Profile cover photo
Profile photo
nur farhana Saad
1,866 followers -
People CHANGE, things go WRONG, shit HAPPENS,. but LIFE still goes on
People CHANGE, things go WRONG, shit HAPPENS,. but LIFE still goes on

1,866 followers
About
Posts

penat nak delete semua memori dalam ni. I want to start a new life with my kids. i hope not to hear any name Syafiq Saat anymore. He already put me into hatred.


Assalamualaikum.

Post has attachment
Dumex Dugro Fruit & Veg
Olla! Alhamdullilah hari ni Nuha dah 1 tahun 5 bulan. Ko dah takyah nak demand sangat ye Nuha, ko nak ada adik dah. Haha.  Jadinya setelah sekian lama aku konsisten menggunakan S26 dalam susu formula Nuha, sejak dia 6 bulan, dan sekarang sebab dia dah nak a...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
2016
Syukurnyaaaaaaaaaaaaaaa dapat buka balik blog aku nih.  Alhamdullilah dah masuk tahun 2016 *speech terpendam. Sekian lama kau aku nak bukak blog ni. Tak boleh aje. Sedey! Tahun ni dah bertiga, aku pun dah tukar kerja sekarnag aku dah kena buat HR pulak. MAT...

Post has attachment

Post has attachment
Tips : Barang Bersalin Yang Diperlukan Untuk Ke Hospital
Hi mommies, new mommies and new mommies to be. Terdetik pulak rasa nak update pasal perihal barang bersalin ni, sebab dekat timeline Facebook minggu penuh yang teramat dengan kehadiran baby-baby baru. Alhamdullilah tahniah kawan-kawan. Selamat datang ke ala...
Wait while more posts are being loaded