-halus. Jangan sampai nampak bawang putih dalam makanan.Hahahaha Sekarang ni, selain dari nutriferon dan Vitamin C, garlic juga berfungsi untuk tingkatkan im...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Kira Ketulinan Omega-3 Dalam Jenama Minyak Ikan Anda
Ada banyak sangat jenama di pasaran yang mengeluarkan minyak ikan. Apa yang kita perlukan dari minyak ikan tu sebenarnya adalah Omega-3 yang sangat power tu.  Omega-3 sangat penting untuk tubuh kita. Antaranya adalah sifat anti inflammationnya. Macam mana k...
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Ahli Shaklee.? Macam Mana Nak Buat Belian.?
Anda bukan ahli shaklee tapi nak membeli product shaklee, boleh tak ada masalah. Hari nie Farah terangkan cara membeli product shaklee. Sama ada Offline ( walk in ) ataupun secara online.  Cara Beli Shaklee Online Bagi yang nak beli sendiri produk Shaklee s...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Datang Ke Shaklee Malaysia
Hari ini Farah nak kenalkan.cawangan Shaklee dalam Malaysia.. Shaklee HQ terletak di Subang Jaya.. Dan Shaklee bukak cawangan di Pusat- pusat bandar di Malaysia.. Ada 6 cawangan shaklee..  Pada yang nak terus walk in beli barang shaklee, boleh laa terus ke ...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Sakit Urat Menyerang .. Apa Penyelesaiannya ?
Ramai di kalangan kita yang sering mengalami sakit-sakit urat dan sakit tulang, walaupun diri masih muda.  Kebiasaannya sakit urat akan menyerang orang yang sudah berusia, tetapi sekarang sakit urat menyerang tidak mengira usia. Di usia muda oleh kena sakit...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded