Profile cover photo
Profile photo
Homeopathie Laren, Hilversum, Blaricum, Bussum, Eemnes, Baarn, Huizen, Naarden
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Lezing ‘Burn-Out, (winter) Depressie, RSI klachten, Slaapstoornissen : voorkomen of genezen met Homeopathie, gezonde voeding en voedingssupplementen'
Op dinsdag 10/10/2017 14:00 - 15:30 in Laren
Op dinsdag 17/10/2017 14:00 – 15:30 in Amsterdam
Wist u dat Homeopathie, gezonde voeding en als nodig supplementen ook goed kunnen helpen bij somberheid, (winter) depressie, burn-out, slaapstoornissen en RSI klachten?
Het is belangrijk om de onderliggende oorzaken en emoties te begrijpen om een goed werkend homeopathisch middel voor te schrijven, maar als dat eenmaal gevonden is kan het soms heel snel helpen! Gezonde voeding en eventueel voedingssupplementen zijn van belang voor een goede aanmaak van hormonen die een rol spelen in deze aandoeningen. Bij burn-out bijvoorbeeld helpt een homeopathische behandeling om de hormoon productie weer in balans te brengen.
Aan de hand van een paar voorbeelden zal ik uitleggen hoe een behandeling gebeurt. Meerdere patiënten zijn uitstekend geholpen door mijn behandeling, zijn gestopt met medicijnen en antidepressiva in overleg met hun arts, en hebben hun normale leven weer kunnen oppakken!
Meer weten? Kijk op www.homeopathielaren.nl of www.homeopathie-amsterdam.com
Graag van tevoren aanmelden! Max 8 deelnemers - kosten 15 euro's
Aanmelding op klassiekehomeopathie@xs4all.nl
Bent u verhinderd maar wilt u meer daarover weten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of een consult!
Add a comment...

Post has attachment
Lezing ‘Gewrichtspijn, Artrose, Fibromyalgie, Reumatoïde Artritis, Osteoporose, Ziekte van Lyme, Multiple Sclerose, Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS) en poreuze darmen’
Op dinsdag 7/11/2017 14:00 - 15:30 in Laren
Op dinsdag 14/11/2017 14:00–15:30 in Amsterdam

Gewrichtspijn, artrose, fibromyalgie, reumatoïde artritis, osteoporose, ziekte van Lyme, multiple sclerose, Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS) en poreuze darmen : veel mensen krijgen op een bepaalde leeftijd last van hun gewrichten, soms door een auto-immuun proces, slechte doorbloeding van de gewrichten of soms door een PDS (Prikkelbare Darm syndroom) of poreuze darmen. Welke factoren dragen bij aan het ontstaan van deze ziektes? Wist u dat ze goed voorkomen of verholpen kunnen worden met de juiste voeding, rustig bewegen en een homeopathische behandeling. Hoe zorg ik dat mijn kraakbeen in goede conditie blijft?
Meer weten? Kijk op www.homeopathielaren.nl of www.homeopathie-amsterdam.com
Graag van tevoren aanmelden! Max 8 deelnemers - kosten 15 euro's
Aanmelding op klassiekehomeopathie@xs4all.nl
Bent u verhinderd maar wilt u meer daarover weten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of een consult!
Add a comment...

Post has attachment
De gevaren van cholesterolverlagende ‘statine’
mei 31st, 2014|een artikel van Optimake Gezondheid, te lezen op http://www.optimalegezondheid.com/gevaren-van-cholesterolverlagende-statine/
De gevaren van cholesterolverlagende statine

Voor mensen die een hoog cholesterol hadden was het toentertijd fantastisch nieuws: Door het gebruik van statines kon het cholesterol met maar liefst 50% verlaagd worden. Ook de artsen waren enthousiast! Maar gedurende het gebruik werd het enthousiasme behoorlijk gedempt door de indrukwekkende lijst met bijwerkingen en de vele schandalen omtrent statines.
Wat is Cholesterol?
Cholesterol is een stof die erg belangrijk is voor het aanmaken van gal, hormonen en de celwanden. Daarbij is het een belangrijk component voor de constructie van het zenuwstelsel. Je kunt je voorstellen dat geen, of té weinig, cholesterol problemen kan geven. Overigens geeft een té hoog niveau cholesterol ook problemen in verband met hart- en vaatziekten. Algemene stelregel is: Hoog Cholesterol = Verhoogde kans op hart- en vaatziekten.
Om dit artikel over statines beter te kunnen begrijpen, is het noodzakelijk dat je weet dat er twee soorten cholesterol bestaan:
Over het algemeen zijn er twee soorten cholesterol: De LDL-cholesterol (oftewel de ‘slechte’ cholesterol) en HDL-cholesterol (oftewel de ‘goede’ cholesterol). De LDL-cholesterol, de slechte cholesterol, heeft de eigenschap om zich heel gemakkelijk te hechten aan beschadigde plekken van bloedvaten. Hierdoor neemt het risico toe voor vernauwing, en later verstopping, van bloedvaten. Dit kan weer leiden tot problemen in de vorm van een hartinfarct of een herseninfarct.
De HDL-cholesterol, de goede cholesterol, heeft als prettige eigenschap dat het de LDL-cholesterol aan zich bindt waarna het afgevoerd wordt naar de lever voor verdere afbraak. Daarna verlaat dit het lichaam via de ontlasting. Het mag duidelijk zijn dat als er meer LDL dan HDL in het bloed aanwezig is, dat alle slechte cholesterol niet afgevoerd kan worden. Let wel, ons lichaam heeft beide soorten nodig, ondanks de aanduiding ‘slecht’ en ‘goed’, maar wel in de juiste verhouding.
De geschiedenis van cholesterolverlagers
Het is inmiddels zo’n 30 jaar geleden dat Akira Endo, een biochemicus uit Japan, een wonderlijke ontdekking deed: Hij maakte vanuit schimmels een middel wat cholesterolverlagend zou werken. Hoewel dit nieuwe medicijn prima werkte en ontzettend veel mogelijkheden had, werd het met een dikke rode streep afgekeurd omdat het té ernstige bijwerkingen zou hebben.
De biochemicus zelf, en andere wetenschappers over de hele wereld, gingen onvermoeid door met het verder ontwikkelen van dit medicijn, met name om de bijwerkingen te elimineren of in ieder geval te verminderen tot een ‘aanvaardbaar’ niveau. 15 jaar na intensief onderzoek werd het medicijn voor het eerst klinisch getest.
Hieruit bleek dat het middel inderdaad de kans op een hartziekte heel sterk verlaagd. Overigens richtte de test zich alléén op secundaire preventie. Dit wil zeggen bij mensen die reeds een hart last gehad hebben van een hartinfarct en de medicijnen dus moeten voorkomen dat dit nog een keer kan gebeuren.

Last Van Hoog Cholesterol? Krijg Gratis Toegang Tot De Meest Effectieve Methode Om Je Cholesterolgehalte In 28 Dagen Te Verlagen
Klik hieronder op de knop ''Direct Toegang'' en ontdek hoe je vandaag nog je cholesterol kunt verlagen - en voorkom nare bijwerkingen van medicatie!
Klik hier voor Direct Toegang >>
In een latere klinische test concentreerden de onderzoekers zich met name op mannen die nooit eerder last hadden gehad van een hartinfarct of ander gerelateerd probleem. Ook hier waren de resultaten erg positief: De kans op hart- en vaatziekten namen fors af.
Met name door deze resultaten namen de statines een enorme vlucht en werd het al snel een standaard procedure bij een behandeling en de voorkoming van hart- en vaatziekten.
Hoe cholesterolverlagers werken
Een groot deel van de cholesterol in het lichaam wordt aangemaakt door het lichaam zelf. Het andere deel komt in je lichaam via je eten. Op het moment dat je een cholesterolverlager inneemt, wordt de werking van het eiwit HMG-CoA sterk afgeremd. Dit eiwit is voor het lichaam van essentieel belang voor de productie van cholesterol.
De verminderde werking van dit eiwit resulteert vrijwel direct in een tekort aan cholesterol in het lichaam. Als reactie hierop gaat de lever LDL-cholesterol (de ‘slechte’ cholesterol) uit het bloed halen waardoor het algemene niveau aan cholesterol in het bloed gaat dalen.
Deze daling van het slechte cholesterol is natuurlijk fantastisch nieuws., mede door het feit dat de eerste resultaten na een week al meetbaar zijn. Het cholesterol kan in een periode van 4-6 weken soms wel dalen met 50%. De resultaten die behaald kunnen worden door andere risicofactoren aan te pakken (betere voeding, overgewicht aanpakken, meer bewegen) staan volledig in de schaduw van de 50% die je kunt behalen met een cholesterol verlagend pilletje.
De bijwerkingen
Maar… zoals altijd is er ook een keerzijde aan de medaille. Ondanks de fantastische resultaten, is het middel ook erg omstreden, met name door de indrukwekkende lijst met ‘mogelijke’ bijwerkingen. Hoewel de fabrikanten zeggen dat de mogelijke bijwerkingen zelden voorkomen, zijn er toch veel (voormalige) gebruikers die andere ervaringen hebben.
Mede hierdoor hebben statines een erg negatieve naam gekregen, en veel mensen geven er de voorkeur aan om de verlaging van het cholesterol op een andere, meer natuurlijke, manier op te lossen, dan met statines met de daarbij behorende kans op bijwerkingen.
Om je een idee te geven over de mogelijke bijwerkingen, hierbij even een opsomming zoals ze vermeld staan in de bijsluiter van Atorvastatine (bron wikipedia en Mutschler):
• Bijwerkingen in het maag- en darmstelsel (verstopping, winderigheid, verstoorde spijsvertering, misselijkheid, diarree, gebrek aan eetlust, braken)
• Bijwerkingen in de bloed- en lymfevaten (tekort aan bloedplaatjes, trombocytopenie)
• Bijwerkingen met betrekking tot het immuunsysteem (anafylaxie)
• Verstoring van het hormoonsysteem (haaruitval, verstoring glucosespiegel, ontsteking van de alvleesklier)
• Psychische stoornissen (slapeloosheid, geheugenverlies)
• Bijwerkingen in het zenuwstelsel (hoofdpijn, duizeligheid, jeuk, pijn aan armen en benen door zenuwaandoeningen (perifere neuropathie)
• Bijwerkingen aan lever en gal (hepatitis gepaard gaande met geelzucht)
• Bijwerkingen aan de huid (huiduitslag, galbulten, allergische reacties, ademhalingsmoeilijkheden)
• Bijwerkingen aan de skeletspieren (spier- en gewrichtspijn, spieraandoeningen, afbraak van spierweefsel gepaard gaande met spierkrampen, koorts en roodbruine verkleuring van de urine)
• Impotentie
• Algemene lichaamszwakte
• Pijn op de borst
• Rugpijn
• Vochtophoping in armen en benen
• Een algemeen gevoel van onbehagen
• Gewichtstoename
Altijd veel ‘gedoe’ over statines
Ondanks het feit dat de, overigens door de fabrikanten gefinancierde, onderzoeken positieve resultaten geven, zijn er steeds meer goed onderbouwde onderzoeken die het tegendeel bewijzen. Ook wordt niet altijd de waarheid verteld door de fabrikanten, en worden zelfs dodelijke bijwerkingen volledig verzwegen.
Een hele ernstige zaak die zich afspeelde in januari 2005 illustreert dit: Door de Codecommissie Geneesmiddelenreclame werd de medicijnenfabrikant Pfizer veroordeelt omdat ze in de reclame voor Atorvastatine hadden gezegd dat dit medicijn, als we naar de bijwerkingen kijken, net zo veilig zou zijn als een placebo. Daarbij kwam nog het ernstige feit dat de fabrikant had verzwegen dat Rabdomyolyse (een potentieel dodelijke aandoening) één van de bijwerkingen van Atorvastatine was.
Daarnaast is er een geval bekend over Cerivastatine van de medicijnfabrikant Baycol. Deze werd heel snel van de markt gehaald omdat er maar liefst 31 patiënten waren overleden aan Myopathie. Ook is bekend geworden dat het gebruik van statines de ziekte van Parkinson kan opleveren, een zeer ernstige ziekte aan het zenuwstelsel. Uit een onderzoek bij patiënten die de ziekte van Parkinson hadden gekregen naar aanleiding van het gebruik van statines, bleek dat al deze patiënten een extreem hoog cholesterolgehalte hadden: Maar liefst 300% van de normale waarde.
Ook is inmiddels duidelijk geworden dat het gebruik van statines de kans op diabetes fors verhoogt. Een bijwerking die je vaak niet terug vindt in de bijsluiters.
In 2004 werden er nieuwe richtlijnen uitgegeven voor het behandelen van mensen met een hoog cholesterolgehalte. Op deze manier konden meer patiënten behandeld worden. Klein detail is het feit dat van de negen commissieleden die deze richtlijnen bepaalden, er maar liefst 8 financiële connecties hadden met de farmaceutische industrie. De commerciële belangen zijn gigantisch, gezien het feit dat de wereldwijde omzet van statines meer dan 29 miljard dollar bedraagt. Jazeker, dat is een bedrag met 9 nullen: 29.000.000.000 dollar!
De Amerikaanse Food and Drug Administration, de FDA, kwam in 2012 met waarschuwingen voor het gebruik van statines in het algemeen. Volgens de FDA zou er een verhoogde kans bestaan op het krijgen van spierverslapping, diabetes type 2, verwarring, geheugenverlies en leverschade. Ondanks het werk van de farmaceutische lobbyisten die daar werkzaam zijn, werd toch deze waarschuwing uitgegeven. Dat geeft voor mij aan dat er toch wel iets aan de hand is.
Dus, geen statines meer?
Het gaat een beetje te ver om nu maar te stellen dat iedereen de statines maar de rug moet toekeren. We moeten niet vergeten dat statines onbetwist goed werk doen door het cholesterol te verlagen, waardoor de kans op hart- en vaatziektes beduidend minder wordt. Overigens wordt deze stelling ook in twijfel genomen door nieuwe onderzoeken, maar dat gaat voor nu even te ver om hierop in te gaan.
Dat statines bijwerkingen hebben is ook een onweerlegbaar feit. Juist daarom zouden artsen in eerste instantie moeten proberen om de cholesterol te verlagen op een natuurlijke manier. Ok, gaat wat minder snel, maar heeft in ieder geval géén bijwerkingen. En als er dan toch statines gebruikt moeten worden, dan is het zaak om de patiënt regelmatig te controleren op de eventuele bijwerkingen, zodat tijdig ingegrepen kan worden. Ook is het een feit dat sommige bijwerkingen weer verdwijnen door het wisselen van fabrikant. De ene statine is de andere niet, en iedere soort reageert weer anders op een ander lichaam.
Ok, je kunt dus wisselen en het medicijn zoeken wat het beste bij jouw lichaam past. Probleem hierbij is de vergoeding door het ziekenfonds. Alleen generieke statines worden vergoed, dus als de patiënt andere statines niet zelf kan betalen, wordt het een stuk lastiger.
Conclusie
Het is niet verstandig om statines dan maar op het strafbankje te zetten, want er zitten ook positieve kanten aan. Maar voordat je statines gaat gebruiken, moet je eerst ALLE andere mogelijkheden toegepast hebben. Gebruik statines alleen als er verder geen opties meer zijn, en laat jezelf dan regelmatig controleren op eventuele bijwerkingen.
Add a comment...

Post has attachment
Cholesterolverlagende statines zijn zinloos voor vrijwel gezonde ouderen
Cholesterolverlager
Veel tamelijk gezonde mensen slikken statines, om hun kans op hartziekten te verlagen. Bij ouderen lijkt dat zinloos of gevaarlijk.
NRC Handelsblad, 23 mei 2017, Sander Voormolen
22 mei 2017

Statines worden gebruikt door 1,2 miljoen 65-plussers in Nederland.
Ouderen met een te hoge bloeddruk, zonder hartziekte en zonder een te hoog cholesterolgehalte, preventief een cholesterolverlagende statine laten slikken heeft geen zin. Het verlengt hun leven niet en het risico op een hartaanval daalt niet significant. Sterker nog, bij mensen boven de 75 lijkt het erop dat het slikken van statine het leven iets bekort. Dat schrijft een Amerikaanse onderzoeksgroep maandag in het medische tijdschrift JAMA Internal Medicine.
Statines zijn in principe cholesterolverlagende medicijnen, maar ze worden ook veel voorgeschreven aan mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, of ze nu een verhoogd cholesterolgehalte hebben of niet. Onderzoek heeft aangetoond dat deze primaire preventie wel zin heeft voor mensen van middelbare leeftijd, maar voor ouderen is het nooit goed aangetoond.
Preventief
Nederland Sterke stijging
Ongeveer 1,2 miljoen 65-plussers in Nederland slikten in 2016 statines. Dat komt neer op ruim eenderde van alle ouderen. De cijfers komen van de Stichting Farmaceutische Kengetallen.
Onder 80-plussers steeg het statinegebruik in de laatste tien jaar het sterkst: van 22 naar 38 procent.
De onderzoeksresultaten spreken elkaar tegen. Een onderzoek liet geen nut zien. Twee andere zagen enig voordeel voor statines bij ouderen. Er loopt nog een grote studie in Australië, maar de resultaten daarvan worden pas in 2020 verwacht. Ondertussen zijn ouderen fors meer statines gaan slikken, ook vaak preventief.
De Amerikanen analyseerden voor hun nieuwe artikel de gegevens van een ouder onderzoek opnieuw. Zo verzamelden zij de meerjarige medische gegevens van 2.867 65-plussers met een te hoge bloeddruk. Het ging om mensen die nog geen verschijnselen van aderverkalking hadden. Ruim de helft van de deelnemers had diabetes type 2, 40 procent had overgewicht en bijna een kwart rookte.
Spierpijn
Een veelvoorkomende bijwerking van statines is spierpijn of soms zelfs spierverlies. Bij ouderen is dat risico relatief groter. Dit zou kunnen verklaren waarom statines het risico op hartziekten verminderen maar niet het totale sterfterisico omlaag halen, suggereren de Amerikaanse auteurs.
Statines worden vaak preventief voorgeschreven aan mensen met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten. Een te hoge bloeddruk is een van de risicofactoren. Daarnaast zijn het onder meer erfelijke aanleg, overgewicht, diabetes en roken. Volgens de Nederlandse richtlijnen mogen artsen statines alleen preventief voorschrijven als mensen een aantal van die risicofactoren hebben of als de bloeddruk echt flink hoog is. De Amerikaanse onderzoekers benadrukken dat het belangrijk is om voor iedere (oudere) patiënt individueel de afweging te maken of statines zinvol zijn.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/22/statines-zijn-zinloos-voor-vrijwel-gezonde-ouderen-9800369-a1559919

Add a comment...

Post has attachment
Statines zinloos bij gezonde mensen met hoog cholesterol

Een statine (cholesterolsyntheseremmer) maakt deel uit van de dagelijkse behandeling van veel mensen met een stijgend cholesterolgehalte, maar daardoor leven ze niet langer. In plaats daarvan hebben ze alleen maar meer kans op ziekte vanwege de vele bijwerkingen, waaronder cognitieve achteruitgang, geheugenverlies en schade aan zenuwen en spieren.
De bijeengebrachte resultaten van de gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken die tussen 1970 en 2009 zijn gepubliceerd wijzen uit dat deze middelen niet effectiever zijn dan een suikerklontje of placebo, als het gaat om preventie van overlijden aan een hartziekte. Onderzoekers van de universiteit van Cambridge analyseerden de resultaten van 11 onderzoeken naar de effectiviteit van statines, waaraan in totaal 65.000 proefpersonen hadden deelgenomen. Ongeveer de helft had een statine gebruikt, de andere helft een placebo. Degenen in de placebogroep hadden gemiddeld een hoger gehalte LDL ofwel het ‘slechte’ cholesterol dan degenen in de statinegroep. Toch overleed een vergelijkbaar aantal mensen in beide groepen binnen vier jaar.
Uit deze bevindingen valt op te maken dat statines kunnen helpen bij mensen die reeds een hartkwaal hebben, maar dat ze zinloos zijn bij mensen met enkel een hoog cholesterolgehalte, die verder gezond zijn.

BRON: Arch Intern Med, 2010; 170: 1024-1031

BRON : Medisch Dossier , feb 2007 : http://www.medischdossier.org/archief/jaargang_9/nummer_2/nieuwsbericht_685/
Add a comment...

Post has attachment
Reactie op berichten over mazelen uitbraak in Duitsland, Trouw 27 en 29 mei 2017.

De berichtgeving over de mazelen uitbraak geeft het vaak herhaalde beeld, er treden gevallen van een ziekte op waartegen gevaccineerd wordt, er valt een dode, degene die niet vaccineren zijn de schuld van alles en moeten dan maar met allerlei beperkende maatregelen of met een regelrechte vaccinatiedwang in het gareel worden gebracht.
Of er misschien iets mis is met het vaccin of vaccineren in het algemeen wordt kennelijk bij voorbaat uitgesloten. Daarmee krijgt vaccineren de status van een onaantastbaar geloof, dat met een onverholen fanatisme wordt verdedigt, onafhankelijk wetenschap en onderzoek zijn allang
gesneuveld.
Een duidelijk voorbeeld is de mazelen berichtgeving . Wie moeite neemt en de feiten te onderzoeken komt tot een heel ander beeld.
De 37-jarige vrouw uit Essen die overleden is aan de mazelen was wel 1x als kind gevaccineerd hiertegen. Dit zou volgens de gangbare theorie bij dit levend verzwakte vaccinvirus levenslange bescherming moeten bieden, de herhaling in Nederland op 9 jarige leeftijd is geen booster (opfrissing) maar bedoeld om degene die geen antistoffen aanmaken na de 1e mazelen vaccinatie, misschien nu wel te laten reageren.
De moeder was al 2 weken voor haar dood ernstig ziek, de huisarts zag haar klachten, hoge koorts en hoesten, aan voor een griep en schreef antibiotica voor. Haar toestand verslechterde verder en er verscheen een witte uitslag in haar mond. Dit zijn de voor de mazelen typische Koplikse vlekken. Ook nu mistte de huisarts de goede diagnose en schreef een antischimmel middel voor, en dat terwijl er in het gebied al veel meer mazelen gevallen waren gemeld.
De vrouw probeerde in die periode 2x in een ziekenhuis te worden opgenomen omdat het haar zo slecht ging, hetgeen niet lukte er was geen bed vrij.
Kort voor haar dood verscheen de mazelen huiduitslag en werd eindelijk wel de juiste diagnose gesteld, en werd eindelijk wel in een ziekenhuis opgenomen, veel te laat inmiddels, waar ze de volgende dag stierf.
De conclusie uit dit alles mag duidelijk zijn: het vaccin faalde, waarna de huisarts de diagnose mazelen totaal mistte, de vrouw ondanks de ernst niet naar het ziekenhuis verwees en haar eigen pogingen om te worden opgenomen ook mislukten.
Dat deze weergave van de feiten juist is wordt ook bevestigd door een reactie erop van de moeder van de overleden vrouw:
‘ Eindelijk een correcte bijdrage met de juiste informatie.’
Het is triest dat de dood van een vrouw misbruikt wordt om stemming te maken tegen mensen die op grond van een groeiende massa onderzoek besluiten niet te vaccineren en hun kinderen op andere manieren weerbaar te maken tegen de complicaties van ziektes.
Dat daarbij zelfs maatregelen worden voorgesteld die tornen aan een fundamenteel mensenrecht, de onschendbaarheid van de persoon, verplichte vaccinatie of dwang via een achterdeur zoals beperking van de toegang tot onderwijs, betekent het gedwongen ondergaan van een medische behandeling die naar hun mening schadelijk is. Dergelijke maatregelen passen in een totalitaire staat, niet in een democratie.

Peter Guinee


Bronnen.
1. http://www.impfkritik.de/pressespiegel/2017053001.html
2. https://www.facebook.com/efideutschland/posts/1424045594300626:0

Peter Guinee
Praktijk Klassieke Homeopathie
Alexander Battalaan 61
6221CC Maastricht
0433215671
0640316024
p.guinee@planet.nl
lid nr. NVKH 07-0111
AGB code 90022224
AGB code praktijk 90001014
Bank: NL87INGB0002089774
Koepel RBCZ licentie nr. 170149R

Add a comment...

Post has attachment
Reactie op berichten over mazelen uitbraak in Duitsland, Trouw 27 en 29 mei 2017.

De berichtgeving over de mazelen uitbraak geeft het vaak herhaalde beeld, er treden gevallen van een ziekte op waartegen gevaccineerd wordt, er valt een dode, degene die niet vaccineren zijn de schuld van alles en moeten dan maar met allerlei beperkende maatregelen of met een regelrechte vaccinatiedwang in het gareel worden gebracht.
Of er misschien iets mis is met het vaccin of vaccineren in het algemeen wordt kennelijk bij voorbaat uitgesloten. Daarmee krijgt vaccineren de status van een onaantastbaar geloof, dat met een onverholen fanatisme wordt verdedigt, onafhankelijk wetenschap en onderzoek zijn allang
gesneuveld.
Een duidelijk voorbeeld is de mazelen berichtgeving . Wie moeite neemt en de feiten te onderzoeken komt tot een heel ander beeld.
De 37-jarige vrouw uit Essen die overleden is aan de mazelen was wel 1x als kind gevaccineerd hiertegen. Dit zou volgens de gangbare theorie bij dit levend verzwakte vaccinvirus levenslange bescherming moeten bieden, de herhaling in Nederland op 9 jarige leeftijd is geen booster (opfrissing) maar bedoeld om degene die geen antistoffen aanmaken na de 1e mazelen vaccinatie, misschien nu wel te laten reageren.
De moeder was al 2 weken voor haar dood ernstig ziek, de huisarts zag haar klachten, hoge koorts en hoesten, aan voor een griep en schreef antibiotica voor. Haar toestand verslechterde verder en er verscheen een witte uitslag in haar mond. Dit zijn de voor de mazelen typische Koplikse vlekken. Ook nu mistte de huisarts de goede diagnose en schreef een antischimmel middel voor, en dat terwijl er in het gebied al veel meer mazelen gevallen waren gemeld.
De vrouw probeerde in die periode 2x in een ziekenhuis te worden opgenomen omdat het haar zo slecht ging, hetgeen niet lukte er was geen bed vrij.
Kort voor haar dood verscheen de mazelen huiduitslag en werd eindelijk wel de juiste diagnose gesteld, en werd eindelijk wel in een ziekenhuis opgenomen, veel te laat inmiddels, waar ze de volgende dag stierf.
De conclusie uit dit alles mag duidelijk zijn: het vaccin faalde, waarna de huisarts de diagnose mazelen totaal mistte, de vrouw ondanks de ernst niet naar het ziekenhuis verwees en haar eigen pogingen om te worden opgenomen ook mislukten.
Dat deze weergave van de feiten juist is wordt ook bevestigd door een reactie erop van de moeder van de overleden vrouw:
‘ Eindelijk een correcte bijdrage met de juiste informatie.’
Het is triest dat de dood van een vrouw misbruikt wordt om stemming te maken tegen mensen die op grond van een groeiende massa onderzoek besluiten niet te vaccineren en hun kinderen op andere manieren weerbaar te maken tegen de complicaties van ziektes.
Dat daarbij zelfs maatregelen worden voorgesteld die tornen aan een fundamenteel mensenrecht, de onschendbaarheid van de persoon, verplichte vaccinatie of dwang via een achterdeur zoals beperking van de toegang tot onderwijs, betekent het gedwongen ondergaan van een medische behandeling die naar hun mening schadelijk is. Dergelijke maatregelen passen in een totalitaire staat, niet in een democratie.

Peter Guinee


Bronnen.
1. http://www.impfkritik.de/pressespiegel/2017053001.html
2. https://www.facebook.com/efideutschland/posts/1424045594300626:0

Peter Guinee
Praktijk Klassieke Homeopathie
Alexander Battalaan 61
6221CC Maastricht
0433215671
0640316024
p.guinee@planet.nl
lid nr. NVKH 07-0111
AGB code 90022224
AGB code praktijk 90001014
Bank: NL87INGB0002089774
Koepel RBCZ licentie nr. 170149R

Add a comment...

http://www.leparticulier.fr/jcms/p1_1609475/la-saison-des-moustiques-a-debute-dans-40-departements

La saison des moustiques a débuté dans 40 départements. Même si les piqûres de moustiques n'ont jamais été très agréables, il s'agit maintenant de risques beaucoup plus importants liés aux maladies que ces moustiques peuvent transmettre. Les produits officiels sont efficaces mais peuvent entraîner des réactions allergiques, mais heureusement il existe des alternatives naturelles efficaces et sans effets secondaires!

Pour en savoir plus, demander le document gratuit : Comment éloigner les moustiques sans risque pour votre santé sur info@homeopathielaren.nl
Add a comment...

Post has attachment
Il peut y avoir de nombreuses raisons pour lesquelles vous ne parvenez pas à perdre vos kilos superflus : une thyroïde un peu lente (peut-être à cause des régimes précédents, après une grossesse, à la suite d'un choc émotionnel,..), un début de Burnout lié au stress où vos hormones de stress ne parviennent plus à retourner 'au repos', une fatigue chronique, un début de résistance à l'insuline, ou bien simplement une 'constitution' qui fait que vous 'stockez' plus facilement. Tous ces éléments peuvent être traités par l'Homéopathie Classique.

Au cours de cette présentation nous aborderons d'abord ces différents aspects, et ensuite nous parlerons des plantes ou compléments alimentaires qui peuvent vous aider dans votre démarche minceur : les coupes-faim, les suppléments qui vous aident à assimiler moins, et surtout ceux qui vous donnent plus d'énergie pour dépenser plus de calories...

Il peut y avoir de nombreuses raisons pour lesquelles vous ne parvenez pas à perdre vos kilos superflus : une thyroïde un peu lente (peut-être à cause des régimes précédents, après une grossesse, à la suite d'un choc émotionnel,..), un début de Burnout lié au stress où vos hormones de stress ne parviennent plus à retourner 'au repos', une fatigue chronique, un début de résistance à l'insuline, ou bien simplement une 'constitution' qui fait que vous 'stockez' plus facilement. Tous ces éléments peuvent être traités par l'Homéopathie Classique.

Au cours de cette présentation nous aborderons d'abord ces différents aspects, et ensuite nous parlerons des plantes ou compléments alimentaires qui peuvent vous aider dans votre démarche minceur : les coupes-faim, les suppléments qui vous aident à assimiler moins, et surtout ceux qui vous donnent plus d'énergie pour dépenser plus de calories...

Les produits naturels qui vont vous aider à mincir plus facilement sans régime ‘famine’ et en prenant soin de votre santé Mardi 21 Mars 2017 11:00 – 12:30 à Laren et Mercredi 29 Mars 2017 11:00 – 12:30 à Amsterdam
Si vous faites un régime ‘draconien’ pour perdre quelques kilos, vous risquez de perdre le l’eau et des muscles plutôt que de la graisse, mais surtout votre corps se met en régime ‘économique’ et dès la reprise de votre alimentation normale vous allez probablement reprendre plus que ce que vous aviez perdu… Savez-vous qu’il existe de nombreuses plantes et suppléments alimentaires qui peuvent vous aider à mincir sans ruiner votre santé ? Notre flore intestinale, en particulier, détermine nos préférences alimentaires mais aussi si nous assimilons beaucoup ou pas ! Peut-être avez-vous une ‘constitution’ avec une tendance à plus ou moins ‘stocker’ ou une glande thyroïde plus ou moins active ? Un traitement homéopathique personnel peut vous aider à rééquilibrer ces différents aspects. Par ailleurs il faut garder en tête la base d’une alimentation équilibrée pour mincir sans créer de carences, sans acidifier votre organisme, et sans vous rendre malade !

Pour plus d’informations vous pouvez consulter les sites internet www.homeopathielaren.nl (en néerlandais) et www.homeopathie-amsterdam.com (en français et néerlandais)
Max 8 personnes – Merci de vous inscrire à l'avance par email - PAF 15 euros
Vous voulez en savoir plus mais ne pouvez pas vous libérer : prenez rendez-vous pour faire connaissance par téléphone gratuitement ou pour une consultation!
Pour vous inscrire envoyez moi un message sur klassiekehomeopathie@xs4all.nl ou contactez-moi au 0644 958 698. Votre inscription est effective après réception de votre règlement.
Add a comment...

Post has attachment
Comment éviter ou soigner les grippes et renforcer votre système immunitaire par un traitement homéopathique, une alimentation équilibrée et si nécessaire des suppléments alimentaires ? Mercredi 31 Janvier 2017 13 :00 – 15 :00 à Den Haag / Rijswijk
Comment éviter ou soigner les grippes par un traitement homéopathique, une alimentation équilibrée ? Qu’est-ce au juste une alimentation équilibrée ? Quels facteurs jouent un rôle important pour renforcer votre système immunitaire ? Est-il nécessaire de prendre des suppléments ?
Pour plus d’informations vous pouvez consulter les sites internet www.homeopathielaren.nl et www.homeopathie-amsterdam.com (en français et néerlandais)
Max 8 personnes – Merci de vous inscrire à l'avance par email - PAF 15 euros
Vous voulez en savoir plus mais ne pouvez pas vous libérer : prenez rendez-vous pour faire connaissance par téléphone gratuitement ou pour une consultation!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded