Profile cover photo
Profile photo
daily cleaning
7 followers -
Mencuci, Membersih, Mengemas, Mengelap, Membasuh, Menyampu, Mengamop, Menyusun, Mengatur.
Mencuci, Membersih, Mengemas, Mengelap, Membasuh, Menyampu, Mengamop, Menyusun, Mengatur.

7 followers
About
daily's posts

Post has attachment
Nak Bersih Rumah Ke?
Agak sibuk dengan waktu yang ada..sehingga tak mampu nak upload photo-photo terkini...walobgaimanapun...kami tetap ada dan kami masih beroperasi seperti biasa....yg penting wsap/sms kami segera jika perlu bantuan kami... Ingat jika gagal hubungi kami...sila...

Post has attachment
kadang2 kita perlu..tp kat mana nak cari...susah jugak kan..tapi kami ada..tetap ada..google kami...flyers kami...blog kami....kami ada...tetap ada...pm/wsap/sms/call 0193897467
Photo

Post has attachment
hebat kesannya....
Photo

Post has attachment
Cleaning Service You Need on 2016
Salam tahun baru 2016...kami datang dengan rasa sangat teruja dan bahagia kerana masih boleh menyediakan perkhidmat pembersihan rumah, pejabat, homestay dan terkini terbuka kepada semua hostel-hostel pekerja yang di selenggarakan oleh syarikat2 pengilangan ...

Post has attachment
Sorry Sorry Sayangku...Hello Mr Perfect
Daily Cleaning Projek 019 - 389 7467

Post has attachment
Homestay Di Shah Alam
Homestay  yang kami cuci di shah alam...menarik tu homestay nie betul2 di lokasi students uitm seksyen 7 shah alam....memang xpernah kosong asyik ada je penghuni yang menginap di homestay nie....sambil2 kami iklan bisnes kami..kami tolong2 iklankan juga hom...

Post has attachment
Home Sweet Home
Salam dan selamat sejahtera wahai kawan-kawan yg terjah ke blog saya ini....kesibukan masa diluar serta menjalankan runtin harian yg cemburu masa rehat dan melepak disini membuat blog ini tidak dihiasikan cerita-cerita baru tentang kami...alhamdulillah...at...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
HOMESTAY CLEANING PACKAGE
Pakej Homstay....kami cuba memberi yang terbaik utk pemilik homestay...cleaning utk homestay adalah terdiri dari express cleaning dan full service cleaning. Harga adalah berpatutan dgn bajet dan size homestay. Jika berminat hubungi kami utk book cleaning ho...

Post has attachment
Pakej Cuci Pejabat
Pakej Terbaru Dari Kami Pakej cuci pejabat dah hampir 2bulan dan sambutan makin hangat. Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak syarikat yang sudi menggunakan khidmat kami yang hampir 6bulan ke atas, "kepercayaan anda adalah keyakinan kami untuk m...
Wait while more posts are being loaded