Profile cover photo
Profile photo
nur_ haliq
6 followers
6 followers
About
nur_'s posts

Post is pinned.Post has attachment
The hardest reality you need to accept
Assalamualaikum wahai hamba Allah sekalian  Hai lamanya tak tulis muahahaha hai hai saje je nak bising. okdah Now im not a "sharodzian" anymore. Its the hardest reality that i need to accept, seriously. Samura and sharifah rodziah, so differentla of course....

Post has attachment
Apa yang kita sayang, minta Allah jaga
Assalamualaikum                                                                                                   [ 5 days left ] Hi hello arigato dll. Ehe dah 3 minggu cuti sekejap gila. Dan aku masih tkpercaya sampai sekarang yang next year dah form 4 hah...

Post has attachment
End year
Assalamualaikum wahai hamba Allah sekalian x) Haha tetibe kan letak gambar Kai. See, how handsome he is. Okay sekarang dah 25 Oktober. Sekejap nya masa berlalu. Pt3 dah habis, zaman form 3 dah nak tamat. Hm hm pt3 dah habis last week pun rasa macam eh yeke ...

Post has attachment
Heartless - Lifeless
Assalamualaikum  Hai baru sampai rumah act. Hmm bosan lah dengan benda ni. Penat la. Sampai bila nak macam ni ? Hmm suka hati lah . Kalau kau rasa benda ni betul okay just go on. Aku tak larat. Okay minggu ni homework takde la padat sangat . Bolehla and ada...
Wait while more posts are being loaded