Profile cover photo
Profile photo
La Salle Tarragona
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
A finals del mes de novembre els alumnes de 3r d'ESO van participar en una jornada d’Emprenedoria que es va celebrar a les instal·lacions de la Universitat La Salle Campus Barcelona. En aquest vídeo que us compartim, podeu veure com es va desenvolupar la jornada.

> Més informació sobre el taller: http://tarragona.lasalle.cat/?p=4472
Add a comment...

Post has attachment
Comencem la setmana explicant-vos les noves sessions d'educació viària que han estat fent els nens i nenes de 1r, 3r i 5è de Primària sota la tutorització de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

> Llegeix la notícia completa: http://tarragona.lasalle.cat/?p=5929
Add a comment...

Post has attachment
L'alumne de 1r de Batxillerat Ramon Monegal ha estat seleccionat per participar en el programa Bojos per la Química, que organitza la Fundació Catalunya-La Pedrera i en què participaran joves de Batxillerat d'arreu de Catalunya en un tallers que es faran a l'ICIQ-Institute of Chemical Research of Catalonia.
Moltes felicitats Ramon!

> Llegeix la notícia completa: http://tarragona.lasalle.cat/?p=5925
Add a comment...

Post has attachment
Durant aquestes primeres setmanes de classe del mes de gener els alumnes de Primària estan immersos en l'elaboració i el desenvolupament dels seus respectius projectes. Aquests dies estan desenvolupant el gruix de la feina per tal de tenir-la enllestida de cara a les presentacions que es faran la setmana vinent amb les famílies.

> Llegeix la notícia completa i mira la galeria de fotos: http://tarragona.lasalle.cat/?p=5887
Add a comment...

Post has attachment
Ja està disponible el darrer número de la revista "Discipulus", una publicació elaborada pels alumnes de 2n de Batxillerat de l'escola. No us perdeu tots els temes que han preparat, entre els quals destaquen les entrevistes que han fet a diferents persones que formen part de la comunitat educativa del col·legi amb l’objectiu de fer-ne un retrat col•lectiu.

> Descarrega't la revista "Discipulus" accedint aquí http://tarragona.lasalle.cat/?p=5866
Add a comment...

Post has attachment
L'arquitecte municipal de l'Ajuntament de Tarragona, Rogeli Jiménez, va participar en una classe a 5èC en què va explicar als alumnes el projecte de l'Anella Mediterrània dels Tarragona 2018. Aquest esdeveniment esportiu és la temàtica del projecte que s'està treballant en aquesta classe.

> Llegeix la notícia completa: http://tarragona.lasalle.cat/?p=5862
Add a comment...

Post has attachment
El proper dimarts 24 de gener tindrà lloc a l'Auditori del pavelló de Direcció una reunió informativa a partir de les 17.15 hores sobre les estades d'immersió lingüística a Irlanda que s'ofereixen a alumnes d'ESO i Batxillerat.

> Més informació sobre aquestes estades: http://tarragona.lasalle.cat/?p=5859
Add a comment...

Post has attachment
Els alumnes de 6è de Primària van participar aquest dilluns en un taller dels Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya sobre els riscos i els mals usos de les xarxes socials.

> Llegeix la notícia completa: http://tarragona.lasalle.cat/?p=5857
Add a comment...

Post has attachment
Mesos enrere els nens i nenes de P3 van visitar l'hort per aprendre com era el procés de plantació de llavors. Aquesta passada setmana hi van tornar per veure el creixement dels raves que havien plantat i, no us ho creureu, després se'ls van menjar a classe!

> Llegeix més: http://tarragona.lasalle.cat/?p=5834
Add a comment...

Post has attachment
El professor Gerard Massons, de la Facultat de Química URV, va oferir una xerrada als alumnes de 1r de Batxillerat que cursen la matèria de Ciències per al món Contemporani sobre les "Bestioles que treballen per a nosaltres".

> Descobreix quines són aquestes bestioles a http://tarragona.lasalle.cat/?p=5830
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded