Profile cover photo
Profile photo
Joojoo Craft
12 followers
12 followers
About
Joojoo's posts

Post has attachment
Open Order for Hari Guru / Teachers Day (Promotion)
PROMO HARI GURU / TEACHERS DAY (29/3/2017 - 2/4/2017 ONLY) HANDMADE PILLOW @ PENCIL CASE  (MIX COLOUR) RM8 ONLY!!! each WHATSAPP 012-9187213

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
School Bus Tissue Box Cover
haaaa.... sesekali tukar pulak, asyik pillow je kan... kali ni order cover kotak tisu @ tissue box cover hehe... tema sempena sekolah dah start... design bas sekolah.. if korang minat nak order, apa2 design pon boleh, request sahaja ye.. untuk kat rumah ke....

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Anna Frozen pillow
wahhhh frozen lagiiii haaa pillow comel ni dah selamat sampai ke tuannya untuk birthday si kecik yang comel... bukan main peluk lagi kata ibunya..wahhh wahh..  by the way, tqvm customer :) nak order boleh emel @ whatsapp 012-9187213   joojoocraft@yahoo.com

Post has attachment

Post has attachment
frozen in da houz ~ elsa handmade pillow
Nahh buat peminat frozen hihi... anna here! Nak order utk birthday, utk anak-anak u all boleh whatsapp saya laju-laju  Tqvm customer 😘

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded