Profile cover photo
Profile photo
EmyliaSuziana Davici
13 followers
13 followers
About
EmyliaSuziana's posts

Post has attachment
Awal Pagi Yang Annoyed
assalammualaikum. . . mownink. . .  annyonghaseyo. . . ohayo. . . bonjourrrrr. . . aigooooo _! awal-awal pagi lagii rasa maw memaki org sudahhh...AISHHHHH !!!! selama ni kita berusaha maw jaga perasaan kwn2 kita TAPI dorg jaga kha juga perasaan kitaaaaaaa...

Post has attachment
KAWAN-KAWAN YANG SEMANGKIN JAUH
SALAM JUMAAT ALL. . . OPSSS ASSALAMMUALAIKUM terlupa pulak mahu bagi salam...hehehe hurmmmm,update hari ni tidak reality atau pun cuma perasaan seja... hurmmm sekarang ni semangkin mahu dekat hujung2 sem dengan kawan2 semua rasa macam dorang semua makin jau...

Post has attachment
I NEED SOME SPACE FOR MY SELF. . . ^_^
Assalammualaikum. . . Gud Mownink . . .  Ohayo. .  . Annyenghaseyo. . . Bonjour. . . wah lamanya tak update ni blog. . .hurmmmm. ..  minggu-minggu terakhir dengan kawan2 b4 masing-masing dengan life dia lepas ni. . . sekarang ni semua bz bab next week final...

Post has attachment
meet my bro. . . ^_^
assalammualaikum and nite2 u olss..hehehe minggu ni adlah mnggu2 trakhir maw susun portfolio,test amali and test teori..hurmmm busy sngat2 but today saya happy sngat2..hehehe ndak sangkah kn first and last jumpa dengan Bro Alex time 2010 tu pun saya dengan ...

Post has attachment
**
haloooooo. . . ^^ erm,sekian lamanya saya tidak open my blog today i want to continue my story about MAYBE IM FALLING IN LOVE WITH MY BFF. . .^^ felling ni tiba-tiba ja muncul tanpa di undang time tu baru pulang dari holiday raya p ostel time ni kmi start s...

Post has attachment
**
Assalammualaikum. . . Argggghhhhh !! lamanya tinggalkan ni blogggg. . .hehehe.Hari ni maw continue about story yang sebelum-sebelum niii..hehehe.. urmmm mesti korang boring nak baca blog saya ni yang entah pa2 ni kan...hehehe,sokay lar yang penting ada entr...

Post has attachment
**
haloooooo. . . ^^ erm,sekian lamanya saya tidak open my blog today i want to continue my story about MAYBE IM FALLING IN LOVE WITH MY BFF. . .^^ felling ni tiba-tiba ja muncul tnpa d undang time tu bru plg dri holiday raya p ostel time ni kmi start sms2 sdh...

Post has attachment
maybe im falling in love with my bff ^^
annyeonghaseyo. . . ^^ hermmmm . . . hari ni mood agak K.O sikit coz ada problem sikit dengan kawan and my bff pulak tidak tahun hilang pergi mana lepas calling dengan dia hari khamis tu. . . huhuhu sedih pulak dia tidak replay sms. . . hermmm. . . T_T This...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded