Profile

Cover photo
Hemels van der Hart
10 followers|268,543 views
AboutPostsPhotosVideos
Story
Tagline
Advertising. Branding. Corporate Design. Strategy. Web Design. Web Development. SEO.
Introduction
Wij willen met onze kennis en inzet voor opdrachtgevers aantoonbaar verschil maken. Onze passie is om organisaties te helpen groeien. In mensen, in omzet en in denken. We willen met communicatie mooie, concrete resultaten behalen. Dat doen we door met 50 mensen te werken aan de vier pijlers die het succes bepalen van communicatie: het concept, de mens, het proces en de technologie.

Wij doen alles wat een klant nodig heeft om succesvol te blijven of succesvoller te worden. We helpen organisaties te groeien. In omzet, in marktaandeel, in mensen of in werkwijze. Gewoon concreet, meetbaar en aantoonbaar. Met onze communicatie willen we resultaat realiseren. En dat onze klanten er wat mee opschieten, dat is 'mooi met resultaat'.

We houden ons bezig met externe communicatie, interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie. We denken met onze klanten mee om te bepalen wat die klant nodig heeft. Stellen daarvoor de centrale belofte vast, waarna we aan de slag gaan om een plan van aanpak op te stellen. Waarna we online, offline, interne of externe communicatie ontwikkelen. Daarbij zorgen we ervoor dat alles in elkaar grijpt en het geheel dus veel meer is dan de som der delen.
Links
Contact Information
Contact info
Phone
+31 (0) 338000000
Email
Address
Zeisterweg 82-84, 3931 MG Woudenberg, Netherlands

Stream

Hemels van der Hart hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.