Profile cover photo
Profile photo
Café ZILT
About
Café ZILT's posts

Post has attachment
Wederom in de consternatie-poepaamegaatsie helemaal vergeten jelui te melden dat het weer zover is: De derde donderdag van de maand en dus wordt weer tijd voor de PopQuiz in Café ZILT. Nu reeds in haar twaalfde jaar is deze quiz inmiddels een begrip en wel van legendarische proporties. De quiz wordt deze keer samengesteld en gepresenteerd door MC Michael B. Vier ronden en niet al te moeilijk met uiteraard een hoop larie zoals u van Michael gewend bent.

Deelname aan de Café ZILT PopQuiz is gratis en toch zijn er ook prijsjes te winnen. Komt allen want gezellig en leuk en heel veel heerlijk bier en ook whisky zo u wenst. Reserveren is niet mogelijk dus kom op tijd want vol is vol.

Post has attachment
Aaanstaande zondag voegen we ZILT's ZondagMiddagJazzSessie samen met een whskyproeverij. Sessieleider Jasper Blom neemt weer een aantal fantastische muzikanten mee. Uw gastheer Michael Bruynse selecteert een zestal fraaie whisky's en serveert daar chocolade, dadels, kaas en spek bij. Uiteraard is deze JazzSessie gratis toegangkelijk en mocht u willen meeproeven dan kost dit u slechts € 32,50 Laat het ons weten wanneer je aan de proeverij wilt deelnemen. Er is slechts beperkt plaats. Voor de volledigheid vermelden we onze actuele tapbier 'line-up' : Jupiler Pilsener,
7 Deugden Bock&Sprong, Cornet, De Koninck Testbrew Bier van A, Kasteel Tripel, Jopen Adriaan, Hertog Jan Grand Prestige, Gulpener Jolly Roger, Maallust Blond, Lowlander IPA, Troubadour Magma Tripel Spiked Brett, La Trappe Quadrupel.

Post has attachment
Aanstaande zondag vanaf 14:00 heten we je van harte welkom in Café ZILT om je kleding te ruilen, te vermaken en te pimpen. Lekker even meiden onder ewlkaar.
We zorgen uiteraard voor een aantal flessen bubbels en andere hapklare heerlijkheden; natuurlijk brengen we je een berg bon bons.
Laat je het ons weten of je komt? Wij hebben er alvast zin in.

Post has attachment
Aaanstaande zondag, 8 Januari om 17:30 voegen we ZILT's ZondagMiddagJazzSessie samen met een whskyproeverij. Jasper Blom neemt weer een aantal fantastische muzikanten mee en uw gastheer Michael Bruynse selecteert een zestal fraaie whisky's en bijbehorende hapjes. Uiteraard is deze JazzSessie gratis toegangkelijk en mocht u willen meeproeven dan kost dit u slechts € 32,50 Laat het ons weten wanneer je aan de proeverij wilt deelnemen. Er is slechts beperkt plaats.
Photo

Dames, heren ook, vrienden, collega's, relaties enzoverder, gaarne uw aandacht voor een aantal mededelingen.
Graag eerst uw aandacht voor onze aangepaste openingstijden gedurende de feestdagen. Op eerste en tweede kerstdag houden wij de deur toe en op oudjaarsdag zijn bemannen wij slechts tot 22:00 de tapkranen. Op de eerste dag van het jaar verwelkomen wij u graag allen voor ons inmiddels legendarische nieuwjaarsviering. Uiteraard zorgen wij wederom voor een hysterisch hoeveelheid bovenmatig lekkere hapjes en ( van onze mannetjes in Frankrijk ) een glas bubbels voor een ieder van u; twee mag ook, zo u wenst. Het is niet verplicht maar wij vinden het wel aardig, geweldig zelfs wanneer u zich voor deze gelegenheid kleedt. Niet dat wij u anders in Adam of Evakostuum verwachten maar, ach u begrijpt vast wat wij bedoelen.
Verder vermelden wij met plezier ons actueel tapbier assortiment. Aldus, van links naar rechts, met veel plezier en gepaste trots, presenteren wij: Jupiler Pilsener, IJ Flink, Uiltje Firstborn, La Trappe Blond, De Koninck, Gulpener Verse Hop, Cornet, Hertog Jan Weizener, Kasteel Trignac, Maneblusser, Floreffe Dubbel en Boulevard Tank 7. Allemaal heerlijk en bij ons per glas ter directe consumptie verkrijgbaar.
Rest ons slecht u allen fijne feestdagen te wensen en een prachtig nieuwjaar ( De volledige versie de nieuwjaarstoespraak kunt u in den vleze meemaken op 1 januari )
Graag tot ziens.

Post has attachment
Het is weer zover, aanstaande zondag om 18:00 gaan we weer lekker ruiken aan, nippen van en babbelen over een van de lekkerste en meest veelzijdige dranken van de hele wereld en omstreken. Whisky!
Voor € 27,50 zetten we je een reeks vloeibaar genot voor en dekken we de tafel met kaas, worst, chocolade, olijven en dadels. Laat het ons weten wanneer je wilt deelnemen. Er is slechts beperkt plaats.
Photo

Post has attachment
Jelui, gaarne uw aandacht voor de actuele bierkraanselectie. Zonder omhaal presenteren wij ( uiteraard met plezier en gepaste trots ) de volgende bieren: Jupiler Pilsener, Früh Kölsch, Uiltje's Commisaris Rex, Deugniet, Jopen Viergranenbok, Cuvée du Chateau, Gulpener Herfstbok, Cornet, Boulevard Bully Porter, Troubadour Magma Maris Otter en Lowlander White Ale. Komt allen, drink en geniet.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29-11-16
11 Photos - View album

Post has attachment
De derde donderdag ( 17 november ) van de maand komt eraan en dus wordt het weer tijd voor de PopQuiz in Café ZILT. Nu reeds in haar twaalfde jaar is deze quiz inmiddels een begrip en wel van legendarische proporties. De quiz wordt deze keer samengesteld en gepresenteerd door MC Michael B.

Deelname aan de Café ZILT PopQuiz is gratis en toch zijn er ook prijsjes te winnen. Komt allen want gezellig en leuk en heel veel heerlijk bier en ook whisky zo u wenst. Reserveren is niet mogelijk dus kom op tijd want vol is vol. Aanvang is 20:30
Photo

Post has attachment
Jelui, heden houden we het kort en bondig. Vanavond schenken we aandacht aan de verkiezingen in de VS. We laten het grote scherm zakken en projecteren daarop beelden van het een en ander via NPO, CNN of welkeen ander omroep. Eventueel kan hier geluid aan worden toegevoegd tenzij wij de voorkeur geven aan fijne Americana klanken.
Verder vermelden we de uitbreiding van ons assortiment whisky's met de Glen Scotia 15yr. Deze fraaie Campeltown whisky heeft een neus vol abrikozen, citrus, vanille, gember en appeltaart. Op de tong ontwikkelen de fruit tonen zich verder maar wordt het geheel wat dieper en droger. De invloed van het bourbon vat waarin de whisky is gerijpt, is zeer nadrukkelijk aanwezig. De afdronk is behoorlijk stevig maar wel mooi droog.
Voor de volledigheid sommen wij de thans bij ons op tap te verkrijgen bieren op. Bij dezen dan: Jupiler Pilsener, Wychwood Hobgoblin, Lowlander IPA, Jopen 4 Granen Bok, Hertog Jan Weizener, Gulpener Herfstbok, Troubadour Magma Triple Spiked Brett, Kasteel Rouge, Cornet, Jack's Precious IPA, De Koninck en Boulevard Tank 7.
Zegt het voort, komt allen en proef hoe fijn het leven is.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
08-11-16
12 Photos - View album

Post has attachment
Voor het eerst en zeker niet voor het laatst melden we met trots en plezier wat er momenteel bij ons uit de tapkranen stroomt. Van links naar rechts: Juplier Pilsener, Wychwood Hobgoblin, Jopen 4 granenbok, Hertog Jan Weizener, Gulpener Ijsbok, Troubadour Magma Triple Spiked Brett, Kasteel Rouge, De Koninck, Belle Fleur van De Dochter van de Korenaar, Jack's Precious IPA, Cornet en Boulevard Tank 7. Zegt het voort en komt allen genieten.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-11-07
12 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded