Profile cover photo
Profile photo
Eeca Shyaa
111 followers -
Not all those who wander are lost!
Not all those who wander are lost!

111 followers
About
Eeca Shyaa's interests
View all
Eeca Shyaa's posts

Post has attachment
Down With A Fever
credit I guess this week just ain't my days. I've been down with a fever. And flu for almost a week already. And sore throat as well. Stuffy nose and now stuffy ears. I have taken Clarinase which is a so-called strong medicine for flu recommended by my step...

Post has attachment
10 Tips To Deal With Low Self Esteem
Tak semua orang lahir terus konfiden. Kalau ada untung la. Tapi kalau yang jenis tak konfiden atau low self-esteem ni memang kesian sebenarnya. Macam aku la. Banyak puji orang lain daripada puji diri sendiri. Lagi-lagi zaman sekarang ni orang semua kaki mek...

Post has attachment
Blogging Tips | 8 Checklist Penting Yang Perlu Disemak Sebelum Publish Entri
Kalau dulu biasanya lepas siap buat entri, aku cuma buat proofreading then terus publish entri tersebut. Rupanya ada banyak lagi benda lain perlu dibuat sebelum kita menekan butang publish tu. Benda ni aku belajar sikit-sikit dari Google dan juga dari group...

Post has attachment
My Journal Collection
I am always that someone who is fond of notebooks. Always. Dari dulu sampai sekarang dan mungkin sampai bila-bila. I will pass this obsession to my future children, of course. Haha. Aku minat kumpul buku nota sejak dari zaman sekolah rendah. Dulu kan femes ...

Post has attachment
8 Facts About Migraine Everyone Should Know
8 Facts About Migraine Everyone Should Know 1. A migraine is not just a "bad headache".  A migraine is a neurological disorder, and research increasingly shows that it is genetic. 2. Head pain is not the only migraine symptom. Impaired vision, nausea and he...

Post has attachment
Resepi Udang Masak Kunyit
Resepi Udang Masak Kunyit Bahan-Bahan (agak-agak sendiri nak letak berapa banyak): • udang • 2 batang serai // diketuk • bawang besar // dihiris • bawang blend (bawang besar + bawang putih + bawang merah) • serbuk kunyit • cili padi // dihiris Cara Penyedia...

Post has attachment
Pullman Miri Waterfront | Pre-Ramadhan Dinner With The Orphans
Last Thursday, Sarawak Bloggers representative has been invited to attend a Ramadhan Client Appreciation Night by Pullman Miri Waterfront with a guest of honour which is a total of 90 children and carers from Kompleks Kebajikan Hamidah Yakup . Other guests ...

Post has attachment
10 Baking Hacks You Will Love
credit: BuzzFeedVideo

Post has attachment
Menang #MYTravelAdventure Contest By Traveloka
Ahad lepas plan nak update entri blog. Tapi terjebak pulak tengok drama My Secret Romance. Lastnya sempat blogwalking saja tapi tak ingat berapa ketul blog yang aku dah singgah.  Alhamdulillah tak sangka pulak akan menang contest Traveloka untuk kali kedua....

Post has attachment
3 Things I Bought From Ezbuy
Hello, fellow friends! I feel flabbergasted today as the parcel I've been waiting for almost one month is finally arrived. I thought I have to wait for another few days since I cannot track the shipping process for the parcel. But yeah, the surprise come to...
Wait while more posts are being loaded