Profile cover photo
Profile photo
W/E adviseurs
1 follower -
De makers van GPR software
De makers van GPR software

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Overbetuwe wil projecten met hoogste GPR-score. De gemeente Overbetuwe heeft een methode bedacht om woningbouwplannen, die het best passen in de visie van de gemeente, met voorrang te ontwikkelen. Overbetuwe wil zo vaart achter de realisatie van die plannen krijgen. Zij biedt ontwikkelaars (na toetsing) de mogelijkheid projecten aan te melden die voldoen aan de criteria die de gemeente belangrijk vindt. Eén van die criteria is ‘bijzondere kwaliteiten’. GPR Gebouw, software die de duurzaamheid van gebouwen meet, vormt hiervoor de basis. Ontwikkelaars kunnen zich onderscheiden door een zo hoog mogelijke GPR-score te realiseren binnen hun project.
Add a comment...

Post has attachment
Bekijk videoverslag ‘Circulair bouwen met verplaatsbare woningen’.
Bekijk het videoverslag van het minicongres ‘Circulair Bouwen met Verplaatsbare Woningen’, dat 15 maart werd gehouden in De Observant in Amersfoort. Het congres werd georganiseerd door Watkostdebouwvaneenhuurwoning en het Expertisecentrum Flexwonen.
Add a comment...

Post has attachment
Kennemer Wonen betrekt huurders bij routekaart naar CO2-neutraal. Woningcorporatie Kennemer Wonen uit Alkmaar heeft prestatieafspraken gemaakt met gemeenten en huurders. Als één van de afspraken is benoemd dat huurders (vertegenwoordigers) worden betrokken bij het uitstippelen van een routekaart naar een CO2-neutrale voorraad. Om dit thema op een goede manier bespreekbaar te maken met de betrokken gemeenten, de Woonbond en huurders, verzorgde W/E samen met de corporatie een interactieve workshop.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
#vacature Onze organisatie groeit. Daarom zoeken wij een #ontwikkelaar / #ScrumMaster m/v. Herken jij je in onderstaand profiel? Reageer dan voor 26 februari!

Je bent een medior/senior ontwikkelaar en een ‘facilitator’. Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond en een scrummastercertificaat behaald (of je staat hiervoor open). Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement, en min. 5 jaar ervaring met #softwareontwikkeling. Je denkt en werkt niet uitsluitend vanuit de techniek, maar stelt de klant centraal. Je hebt kennis van en ervaring met Visual Studio, het ASP.NET framework, C#, CSS(3), HTML(5) en Javascript. Het is een pré als je #MCSA- en/of #MCSD-gecertificeerd bent en kennis hebt van #Git, MS #SQL en #PostGreSQL. #ICT_vactures #werkenbij #scrum

http://www.w-e.nl/w-e-adviseurs-zoekt-ontwikkelaar-scrum-master-m-v/
Add a comment...

Post has attachment
#vacature Onze organisatie groeit. Daarom zoeken wij een front-end #webapplicatie #ontwikkelaar m/v. Herken jij je in onderstaand profiel? Reageer dan voor 26 februari!

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, een relevante ICT-opleiding afgerond en maximaal 10 jaar werkervaring. Je hebt kennis van en ervaring met CSS(3), HTML(5), Javascript en ASP.net. Je denkt en werkt niet vanuit de techniek, maar stelt klanten centraal. Tegemoetkomen aan hun wensen en behoeften geeft je – naast ontwikkelen – ook energie.
#ICT_vactures #werkenbij #ontwikkelaar #developer #it

http://www.w-e.nl/w-e-adviseurs-zoekt-front-end-webapplicatie-ontwikkelaar-m-v/
Add a comment...

Post has attachment
#vacature - W/E adviseurs zoekt bouwkundig adviseur m/v. HBO, 32/36 uur per week, centrum Eindhoven
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
De jury van de Duurzaam Bouwen Awards is bijeen om per categorie drie genomineerden te kiezen. Daarvan wordt één de winnaar. De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 1 februari 2018. abcnova, Stichting W/E adviseurs, FSC Nederland. #duurzaamheid
Add a comment...

Post has attachment
ROC Friese Poort zet toon in circulair bouwen. In december 2017 opende ROC Friese Poort een nieuwe onderwijslocatie in #Leeuwarden. Het gebouw is 100% #klimaatneutraal én #circulair gebouwd. "Op een schaal die ongekend is voor Nederland", aldus RVO Nederland. Stichting W/E adviseurs mat de duurzaamheid met GPR Gebouw en de mate van #circulariteit met CPG (CirculariteitsPrestatie Gebouw)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded