Profile

Cover photo
Revista Shenja
162 followers|18,715 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Revista Shenja

Shared publicly  - 
 
Take a look at this video on YouTube:
 ·  Translate
1
Add a comment...

Revista Shenja

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
In their circles
66 people
Have them in circles
162 people
Roland Beqiraj's profile photo
MegaUNIVERSITY1's profile photo
hysen durmishi's profile photo
Liridon Murtezi's profile photo
Gazeta Tellalli's profile photo
Mesuesi Shkolla's profile photo
Konsumatori Kosovë's profile photo
vehap kola's profile photo
Abdullah Alili's profile photo

Revista Shenja

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Revista Shenja has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
In their circles
66 people
Have them in circles
162 people
Roland Beqiraj's profile photo
MegaUNIVERSITY1's profile photo
hysen durmishi's profile photo
Liridon Murtezi's profile photo
Gazeta Tellalli's profile photo
Mesuesi Shkolla's profile photo
Konsumatori Kosovë's profile photo
vehap kola's profile photo
Abdullah Alili's profile photo
Links
Story
Introduction

Të nderuar,

 Ashtu siç më jeni njoftuar, tashmë doli në qarkullim numri promovues i revistës mujore mbarëkombëtare shqiptare “Shenja”. Revista botohet në Shkup nga SHQK “Vizioni M” – Shkup. Themelues të revistës janë Afrim Gashi dhe Zeqirja Ibrahimi nga Shkupi, ndërsa në redaksi janë edhe Ramadan Aliti nga Tetova, Nuridin Ahmeti nga Prishtina dhe Qazim Strazimiri nga Tirana.

Ideja qendrore e këtij projekti është integrimi bendakombëtar i shqiptarëve në Ballkan dhe më gjerë.

Me shpresë se të gjithë tok do ta ndihmojmë këtë projekt fisnik!

 Me nderime!

Redaksia