Profile cover photo
Profile photo
Hanneke Meier
366 followers
366 followers
About
Hanneke's posts

Post has attachment
Ik ben zo trots! Gisteren is het eerste Beloved Magazine uitgekomen en twee van mijn foto's van de shoot met Marjolein zijn gepubliceerd!

Wat is het mooi om niet alleen mooie foto's te kunnen maken, maar ook dit belangrijke en bijzondere gevoel bij iemand terug te kunnen laten komen :)

Check de link naar het magazine hier -->
http://belovedcollective.co/blog/2014/05/05/beloved-magazine-volume-one/
Photo

Post has attachment
Een prachtig bruidspaar, heerlijke momenten, fijne locaties.. Een top-dag! Alles gevat in de bruiloft van Loes en Stefan! Kijk hier naar hun blog!

http://trouwfotografie.hannekemeier.nl/loes-stefan-e3strand/

Post has attachment
Het bruidsboeket is een van de elementen in jullie bruiloft die de aandacht trekken. In deze blog geef ik jullie tips en feitjes over dit mooie boeket.

http://trouwfotografie.hannekemeier.nl/tips-voor-een-prachtig-bruidsboeket/

Post has attachment

Post has attachment
Bruidsparen zeggen het zo vaak: “Wij zijn echt niet fotogeniek!” of “Knap als je ons mooi op de foto krijgt!”

Waar die onzekerheid precies vandaan komt? Ik weet het niet zeker, maar kan natuurlijk wel een gokje wagen vanuit mijn eigen ervaring. Lees hier meer over èn wat je er aan kunt doen op mijn nieuwe blog!

http://trouwfotografie.hannekemeier.nl/fotogeniek-echt-wel/

Post has attachment

Post has attachment
Loes en Stefan hebben hun trouwkaart door mij laten ontwerpen. Hun wens: Iets met een Polaroid en er mag best wel iets speciaals bij! Na wat brainstormen kwam ik met dit idee: Een uitschuifbare kaart (net als een Polaroid!) met daarop de uitnodiging voor hun huwelijk. De foto met de camera hebben we tijdens hun loveshoot gemaakt, twee vliegen in een klap natuurlijk Inmiddels zijn de kaarten bij hun gasten aangekomen en iedereen is razend enthousiast, tof om te horen!
Photo

Post has attachment

Trouwtip!

In deze blog geef ik je 20 supertoffe tips waarmee je ook jullie low-budget bruiloft tot een fantastisch en onvergetelijk feest kunt maken, zonder dat het goedkoop zal gaan aanvoelen. Ook vertellen bruiden en 1 bruidegom over hun ervaringen met een low-budget bruiloft!

Post has attachment
Maanden lang zijn jullie bezig met het regelen en organiseren van jullie bruiloft en binnen 24 uur is het allemaal weer afgelopen. Deze 24 uren wil je natuurlijk zo efficiënt, mooi en relaxed mogelijk laten verlopen, zodat je er met volle teugen van kunt genieten, in plaats van dat je je druk maakt of je wel binnen de uitgestippelde tijd blijft, of dat jullie wel voldoende tijd hebben met elkaar en jullie gasten. In deze blog geef ik tips voor een goed draaiboek!

http://trouwfotografie.hannekemeier.nl/het-ideale-draaiboek-voor-jullie-bruiloft-kan-dat/

Post has attachment
Er komt bij het organiseren van jullie bruiloft een heleboel kijken en er zijn vele dingen te regelen. Waarschijnlijk staat het uitzoeken van een trouwfotograaf ook op jullie lijstje. Het aanbod kan overdonderend zijn, dus in deze blog geef ik jullie 5 punten om rekening mee te houden.

http://trouwfotografie.hannekemeier.nl/5-tips-het-kiezen-van-jullie-trouwfotograaf/
Wait while more posts are being loaded