Profile cover photo
Profile photo
Mama Darwiish
3,147 followers -
Blogger | Review | Lifestyle | Parenting | Giveaway
Blogger | Review | Lifestyle | Parenting | Giveaway

3,147 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Bekam Darah Sakit Tak?
Bekam sakit ke?  Bahaya tak?  Itulah persoalan yang biasa bagi yang belum pernah berbekam..sama je macam aku dulu. Tapi bila dah start cuba bekam...confirm korang akan nak repeat lagi. Selain dapat mengeluarkan darah kotor, berbekam juga merupakan sunnah Ra...

Post has attachment

Post has attachment
10 Tips Cara Dapatkan Job Review / Event
Hi olsss... Kali ni nak share tips dan cara² untuk dapatkan job review samaada unpaid dan paid review, join event semua tu. Nak kata terror tak pun, Cuma berkongsi sedikit pengalaman ... Lain lah kalau yang million, juta followers...top...tak perlu kot hehe...

Post has attachment

Post has attachment
ROSE COTTAGE HOTEL ECO BOTANI 8 Minit Ke Legoland
Ahad lepas kitaorang sekeluarga behibur ke Legoland Malaysia . Memang teruja habis.... Ramai yang nak tahu, dimana kami menginap malam tu kan ? Actually aku pun pada mulanya tak tahu, sebab semuanya di arrange oleh papa dorang. Surprise la kengkononnya. Rup...

Post has attachment

Post has attachment
Tips persediaan sebelum ke Legoland
Hai korang, kalau korang follow ig, fb dan page aku, mesti korang perasan deretan update status, gambar dan video kitaorang sekeluarga berkunjung ke LEGOLAND MALAYSIA Ahad lepas sempena meraikan ulangtahun ke 5 Legoland Malaysia iaitu LEGOLAND 5th Brickvers...

Post has attachment

Post has attachment
MYLARA SKIN CARE BASIC SET | REVIEW
MYLARA SKIN CARE |   Sebelum ni pernah juga aku mencuba pelbagai jenama skin care atau set penjagaan wajah buatan Malaysia, mostly okay dan ada yang sesuai dengan kulit, tapi kena pastikan betul² sama ada ia nya disahkan selamat oleh KKM, GMP dan sebagainya...
Wait while more posts are being loaded