Profile cover photo
Profile photo
AIDA - Albanian Investment Development Agency
86 followers -
Albanian Investment Development Agency Official Updates on Investment Opportunities http://www.aida.gov.al/
Albanian Investment Development Agency Official Updates on Investment Opportunities http://www.aida.gov.al/

86 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Programi Gjermano-Danez ‘Mbështetje për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural në zonat e pafavorizuara në Shqipëri’ (SARED) vë në dispozicion për fermerët dhe agro-përpunuesit shqiptare grante që arrijnë 6.5 milion Euro. 13 fermerë nga zona të ndryshme të Shqipërisë mundën të përfitojnë nga thirrja e parë e këtij granti gjatë periudhës Prill-Qershor, duke marrë në total 270 mijë Euro për investimet e tyre.

Bashkimi Evropian në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë, Turizmit dhe Sipërmarrjes në Shqipëri kanë kënaqësinë t’ju ftojnë të merrni pjesë në:


Aktivitetin “Business Networking”
të Programit të BERZH, financuar nga BE për Mbështetjen e Bizneseve të Vogla në Shqipëri
Hotel Sheraton, salla Iliria 1, Tiranë
E enjte, 8 tetor 2015, ora 9:30

Post has attachment

Ftesë për Pjesmarrje! Panairi dhe Kongresi i Ndërtimit, 1 - 4 Tetor 2015, Bursa, Turqi

Invitation for Participation! Congress and Construction Fair, 1-4 October 2015, Bursa, Turkey

 http://www.aida.gov.al/evente/ftese-per-pjesmarrje-panairi-dhe-kongresi-i-ndertimit-14-tetor-bursa-turqi-2

Post has attachment
Forumi i II-të i Samitit të Vienës
Themelimi i Zyrës së Bashkëpunimit Rinor Rajonal të Ballkanit Perëndimor
Vienna Summit,II-nd Forum
The establishment of the Regional Cooperation Youth Office in the Western Balkans.

http://www.aida.gov.al/lajme/deklarate-e-perbashket-mbi-themelimin-e-zyres-se-bashkepunimit-rinor-rajonal-te-ballkanit-perendimor

Post has attachment
Sapo ka startuar ditën e dytë të bisedimeve Forumi i II-të i Samitit të Vienës. Në këtë event janë të pranishëm Ministrat e Ekonomisë së rajonit dhe përfaqësues të lartë të institucioneve qeveritare. Temat kryesore që do të trajtohen gjatë këtij takimi janë: Bashkëpunimi në Ballkanin Perëndimor, Projekte të përbashkëta, Bashkëpunimi në Biznes dhe Prioritetet në Investime.

Just launched the second day of the Vienna Summit,II-nd Forum. In the event were present Ministers of Economy of the region and senior representatives of government institutions. The main topics that will be addressed during this meeting are: Western Balkans Cooperation, Common Projects, Business Collaboration and Investments Priorities
PhotoPhotoPhotoPhoto
Vienna Summit,II-nd Forum
4 Photos - View album

Post has attachment
Forumi i 8-të Ballkanik mbi Energjinë dhe Financat, Tetor 2015
Forumi i 8-të Ballkanik mbi Energjinë dhe Financat do të mbledhë së bashku në datat 20-21 Tetor, 2015 institucione shtetërore, korporata, dhe akademikë me qëllim përkthimin e ideve të biznesit në mundësi reale investimesh të suksesshme.

Për më shumë info:

http://www.eelevents.co.uk/balkan-energy-finance-forum-2015/
Photo

Post has attachment

Finnpartnership
Programi finlandez Finnpartnership, ofron shërbime këshillimore për aktivitetet e biznesit të kompanive finlandeze në vendet në zhvillim, si dhe mbështetje financiare në fazat e planifikimit, zhvillimit dhe trajnimit gjatë implementimit të një projekti. Finnpartnership ofron shërbime falas.
Per me shume informacion vizitoni: 
http://www.aida.gov.al/faqe/partneret
dhe
http://www.finnpartnership.fi/www/en/index.php

Post has attachment
Njoftim!

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve me qëllim përmbushjen në kohë të kërkesave të investitorëve të huaj apo kërkesave të biznesit vendas, ka vendosur në dispozicion adresat email të mëposhtme:

Director@aida.gov.al;(Drejtor Ekzekutiv)

Fdi@aida.gov.al;(Foreign Direct Investment)

Sme@aida.gov.al;(Small and Medium Enterprise)

Bric@aida.gov.al;(Business Relay and Innovation Centre)

Marketing@aida.gov.al.(Marketing, PR & Information)
Photo
Wait while more posts are being loaded