Profile cover photo
Profile photo
Emogy, marketing- en reclamebureau voor B2B en techniek
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
Altijd al willen appen met je zakelijk klanten en relaties binnen een bedrijfsomgeving en niet vanuit een persoonsgeboden account? Nu is het ook mogelijk in Nederland. Met WhatsApp Business kunnen bedrijven een zakelijk account maken en met hun klanten en toekomstige relaties praten via de chatdienst. Download uw bedrijfs-app via de link in het gekoppelde artikel.
Add a comment...

Post has attachment
Emogy heeft een nieuwe website en wij zijn er trots op! Bekijk hem nu en delen wordt altijd op prijs gesteld. https://www.emogy.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Waarom iedere website SSL zou moeten gebruiken? Onlangs kondigde Google aan dat het hebben van een SSL-certificaat het meest eenvoudige actie is om de SEO van uw website te verbeteren. Het is te verwachten dat deze aankondiging in de nabije toekomst nog verder kracht wordt bijgezet om hiermee alle webmasters definitief te bewegen om over te gaan van HTTP naar HTTPS.
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen vrijdag 7 oktober hebben twee medewerkers van Emogy met succes deelgenomen aan een Google Partner examen in Amsterdam. Nog één stap en dan zijn wij in het bezit van een officiële Google Partner Batch. Graag maken wij u attent op de mogelijkheden van de Adwords Expanded Text Ads. Lees meer in een Blog artikel op onze website.
http://www.emogy.nl/blog/google-partner-examen-succesvol-doorlopen.html
Add a comment...

Post has attachment
Emogy ontwerpt en bouwt een nieuwe internationale website voor een vooruitstrevende transportbandenfabrikant in Alkmaar. De responsive design website toont niet alleen goed op alle devices, zoals mobiel en tablet, maar biedt de opdrachtgever ook meer mogelijkheden tot het verzamelen van gebruikersdata en het werven van nieuwe afnemers. Lees meer over dit project op de Emogy website. http://www.emogy.nl/portfolio/webdesign/172-bouw-website-transportband-fabrikant.html
Add a comment...

Post has attachment
Door de techniek gedreven neemt onze behoefte aan “Emotievolle” ervaringen steeds meer toe. Dit geldt ook in de marketing van Business to Business producten en diensten. Er is een steeds grotere behoefte aan storytelling en diepgaande content marketing. Lees meer in een interessant artikel over “Emotie & Technologie” op Frankwatching.

http://www.frankwatching.com/archive/2016/03/08/de-toekomst-van-emotie-technologie-wat-een-chimpansee-ons-kan-leren/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mark 10 jaar bij Emogy! Veel bereikt en mooie dingen gemaakt! Wij zijn erg trots op hem en hopen dat hij nog lang een onderdeel van ons team uitmaakt!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vraagt u zich ook af waar de Adwords advertenties aan de rechterkant van de Google-pagina opeens zijn gebleven? Google heeft recent de pagina-weergave van haar zoekresultaten wereldwijd aangepast. Wat voor gevolgen heeft dit voor de zichtbaarheid als u met Google Adwords adverteert? Wat is de achterliggende gedachte van Google. Lees hierover meer in het artikel op de Emogy website. http://www.emogy.nl/blog/uw-adwords-advertenties-verdwenen.html?utm_source=Social%20media&utm_medium=link%20in%20content%20item&utm_campaign=Blog%20Google%20advertenties
Add a comment...

Post has attachment
Mobiele marketing wordt steeds belangrijker, ook in een Business to Business omgeving. Via de link is een interessante infographic van Textmarketer met actuele data uit de UK te bekijken. 
https://www.textmarketer.co.uk/images/Amazing-marketing-stats-2016.gif
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wie is er niet nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op het design gebied in 2016? Inmiddels zitten wij al weer in de tweede maand van het jaar en wij zien nu al een aantal veranderingen optreden. Een aantal trends komen voort uit technologische ontwikkelingen (onder andere internet gedreven) en andere zijn het gevolg van nieuwe ontwerpinzichten. Logo’s en iconen krijgen weer een wat levendigere styling en content wordt visueler, herkenbaar en groter. Lees meer over de designtrends 2016 op de Emogy website! http://www.emogy.nl/blog/interessante-designtrends-voor-2016.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded