Profile cover photo
Profile photo
Mia Kassim
1,867 followers -
Love Hubby, Shumi, Shamzi & Damia 💖💖💖
Love Hubby, Shumi, Shamzi & Damia 💖💖💖

1,867 followers
About
Mia Kassim's posts

Post has attachment
Birthday surprise di Kundasang
Assalamualaikum Hi korang! Dah di penghujung syawal ni, maka haruslah kita abiskan cerita-cerita raya tertinggal tu ye, banyak lagi sebenarnya nak story2 ni tapi pelan-pelan orang bilang *padahal malas mo transfer dan edit gambar hehe.   Ni kesinambungan da...

Post has attachment
Photoshoot Raya 2017
Assalamualaikum Hi korang! Masih cerita pasal raya. Acara bergambar di hari raya memang satu kemestian kan. Kmia pun sama. Nak juga abadikan kenangan raya setiap tahun didalam foto yang cantik.  Bila dah tua nanti *jika dipanjangkan umur 😊 foto-foto tu sem...

Post has attachment
Mia Kassim commented on a post on Blogger.
Macam onde2 pula cuma x gula melakanya. Selamat hari raya !

Post has attachment
Beraya di Kinabalu View Chalet, Kundasang
Assalamualaikum Hi korang! Raya pertama dan kedua hari tu, Kmia memang setkan untuk beraya kat rumah sanak saudara. Raya ke-3 stay di rumah kat kampung menunggu tetamu dan rehat-rehat sebab esoknya raya ke-4, kitaorang nak beraya di Kundasang pulak 😊 Seben...

Post has attachment
Selfie Di Hari Raya
Assalamualaikum Hi Korang! Nda sedar kan sudah 10 Syawal hari ni. Cepat betul masa berlalu, macam baru semalam merebus ketupat kemudian melahap rendang *lahap ko .. tersangatlah kenampakan gelojoh di situ. Raya ni Kmia tak berapa banyak ambil gambar sedang ...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA DARI MIA KASSIM
Assalamualaikum Hi korang! Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin dari Kmia ... 10 hari bercuti, 10 hari juga blog ni tutup kedai hehe.  Bukan malas *walaupun sebenarnya ya. Tapi line di kampung amat slooooww sekali. Kadang-kadang terhilang dari radar terus.  ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
IFTAR SABAHAN BLOGGER DI BIES KITCHEN, KARAMUNSING CAPITAL
Assalamualaikum   Hi korang. Salam 24 Ramadan.   Bertempat di Bies Kitchen, Karamunsing Capital, Kota Kinabalu pada 16 Jun 2017 hari Jumaat lepas, terlaksana plan si Eca  untuk mengadakan Iftar bersama-sama dengan Komuniti Sabahan Blogger. Ni kiranya 1st ga...

Post has attachment
IFTAR SABAHAN BLOGGER DI BIES KITCHEN, KARAMUNSING CAPITAL
Assalamualaikum   Hi korang. Salam 24 Ramadan.   Bertempat di Bies Kitchen, Karamunsing Capital, Kota Kinabalu pada 16 Jun 2017 hari Jumaat lepas, terlaksana plan si Eca  untuk mengadakan Iftar bersama-sama dengan Komuniti Sabahan Blogger. Ni kiranya 1st ga...
Wait while more posts are being loaded