Profile cover photo
Profile photo
Natasha Zulkifli
293 followers
293 followers
About
Natasha's posts

Post has attachment

Post has attachment
MHML SALE!!!!
Assalamualaikum.. Saya nak buat promo penghabisan stock sikit.
Stock yang ada dlm 30 naskah saja lagi. Jadi jom grab cepat2 sebab stock susah nak stock up bila dah habis.

So apa benda yang promo? Promonya ialah.....

Senaskah novel My Hubby My Lecturer h...

Post has attachment
Dairi Cinta Kita Bab 1
Bab 1 Grrrrrrdd..
Grrrddddd.. Grrrddd… Sekali lagi bunyi itu mengganggu lenanya. Bantal yang
berada di belah kanan tubuhnya dicapai. Dia menekap kuat bantal itu ke telinga
kanannya. Sebolehnya dia mahu menghalang sebarang bunyi mencapai gegendang
telinga. D...

Post has attachment
Sinopsis Diari Cinta Kita
' Dhia,  maafkan saya. Saya terpaksa putuskan hubungan kita ' Sekeping nota Dhia Khaulah terima sebagai balasan kad ulang tahun darinya. Kerana sekeping nota itu Dhia Khaulah  menjadi hilang arah kerana padanya mereka pasangan yang sangat bahagia. Jadi, tid...

Post has attachment
ITS TODAAAAYYY
Assalamualaikum lalink2 semua... hehehe.. ni saya nak bg tau.. MHML akan mula diemailkan kepada anda semua yang dah buat payment bermula dari pukul 12 tengah hari esok.. yaay.. Jadi malam ni tidur dulu cukup2 dulu.. esk tengah hari kita baca MHML sampai ten...

Post has attachment
Lagi 2 Hariiiiii
Assalamualaikum semuaaaa.... Haaa hari ni dah 27 May.. Bermakna apa? Bermakna lagi 2 hari kita countdown untuk MHML Launching.. hehehehe.. happy x? sebenarnya saya yang over exited.. teruja tak kira waktu... kekekeke Mulai jam 11pm 28May sebarang order akan...

Post has attachment
MHML akan Di EBook kan!!! yaaay!
Assalamualaikum cinta hati saya.. Hari ni saya nak beritahu tentang berita gembira yang saya kata hari tu.. Iya.. My Hubby My Lecturer (MHML) akan di eBook kan.. yaaay... hahaha Sekarang saya membuat pre-order dahulu.. Pada 29 May '15 eBook MHML akan launch...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Ehem... Ehem.. Mai Nak Pedajal Sikit..
“Abang…”
Sayup suara itu kedengaran memanggilnya. Lagi.
Iskandar tersenyum. Dia mengesat semua air mata yang membasahi wajahnya. Tasha
dah pulang! Perlahan-lahan dia cuba bangun untuk mendekati bayangan yang masih
tersenyum dengan penuh keindahan kepadanya ...
Wait while more posts are being loaded