Profile cover photo
Profile photo
ai1227
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Bergaya dengan shawl flair lahhh sangat
Assalamualaikum. Sudah lama tak update blog ni. Rasa tak sempat je. Tapi tidur cukup pula setiap hari yer.hahaha. Saja hari ni nak bergaya dengan shawl flair yang dah ramai mak-mak, bahkan nenek-nenek pun ada pakai. Baru terasa nak ubah citarasa bertudung. ...
Add a comment...

Post has attachment
Bila doktor tak percaya suplement!!
BILA DOKTOR TAK PERCAYA SUPPLEMENT!! ======== Seperti kebanyakan doktor, saya tak percaya pada supplements. Bukan sb APA, sb saya dah pernah cuba sejak zaman university tapi tak pernah berkesan. Saya pernah beli set kulit vitamin C, E dan B complex tapi say...
Add a comment...

Post has attachment
Rais kena operate???oh tidaaakkkkkkkkkk.... (part I)
Assalamualaikum Semoga pembaca blog aai dilimpahi rezeki yang banyak dan halal. Semoga mendapat sedikit manfaat daripada apa yang aai kongsikan di bawah. Sebenarnya bermula aai dapat tahu Rais sakit angin pasang apabila suatu pagi yang indah, cikgu rais tel...
Add a comment...

Post has attachment
Berkebun dengan anak
Assalamualaikum. Bercuti pada hari anak-anak bersekolah dan huby bekerja pada hari ahad. Bukan sesuatu yang memboringkan jika kita ada sesuatu nak dibuat. Senang kata, hidup tak akan pernah ada istilah boring jika kita pandai memilih aktiviti yang kita suka...
Add a comment...

Post has attachment
Tidak Boleh Buka Fail Excel Double Klik
Assalamualaikum. Lama tak menaip. Semoga kita semua berada dalam perlindunganNya, kekal bahagia dan sihat hendakNya. Hari ni nak share satu perkara paling penting dalam kehidupan seharian kita jika anda seorang QS (aai la tu), peniaga online, kerani dan ses...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Rahsia Beliau Turun 11.5kg Dalam 100 Hari Terrbongkar!!! Free je saya bagi, sila klik link ini http://www.noweveryonecankurus.com/aira
Photo
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum, Semoga pembaca blog happylife-mama@blogspot.com sentiasa dalam keadaan sihat sejahtera disamping insan tersayang. Setelah lama menunggu, akhirnya pada 1 January 2015, Shaklee
telah mengumumkan product terbaru yang dinamakan VITA-LEA FOR CHI...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded