Profile cover photo
Profile photo
Diyana Naqiuddin
19 followers -
Beauty Consultant
Beauty Consultant

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Assalamualaikum dan haiiiii.
Assalamualaikum dan haiiiii.
diyanaatmarykay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Shaklee Baby : Produk Penjagaan Bayi yang Organik, Semulajadi dan Selamat
Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca Riznina(dot)com. Lama betul tak update blog ni. Memang mood pasang surut sekarang dan fokus ke Facebook dan Instagram je. Jadi, pada entry kalini, Yana nak cerita mengenai produk terbaru untuk penjaga...
Add a comment...

Post has attachment
Siapa taknak cantik kan? Tiba-tiba ade pulak jerawat-kerawat halus yang merosakkan kecantikan kulit muka tu kan. So, di sini diyana kongsikan beberapa petua untuk hilangkan jerawat pasir tu okay.
Add a comment...

Post has attachment
6 Petua Hilangkan Jerawat Pasir di Wajah
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina(dot)com. Semua orang pasti pernah mengalami tumbuhnya jerawat kan. Diyana pun sama. Daripada jerawat yang paling besar sampai la jerawat halus. Semuanya duk bergembira naik kat muka ni ha. Sebenarnya ...
Add a comment...

Post has attachment
Disclaimer
" A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consume...
Disclaimer
Disclaimer
riznina.com
Add a comment...

Post has attachment
Punca dan Rawatan Batu Hempedu yang Mudah untuk Dilakukan
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com. Seperti yang saya janjikan di entry terdahulu (boleh klik di sini  ), entry kali ini akan saya ceritakan mengenai punca batu hempedu dan macam mana rawatan yang sepatutnya di ambil. PUNCA BATU ...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday to Me
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com. Alhamdulillah kerana Allah masih memberikan saya peluang untuk bernafas dan masih berada di bumi Allah untuk kesekian tahun. YA, harini genap umur saya 24 tahun. Masih jauh perjalanan hidup dan m...
Add a comment...

Post has attachment
5 Simptom Batu Hempedu yang Anda Perlu Tahu
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com. Dari Abu Said Al-Khudri dan Abu Hurairah R.A dari Nabi Muhammad S.A.W. bersabda : "Tidaklah seseorang muslim ditimpa sesuatu kelelahan, atau penyakit, atau kekhuatiran, atau kesedihan, atau gangg...
Add a comment...

Post has attachment
Kasih Sayang Ayah Membawa ke Syurga
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera buat pembaca Riznina.com. Tahun ni, saya langsung tak aktif dalam penulisan blog. Tahun yang sibuk dan penuh dengan kesedihan. Tapi, kini saya bangkit selepas mempunyai kekuatan yang agak kukuh untuk kembali ke dalam duni...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded