Profile

Cover photo
Najwa Latif
Attended Uitm Bandaraya Melaka
Lived in puchong
1,202 followers|144,922 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Blacklist dari PTPTN
Bismillah.. Notis peringatan kali ketiga?  blacklist?  tak boleh keluar negara atau buat pinjaman bank?  hah, ni mesti antara situasi bagi peminjam ptptn yang masih tak bayar hutang lagi kan? hehe  sama lah macam saya. saya ada nak kongsi sikit macam mana c...
 ·  Translate
4
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Review Print Expert Shah Alam
Bismillah. Berita gembira untuk pelajar tahun akhir, pelajar pertengahan, pekerja sambil belajar dan seangkatan dengannya.  meh nak habaq mai ni salah satu cara nak jimat dalam pengajian melalui printing dan sebagainya.  al-maklumlah, kalau nama pun pelajar...
 ·  Translate
4
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Short Trip ke Langkawi Part 3
satu post je satu hari trip, penat lah tangan nak menaipnya.. hahaha tapi tak pe, sebab suka nak bercerita kan.. lepas je sambut birthday dengan dinner, kami terus jalan-jalan sekitar pantai cenang tengok baju, tengok kedai-kedai yang ada.  dannnnn, murah j...
 ·  Translate
3
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Short Trip to Langkawi Part 1
Bismillah... Lama pulak tak jenguk sini kan. okay hari ni nak cerita pasal short trip to Langkawi dengan bff.  dan nk jugak cerita how to save your budget to Langkawi.  hehe Minggu lepas, 26 - 28/1/2016 kami berlapan ke Langkawi.  kiranya trip ni konon trip...
 ·  Translate
4
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Berdiri Atas Kaki Sendiri
Bismillah... SELAMAT TAHUN BARU!!! harapan dan doa semoga diri sendiri akan lebih tabah menghadapi dugaan, dikurniakan kesihatan diri dan keluarga yang baik, dipermudahkan segala urusan, diberkati dengan apa yang dilakukan, dipanjangkan usia untuk membalas ...
 ·  Translate
5
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Kenapa Hidup Single Lagi Best
Bismillah.. KENAPA HIDUP SINGLE LAGI BEST?? Pandang kiri, kawan dengan boyfriend, pandang kanan, kawan dengan tunang, tengok depan, kawan dengan husband, dekat belakang suami sorong  anak dalam stroller.  Sedih tak bila engkorang masih tak ada sapa-sapa seb...
 ·  Translate
5
Riis Yien's profile photoCapten Nunu 55 Lai Nunu's profile photo
2 comments
 
Single lagi best.ingat ari tua lagi best
 ·  Translate
Add a comment...
Have her in circles
1,202 people
Alina Yrysbekova's profile photo
kavin tharan's profile photo
raz fefry's profile photo
ahmad asyraaf's profile photo
Humairah ZA's profile photo
Shahira Iman's profile photo
Yamani Blad's profile photo
Wito Tyvanzta's profile photo
Edel Weis's profile photo

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Review Grand City Hotel II Kuantan
Bismillah... Sempena CNY yang lepas, kami satu keluarga sempat lah ke Gambang Waterpark City Kuantan.  tak sempat lagi nak post pasal Gambang tu, tak pe lah, kita buat review hotel dulu ya.  hehe so, macam kebiasaan, selalu plan last minit yang menjadi, sem...
 ·  Translate
3
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Bajet ke Langkawi
Bismilah. mari kita tengok berapa duit yang telah dikeluarkan untuk Trip kali ni. Flight Ticket RM138.00 Kereta Sewa Innova RM50 Minyak Kereta RM8 Tempat Tinggal RM50 Island Hopping RM30 Cable Car RM30 Skytrex RM70 Total RM376 harga total tak termasuk makan...
 ·  Translate
Bismilah. mari kita tengok berapa duit yang telah dikeluarkan untuk Trip kali ni. Flight Ticket RM138.00 Kereta Sewa Innova RM50 Minyak Kereta RM8 Tempat Tinggal RM50 Island Hopping RM30 Cable Car RM30 Skytrex RM7...
4
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Short Trip to Langkawi Part 2
Day 2 awal pagi abang tu dah bagi tahu pukul9.15 pagi dah kena ade depan cottage untuk ke pulau. so kami keluar sarapan dalam 8.15 pagi dekat area pantai cenang je.  tak nak pergi jauh sebab nak tunggu van ke pulau pulak.  lepas sarapan, kami balik the cott...
 ·  Translate
4
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Ringkasan 2015
Bismillah. I learnt a lot in 2015.  2016 merupakan tahun untuk menjadi matang dalam segala hal. bercuti bersama family ke Bukit Tinggi, Genting Highland, Johor Bahru, JPO, Melaka, Padang Besar, Alor Setar.  Family time is the most important thing in my life...
 ·  Translate
7
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Hidup Dalam Mati
Bismillah. actually tajuk tak ada kaitan pun dengan isi cerita.  sebab tak tahu nak letak tajuk apa, hentam je lah.  sebab tiba-tiba keluar lagu syamel, letak je lah kan. hee  Padan muka kau wawa!!  dulu sombong, orang nak, kau jual mahal, bila tengok dia b...
 ·  Translate
10
hamid chaabaoui's profile photo
 
Hello
Add a comment...

Najwa Latif

Shared publicly  - 
 
Tanda Lelaki Itu Sesuai Untuk Anda
Bismillah. Tak terlambat rasanya nak ucap Welcome November!  hihi  so, kali ni jum kita tengok tanda-tanda lelaki tu sesuai untuk kita.  hah enkorang dah jumpa?  dah jumpa jaga elok-elok ye, macam aku yang tak jumpa lagi ni, boleh baca sebagai panduan.  heh...
 ·  Translate
2
zul fazli's profile photo
 
👍👍👍....# najwa 
Add a comment...
People
Have her in circles
1,202 people
Alina Yrysbekova's profile photo
kavin tharan's profile photo
raz fefry's profile photo
ahmad asyraaf's profile photo
Humairah ZA's profile photo
Shahira Iman's profile photo
Yamani Blad's profile photo
Wito Tyvanzta's profile photo
Edel Weis's profile photo
Education
  • Uitm Bandaraya Melaka
    Office System, 2014 - 2015
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, A relationship, Networking
Relationship
Single
Story
Tagline
A Girl You Will Never Be!
Introduction
A servant of Allah.  An ordinary petite girl.  Love her or hate her, she will still happy. 
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
puchong
Links
Other profiles
Contributor to