Profile cover photo
Profile photo
Debbie Elara
12 followers -
Being My Very Best, One Day At A Time
Being My Very Best, One Day At A Time

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Kenapa Saya Nak Sangat Kurus?
Yang dah kenal saya lama macam my BFF memang tau berapa lama saya struggle dengan masalah kegemukan. Since saya overweight sejak kecil, memang susah nak turunkan berat badan bila dah dewasa. Dulu mak suka bagi makan sebab suka tengok budak chubby. Orang dul...
Kenapa Saya Nak Sangat Kurus?
Kenapa Saya Nak Sangat Kurus?
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hobi Saya Buat Handmade Cards
Dulu saya suka crafting. Sejak zaman sekolah menengah lagi saya gemar buat benda handmade terutama untuk harijadi kawan-kawan. Paling saya minat adalah card making. Hobi card making ni mendorong saya untuk buka satu kedai online jual card making and scrapbo...
Hobi Saya Buat Handmade Cards
Hobi Saya Buat Handmade Cards
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Shaklee Bantu Tingkatkan Ilmu Pengetahuan
Masa mula-mula join Shaklee, memang kurang sangat ilmu tentang vitamin dan penyakit. Syukurlah sekarang dah boleh recommend supplements yang sesuai untuk mana-mana masalah kesihatan. Selalunya jika ada persoalan, saya akan Google dan baca info daripada webs...
Add a comment...

Post has attachment
Kenangan Zaman Sekolah
Dulu masa sekolah menengah, ada banyak kenangan manis. Tapi apabila dah masuk universiti, di situ selalunya kita belajar tentang persahabatan dalam erti kata sebenar. Kenangan pahit semasa di universiti? Tak sebanyak yang manis, cuma masih teringat sampai s...
Kenangan Zaman Sekolah
Kenangan Zaman Sekolah
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Refleksi Diri Tahun 2016
Tahun 2016 ni sebenarnya azam saya nak jadi berani. Nak cuba sesuatu yang baru. I told my Dutch friend, Elise, "This year I want to be brave and try new things." Nak jadi brave ni susah tau. For me yang introvert (mungkin ambivert) ni, confidence tu harus d...
Refleksi Diri Tahun 2016
Refleksi Diri Tahun 2016
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Detik Jatuh Cinta Dengan Shaklee
Pada mulanya saya join Shaklee sebab nak sihat dan nak kurangkan berat badan. Masa tu memang kulit kusam, rambut nipis dan selalu gugur, dan badan pun gemuk dan selalu cepat penat. Pastu bila BFF cerita apa best nya Shaklee, terus tertarik sebab peluang biz...
Detik Jatuh Cinta Dengan Shaklee
Detik Jatuh Cinta Dengan Shaklee
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mak Upline Saya Puan Yenny
Pertama kali jumpa mak Shaklee aka upline saya? No such thing, sebabnya mak Shaklee saya ialah BFF saya, Puan Yenny Norhayani. Kami dah kenal lama, dan rapat sejak lepas graduate uni lagi. Sekarang saya di Kuching dan dia di Seremban. Tak ada masalah la nak...
Mak Upline Saya Puan Yenny
Mak Upline Saya Puan Yenny
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Shaklee National Incentive Trip ke Langkawi
Shaklee Langkawi Trip 🌴🌴☀ Weekend baru ni, kawan-kawan dan leaders Shaklee telah ke Langkawi. Ni trip PERCUMA tau untuk achievers sahaja. Seronok diorang bawak anak-anak bercuti di Langkawi, duduk Hotel Westin yang mewah, bilik hotel pun mengadap laut so ...
Add a comment...

Post has attachment
Perancangan 20 Tahun Akan Datang
20 tahun akan datang saya di mana? Financially, tentunya bebas hutang. Ada savings dan properties. Ada bisnes lain selain Shaklee. Bisnes impian saya, nak buka satu cafe dan craft shop. Saya juga mahu bekerja dan uruskan empayar bisnes sambil travel. Dan ma...
Perancangan 20 Tahun Akan Datang
Perancangan 20 Tahun Akan Datang
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Meal Shakes Untuk Setiap Keluarga
Jika saya boleh berikan SATU produk Shaklee untuk setiap keluarga di Malaysia, saya pilih MEAL SHAKES. Kenapa Meal Shakes ni best? 👍👍👍 ✔️ mudah disediakan ✔️ rasa yang lazat ✔️ mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral ✔️ multivitamin yang mudah diambil ✔...
Meal Shakes Untuk Setiap Keluarga
Meal Shakes Untuk Setiap Keluarga
healthyrambles.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded