Profile cover photo
Profile photo
rohaniah noor
974 followers -
propertywaltz.com
propertywaltz.com

974 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Buku-buku hot dihantar ke rumah anda
bakal jutawan hartanah... jika ada rm50,000, mereka beli kedai jika ada rm5,000 mereka beli rumah jika cuma ada rm50, mereka beli buku. #rohaniahnoorquote Ahaa... sebenarnya saya nak beritahu, pelaburan yang paling penting , sangat berguna tetapi murah adal...

Post has attachment

Post has attachment
Orang Johor, Jom Cari Rumah
Esok saya akan gerak ke Johor Bahru. Wahh.. saya suka ke sana. Tapi saya ke JB bukan untuk jalan-jalan, tapi sebab ada event. Jom Cari Rumah. Dah beberapa kali Jom Cari Rumah diadakan di Johor Bahru. Dalam event ni, ada ekspo hartanah. Ada ramai developer y...

Post has attachment

Post has attachment
Wanita ini buat siri video makeover rumah sewa. Ini episod pertama.
Saya ada satu rumah sewa yang saya nak sewakan semula. Rumah tu sekarang ni biasalah... cat buruk.. sinki buruk. kemudian rumah tu kosong. Normi NAS kata, jom kita videokan proses make over rumah tu. Boleh lah jadi perkongsian pengalaman kepada kawan-kawan ...

Post has attachment
kalau boleh beli rumah medium cost, baik beli rumah medium cost. Jangan beli rumah low cost

Post has attachment
Kalau boleh beli medium cost, jangan beli rumah low cost
"saya nak beli rumah murah je. Rumah kos rendah jadilah..." Ini ayat yang saya biasa dengar di kalangan bakal pembeli rumah baru. Sebabnya, mereka kata harga rumah tu murah. Jadi nak bermula dengan yang murah dahulu. Kalau tanya pendapat saya, kalau boleh j...

Post has attachment

Post has attachment
Dah sign S&P, pinjaman belum lulus: Episod 2 lebih mendebarkan
Sambungan episod 1 semalam Pembeli dah bayar deposit 5%, sign s&p, markup s&p dan mahu sewa cepat rumah tu sementara tunggu proses tukar hakmilik selesai. Pembeli dah pindah masuk. Tandatangan s&p dalam hujung April. Hujung Julai    Peguam penjual tiba-tiba...
Wait while more posts are being loaded