Profile cover photo
Profile photo
Nazhatul Syima
7 followers
7 followers
About
Nazhatul's posts

Post has attachment
I'm back
Assalamualaikum Finally,  i'm back.  Heee.  Dah brapa tahun menghilangkan diri.  Skrg dah muncul balikk.  😀😀. Banyak yang jadi sepanjang tahun ni.  Skrg dh masuk 2017. Cepatnya masa berlalu.  Ni pun nasib baik la ingt lagi nama blog pasword bagai.  

Post has attachment
Luahan hati yang nak meletop!
Assalamualaikum... Payah sungguh la nak faham ko ni wahai tettttt... Tak tau la apa masalah ko yg sebenarnya.. aish! Tak cukup kasih syg ke apa nii???? Umur makin lanjut okey? Bukan nya makin muda.. Perangai tu mengalahkan adik aku jee.. Saja bikin waa stre...

Post has attachment
Langkawi!
Assalamualaikum... #trowbacksangatni Nanti ada masa bole la update pasal ni pulak. Ini cerita gila yang aku and adik aku buat. Hahaa.. 

Post has attachment
Gunung Santubong
Assalamualaikum... Akhirnya! Dapat juga aku daki gunung santubong ni. Before ni asyik batal je sebab kemalasan yang teramat amat.. hahaha. Ikutkan plan ada 11 org nak join, tapi last last minit bole pulak diorg batal. So, 1 kete je kita redah bersamaan 6 or...

Post has attachment
Semester Akhir!!!
Assalamualaikum...... Kehadapan blog kesayangan yang dirindui... Just nak bagitau bahawasanya saya Nazhatul Syima berada di tahun akhirr!!! Hahahahahaha... InsyaAllah mudah mudahan dipermudahkan untuk konvo tahun ni.. Amin Amin.... Sem last ni tak banyak su...

Post has attachment
alhamdulillah
Assalamualaikum.... Jam sudah menunjukkan pukul 3.25 pagi dan aku still berjaga sampai sekarang? Apa cite ni syima oiiii? Terjaga dari tidur gara2 lapar yang teramat habaq hang! Almaklumlah sebelum ni demam teruk sampai tak makan sehari pon tak lapaQ..  Alh...

Post has attachment
Haziq oo Harith Haziq
Assalamualaikum.... Entry kali ni khas untuk anak sedara aku.. Akhirnya!! aku dah bole terima kalau anak sedara panggil aku maklong.. hahaha.. Kemain lagi kau kan dulu konon2 tak best la nak naik pangkat jadi maklong.. What maklong?Ada aku kesah?? Tapi tu d...

Post has attachment
Selamat Berpuasa!
Assalamualaikum.... Selamat berpuasa semua..  Tahun ni puasa kat tempat orang.. balik semenanjung je terus stay rumah adik.. Jaga dia dalam pantang.. So tak berkesempatan lagi bersahur dan berbuka dengan family.. SEDIH! huhuhu..  Tahun ni bertambah ahli bar...

Post has attachment
alhamdulillah..
Assalamualaikum... Alhamdulillah.. akhirnya! Segala penat lelah untuk sem ni dah abisss.. merdeka! Tak sabar nak balikk.. rindu!  Sem ni bukan main mencabar.. subjek semua boleh membunuh.. lagi2 bila exam ritu.. soalan semua bukan main... adoii.. study pon ...

Post has attachment
be strong syima!
Assalamualaikum... Aku terkilan sangat2.. tersangat2.. kenapa benda ni jadi?? Apa yg kau nak sebenarnya? Asal dari awal kau tak terus terang..  Kenapa?? Kenapa??? Seronok kan kau buat aku macamni.. Aku tak sangka macam ni rupanya perangai kau.. Selama kita ...
Wait while more posts are being loaded