Profile cover photo
Profile photo
Jonathan Lindahl
914 followers -
Stor interesse for Søgemaskineoptimering, Affiliate Marketing & WordPress.
Stor interesse for Søgemaskineoptimering, Affiliate Marketing & WordPress.

914 followers
About
Jonathan Lindahl's posts

Post has attachment
De bedste Black Friday deals for online marketers

Så er dagen kommet, hvor du virkelig kan spare penge på diverse værktøjer for online marketers.

Derfor har jeg lavet en samling af de bedste Black Friday deals for online marketers, som du kan se lige her: http://bit.ly/2fuWM3s

Håber du kan finde nogle af tilbuddene brugbar. Og hav en forsat dejlig dag! :)

Post has attachment
Wizzi's liste nummer 37 & præmier til Årets Wizzi 2016

I lørdags udkom den 37. Wizzi liste (fik du ikke set den, kan du se den her: http://bit.ly/2dNJrrH). Endnu en gang en liste fyldt med spændende dansk indhold om online markedsføring.

Derudover har jeg fået samlet de præmier, som der er til årets Wizzi 2016 (bedre sent end aldrig). Og igen i år er der spændende præmier (fx medlemskab af Linklubben mv.). Du kan se præmierne samt den nuværende stilling her: http://bit.ly/2dw06Nn.

De to podcast mestre, +Ib Potter og +Eric Ziengs, har lagt sig i spidsen med i hver 10 gange, som de har været på Wizzis liste. Det bliver spændende at se, hvem af dem som i år løber med prisen (ved mindre end af de andre kommer stormende bagfra).

Modtager du ikke en månedlig e-mail fra Wizzi med månedens bedste danske indhold om online markedsføring, så kan du gøre det lige her: http://wizzi.dk/.

Post has attachment
25 hjemmesider med gratis høj-kvalitets billeder til din blog

Jeg har normalt altid købt mine billeder over fx Photodune. Men efter at have undersøgt markedet for gratis billeder har jeg faktisk fundet ud af, at det er muligt at finde rigtig flotte gratis billeder.

Derfor har jeg i dette indlæg samlet 25 steder, hvor du gratis og lovligt kan bruge deres billeder: http://bit.ly/1NyPiXM

Forsat dejlig dag! :-)

Post has shared content
Så kom der en lille yderligere guide til hvordan man kan redirecte som affiliate / marketer. Og nu er Redirect guiden en endnu større redirect guide.

Den skulle gerne forklare hvordan man kan gøre det på en god måde og uden det har den store indflydelse på hverken loadtid eller performance.

Post has attachment
De 30+ bedste WordPress plugins

Har du nogensinde søgt efter et specifikt WordPress plugin, men ikke vist, hvilket et der var bedst? Så kan denne guide måske være dig behjælpelig.

Jeg har nemlig i samarbejde med +Kim Tetzlaff forsøgt at samle de bedste WordPress plugins inde for forskellige kategorier (fx SEO, analytics mv.) i et indlæg.

Du kan læse indlægget her: http://bit.ly/23cW5Q0

Post has attachment
Sådan øger du din trafik med long tail keywords

Jeg har skrevet et indlæg med 3 metoder til, hvordan du finder long tail keywords, og forhåbentlig øger din trafik via dem. Tænker især, at mange af jer vil kunne finde brugbar viden i metode nummer 2.

Håber I synes om det og forsat dejlig dag! :-)

Post has attachment
Det er desværre efterhånden sjældent, at +Halfdan Timm blogger. Men når han endelig gør, så er det godt! :-)

I hans seneste indlæg kommer han med 13 (nemme) trin til, hvordan du skaber mere troværdighed om dit affiliate site.

Well done!

Post has attachment
Sidste Wizzi & Årets Wizzi i 2015

Så udkom den sidste Wizzi fra 2015 i dag. Du kan se listen her: http://bit.ly/1mok7HW. Tak til +Anders Saugstrup, +Per Allerup, +Ib Potter, +Martin Trasmundi, +Lars Skjoldby, +Nikolaj Mogensen, +Henrik Ernst Hansen, +Martin Thorborg, +Eric Ziengs, +Søren Sieg Jensen, +Rune Hansen & +Anders Bagnegaard Kristensen for at have skabt så awesomt indhold om online markedsføring i december.

Derudover er det blevet tid til at offentliggøre Årets Wizzi i 2015. Og vinderen er ... +Eric Ziengs. Han har været på Wizzis liste hele 13 gange i 2015. Dernæst er +Mikael Rieck og Morten Kristensen kommet på en flot 2. og 3. plads. Så tillykke med det. (I vil snart modtage en e-mail med jeres præmier). Derudover vil der en af de følgende dage blive trukket lod om de resterende 7 præmier blandt de andre personer, som har været på Wizzis top 10 liste i løbet af december.

Du kan her se, hvor mange gange du selv har været på listen: http://wizzi.dk/arets-wizzi-2015/.

Og så er der bare tilbage at sige, at jeg håber at I havde et rigtig godt nytår. Og glæder mig til, at I skaber noget ligeså awesomt indhold i 2016 som kan komme med på top 10 listen i 2016.
Photo

Post has attachment
Få 108 Proven Split Test Winners gratis (du skal kun betale fragten)

Jeg blev introduceret for +Russell Brunson for nylig. Og det er jeg glad for, for han producerer altså meget godt indhold om online markedsføring.

Og et af de indhold er hans bog: 108 Proven Split Test Winners, som du kan få sendt til dig helt gratis (det eneste du skal betale er fragten): http://bit.ly/1NnOAeN.

I den er der samlet 108 splittests, hvor du kan se vinderen af de givne splittests. Jeg vil dog være meget påpasselig med bare at implementere alle "vinderne" fra testene på din hjemmeside, bl.a. pga.

(1) Der nævnes ved mange af testene ikke hvilket konfidensinterval der testes mod. Der er dog nogle steder hvor det nævnes, hvor der bl.a. bliver testet mod et 75 pct. konfidensinterval (det er altså på ingen måde signifikant).

(2) Ved visse tests ændres der mere end én ting (fx a og b). Men der nævnes, at ændringen i konverteringsraten skyldes den ene ændring (fx a). Det er altså ikke helt rigtigt, da ændringen ligeså godt kan komme fra b.

(3) Du vil nødvendigvis ikke få de samme resultater som han gør (da din målgruppe måske reagerer helt anderledes på en given ændring).

Men det gode ved denne bog er i stedet, at den kan give dig en masse idéer til ting som du evt. selv kan splitteste på din hjemmeside. Hvorfor det stadig er en bog jeg kan anbefale.

Du kan hente den gratis her: http://bit.ly/1NnOAeN

Det var blot dagens tip fra mig af :-)
Photo

Post has attachment
Skal du have hjælp til hastighedsoptimering, teknisk SEO o. lign., så kan jeg i den grad anbefale +Kim Tetzlaff

Jeg har flere gange brugt Kim til bl.a. hastighedsoptimering og senest korrekt opsætning af X-Robots tag (teknisk SEO). Og hver gang bliver opgaven løst til UG. For Kim ved nemlig, hvad han snakker om.

Så dagens anbefaling fra mig af går til: http://kim-tetzlaff.dk/.

Og god 1. december derude :-)
Photo
Wait while more posts are being loaded