Profile cover photo
Profile photo
Lan Careno
964 followers
964 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Minggu depan dah start cuti sekolah kannn... Nah idea untuk korang yang nak bercuti bawak family.... Spatutnya dah kena start booking tapi masih ade masa lagi.. Sebab tadi aku ushar kat web traveloka ade jer lagi tapi macam dah nak penuh...

http://lancareno.com/2017/03/teruja-dengan-glory-beach-resort-port-dickson.html/

#GrandBeachResort #PortDickson #DekatJe #Traveloka #LanCarenoDotCom #KBBA9

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Esok dah start cuti sekolah... Kalau rasa tak tau nak bawak anak2 jenjalan mana, ni aku bagi idea bawak g panjat Broga Hill... Umur 4 tahun ke atas rasanya dah sesuai bawak g situ...

#BrogaHill #BukitBroga #Broga #LanCarenoDotCom #KBBA9 #MalaysianBlogger

http://lancareno.com/2016/11/kembara-broga-hill.html/

Post has attachment

Post has attachment
Ponnn Ponnn... Orang Loq Staq. Jitra dan kawasan sekitar nak Order brownies kedut Nutella sedap dan murah meh baca dan Order... Ce try tag kengkawan yg dok area sana kot depa nak Order...

#Brownies #BrowniesKedut #BrowniesKedutNutella #Nutella #AlorSetar #Jitra #LanCarenoDotCom #KBBA9 #MalaysianBlogger

Post has attachment
Zaman selfie sekarang ni bukan perempuan jer jaga wajah. Lelaki pun perlu untuk keyakinan diri. Tak hairan kebanyakan produk penjagaan muka sekarang tak memfokuskan kepada kulit wajah wanita semata-mata tapi sesuai juga untuk lelaki contohnya seperti set Deeja Cosmetic ni....

#DeejaCosmetic #Cosmetics #LanCarenoDotCom #KBBA9 #MalaysianBlogger

Post has attachment
Puncanya aku jatuh masa main badminton... Ligamen kat lutut putus dan Operation untuk ambik ligamen kat belakang paha dan ikat semula kat tempat putut tu...
Wait while more posts are being loaded