Profile cover photo
Profile photo
Mia Kassim
1,871 followers -
Love Hubby, Shumi, Shamzi & Damia πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Love Hubby, Shumi, Shamzi & Damia πŸ’–πŸ’–πŸ’–

1,871 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamat Tinggal Bulan Oktober
Assalamualaikum .. ok kali ni stop dulu cerita-cerita review, cerita-cerita event dan segala post berbayar gitu. Kita kembali ke pangkal jalan, kongsi cerita-cerita biasa gitu. Tak sampai 2 bulan lagi untuk kita tamatkan tahun 2018 ni dan akan melangkah ke ...
Add a comment...

Post has attachment
Festival Makanan Kanak-kanak Sihat Ayam Brandβ„’ Didik Tentang Pilihan Makanan yang Lebih Sihat
Kota Kinabalu, 30 Oktober 2018 – Malaysia dinamakan sebagai sebuah negara yang mempunyai kadar obesiti paling tinggi dalam kalangan kanak-kanak dan dewasa di ASEAN dengan 23.7% daripada mereka mengalami masalah obes*. Pemakanan memerlukan keseimbangan. Obes...
Add a comment...

Post has attachment
FERNLEAF UHT | KEBAIKAN SUSU DARI NEW ZEALAND YANG 100% Mmmmm
Assalamualaikum | Sebelum Kmia nak cerita lebih lanjut tentang Susu Fernleaf UHT ni .. korang tau ke apa kebaikan susu kepada kita? Selain membekalkan kalsium yang menguatkan tulang kita, susu jugaΒ  dapat meningkatkan sistem ketahanan badan kita daripada di...
Add a comment...

Post has attachment
10.10.2018 | LAZADA's SUPER BEAUTY DAY !
Assalamualaikum .. hi korang terutama para wanita sekalian. Ada benda baik punya Kmia nak kongsikan, terutama untuk korang yang sangat pentingkan kecantikan (tapi rasanya semua wanita pun nak cantik kan 😘). Benda ni jadi dalam sehari jer, so bila Kmia dah ...
Add a comment...

Post has attachment
International Seafood Buffet di The Palace Hotel Kota Kinabalu
Assalamualaikum .. rasanya semua pun memang tahu, Sabah kaya dengan makanan lautnya. Kalau ke KK memang senang je nak cari tempat untuk menikmati seafood yang segar bugar itu dan yang bestnya 😁 murah-murah. Lokasi pula .. terpulang kepada pilihan masing-ma...
Add a comment...

Post has attachment
Relaks Hujung Minggu di THE PALACE HOTEL KOTA KINABALU
Assalamualaikum .. tenggelam timbul ko blog ni. Tetiba muncul lagi di hujung minggu. Korang tengah buat apa tu? Kmia ni sedang 'relaks' lipat kain yang menggunung itu πŸ˜…. Minggu ni Kmia diam-diam di rumah jer, hubby dan Shumi ada program camping di sekolah....
Add a comment...

Post has attachment
Barbeque Delight Buffet Dinner di Pan Borneo Hotel Kota Kinabalu
Assalamualaikum korang! Cam biasa Kmia mo share lagi satu tempat best makan di area KK ni πŸ˜‹. Terutama para peminat kambing bakar tu .. korang wajib datang ke tempat ni. Yang tidak berapa mo minat tu pun, cam Kmia juga di alu-alukan.Β  Pasti jatuh cinta deng...
Add a comment...

Post has attachment
A Florist That Goes Above And Beyond - A Better Florist Malaysia
Malaysia certainly doesn’t lack any florists, but up until now they were missing a florist that did things differently. A florist that goes above and beyond and takes the industry to a new level. With the appearance of A Better Florist, a florist that is fa...
Add a comment...

Post has attachment
MAJU KUALA PENYU FARMSTAY
Assalamualaikum korang .. ni Kmia mo share lokasi baru yang wajib korang pegi jika berkunjung ke Sabah 😎 [ MAJU KUALA PENYU FARMSTAY ] Terletak di Daerah Kuala Penyu .. perjalanan dari Kota Kinabalu mengambil masa lebih kurang 1 jam 55 minit. Korang akan l...
Add a comment...

Post has attachment
Sate Sipitang di Hari Merdeka!
Assalamualaikum .. belum terlambat mo wish Selamat Menyambut Hari Kebangsaan yang Ke-61 😊 Cuti merdeka hari tu korang pegi mana? 3 hari cuti, mesti sempat bercuti atau paling kurang pun balik kampung kan. Kmia dan hubby serta adik ipar sefamily memang ada ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded