Profile cover photo
Profile photo
redactie roosendaalopinternet
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
http://bit.ly/2DqOp8PJury Cultuurprijs Roosendaal wil graag getipt worden over activiteiten

De jury van de Rabobank Cultuurprijs Roosendaal gaat zich langzamerhand weer voorbereiden op de Cultuurprijs 2018. Die jury houdt de culturele activiteiten in de gemeente zo goed mogelijk bij, maar wil er zeker van zijn dat er niets aan de aandacht ontsnapt, en roept daarom iedereen op om de jury te tippen over bijzondere culturele activiteiten in Roosendaal, Nispen, Wouw, Heerle en Moerstraten.

Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2DoeBlx


Werk van Sterrebos-kunstenaars in Stadskantoor in Roosendaal

De wissel-expositie in het Stadskantoor van Roosendaal is de komende maanden een bijzondere: het gaat om werken van Thierry, Astrid, Mariette, Ellen, Netty, Jimmy, Anne en Wim van de kunstzinnige dagbesteding van zorgwijk Sterrebos, onderdeel van S&L Zorg. De kunstenaars openden de expositie samen met wethouder Corné van Poppel. Mede door hem ontstond het idee voor de tentoonstelling.
Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2ETHjXN


Bristol vrouwen uit Roosendaal winnen nu met 2-6 van Tutor uit Delft

De vrouwen van zaalvoetbalverenging Bristol uit Roosendaal hebben woensdagavond 17 januari in Delft met 2-6 gewonnen van Tutor.

Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2DmTRuq


Bijna 25.000 euro aan donaties voor Roosendaalse clubs

Het Coöperatiefonds Rabobank Zuidwest-Brabant heeft een aantal verenigingen en stichtingen weer bedacht met een donatie. Vorige week donderdag werd in totaal voor 66.000 aan cheques uitgekeerd, waarvan bijna 25.000 euro terecht kwam in de gemeente Roosendaal.
Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2rc0olK


‘Winter Wandel Weekend’ in Roosendaal (20-21 jan)

Het weekend van 20/21 januari kan in Roosendaal gerust het ‘Wandelweekend’ worden genoemd. Zaterdag en zondag kan bij Thor worden gewandeld en zondag is er ook (weer) een AKN-Winter Wandeltocht.

Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2FKGPnP

Het weer in Roosendaal: (Zware) storm op komst

Het blijft wisselvallig. Depressies komen soms met hoge snelheid over de oceaan onze kant op. Vandaag (woensdag) zal de neerslag meevallen, al kan er nog wel een bui vallen. De zon kan zich soms wat laten zien. De temperatuur draait rond 5 of 6 graden, met een vrij krachtige wind uit het westen.
Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2Dk5Itd


Vier keer ‘Met man en muis’ door Schijfs Toneel (20-21-27-28 jan)

Het Schijfs Toneel speelt dit jaar de komische thriller ‘Met man en muis’ vier keer in Den Hoge Dries aan de Zoeksestraat 51 in Schijf. Vijftien leden van het gezelschap zijn op de planken te zien onder regie van Marc Ooye.

Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2EMkQMe


THOR Winter Challenge in Roosendaal voor het hele gezin (21 jan)

Het is zondag 21 januari tijd voor de Thor Winter Challenge op/bij sportcomplex Vierhoeven in Roosendaal. Met onderdelen voor het hele gezin zoals een trailrunning, Kids Obstacle Run en wandelen en Nordicen. Vroeger was het evenement meer dan 50 jaar bekend onder de naam Thorcross.
Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2B3sD5P


De Koninck ontsnapt in squashcompetitie bij Sieben in Roosendaal

De Koninck blijft ongenaakbaar in de Sieben Squashpark bedrijvencompetitie, maar het bolwerk kraakt. Met name Het Hooihuis maakte het de koploper in wedstrijdronde 10 aardig lastig.
Add a comment...

Post has attachment
http://bit.ly/2mAjOv3


‘More Than Blues’ bij Nispen Blues (27 jan)

Op zaterdag 27 januari treedt voor Nispen Blues de Nederlandse formatie ‘More Than Blues’ op in café de Gouden Leeuw in Nispen. De band begint om 21:00 uur te spelen, de entree is gratis. De band bestaat uit vier ervaren muzikanten die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de muziekscene.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded