Profile cover photo
Profile photo
Wan Noor Azlina Wan Jamil
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
CIK INA KEMBALI BERSIARAN....YEHAAAAAA
Asalamualaikum semua...Lama sungguh Cik Ina menyepikan diri kan? Nak dekat hampir 2 tahun. Sekarang Cik Ina dah tukar kerja kat tempat baru. Sejak Januari 2015 sampai la tarikh entri ni ditulis, Cik Ina dah kerja kat Scomi Group Berhad (Bandar Utama) ni dek...
Add a comment...

Post has attachment
JAPANESE COTTON.. HARGA RUNTUH!
Assalamualaikum.. Hari ni cik ina nak promote kain japanese cotton. Harga off couse la cik ina bagi harga kasih sayang.
Kain Japanese Cotton, high Quality Gred AAA, kain lembut dan sejuk, warna tidak luntur bila dibasuh, kain sulaman jahitan lebih padat, ka...
Add a comment...

Post has attachment
KOPI KAMPUNG
Assalamualaikum.. Hari ni cik ina nak promote benda baru. Bukan pakaian, bukan cadar dan bukan aksesori tapi KOPI. Ok, untuk pengetahuan semua cik ina ni HANTU KOPI. Diulangi sekali lagi HANTU KOPI. Tapi cik ina terpaksa kurangkan pengambilan kopi sebab kes...
Add a comment...

Post has attachment
BAGS FOR CHILDREN
Assalamualaikum..Ni cik ina ada benda baru nak promote. Beg untuk anak-anak sekolah tadika. Comel-comel belaka. Geram tengok..Kalau la ada anak perempuan, dah ambil satu bagi guna. Ok la, kat bawah ni cik ina letak gambar-gambar beg tu yea.. sekali dgn deta...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Cik Ina Menceceh Part 10
Assalamualaikum semua..Hai, hai, hai..hehehe. Teringat pengacara Malaysia Hari Ini, Omar Abdullah. Beliau sangat la sinonim dengan tagline tu. Ok la, hari ni cik ina bukan nak cerita pasal hal tu tapi pasal lain. Nak cerita pasal jeruk mangga / epal asam bo...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Cik Ina Menceceh Part 9
Assalamualaikum..Minggu ni minggu sedih..Sebab si kecik baby kurang sihat.. Muntah & pening-pening.. Lembik lemau badannya.Kesian.. Semalam pulak mak mertua call bagitao rumah dia kena masuk pencuri..Allahuakhbar.. Seriau dengar sebab dah le tinggal berdua ...
Add a comment...

Post has attachment
HARI RAYA AIDILADHA 2014
Asslamualaikum... Hari raya aidiladha baru ja berlalu ahad lepas. Cik ina x balik kampung, beraya di Meru Klang je satu family. So, dah planning awal-awal nak masak pagi raya tu. Mana tahu ada tetamu, adik-adik ipar datang beraya. Boleh la jamu bagi makan. ...
Add a comment...

Post has attachment
SET TILAM, BANTAL DAN COMFORTER KEKABU ANTI HAMA BY AUGY COLLECTION
Assalamualaikum.. Ni ada produck terbaru set tilam, bantal dan comforter kekabu anti hama. Set ni sesuai utk baby dan kain yg digunakan sangat lembut dan selesa. Dibawah ni cik ina sertakan details pasal set tilam ni beserta gambar-gambarnya.. Berminat???
C...
Add a comment...

Post has attachment
SHAWL HALFMOON LATEST
Ni ada satu lagi cik ina nak promote.. Pon tengah hot jualannya. Taraaaaaa... Shawl halfmoon paling latest designnya kat pasaran.
Jangan malu jangan segan.. X mao beli pon xpa, ushar2 ja.. Xrugi duit pon. Ni kalau nak beli, Cik ina jual rm45 sekali postage....
Add a comment...

Post has attachment
TUDUNG BAWAL ICT
Assalamualaikum..haaaa, lama aihh x promote barang kat blog ni. Dok kalut jual kat FB ja. Ni diaaaaa, tudung bawal ICT. X tao pasai apa depa bagi nama bawal ICT tu. Mungkin sebab batu2 kristal kat tudung tu akan berkilauan atao mengelip mengelap (bak kata o...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded