Profile cover photo
Profile photo
Hakak Kpop
3,127 followers -
Blogger | Review | Lifestyle | Parenting | Giveaway
Blogger | Review | Lifestyle | Parenting | Giveaway

3,127 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial Korean Gradient / Ombre Lips
Hi guys.. Hari ni aku nal share  Korean  Gradient / Ombre Lips Tutorial . Alaa yang bibir nampak kpop tu hehe. Memang trending sangat. Kaler lips tu nampak natural macam kpop star gitewww. Akunmemang suka gradient lips sebab, x berapa suka tenyeh lipstick p...
Add a comment...

Post has attachment
Magnolia Mag-A-Cone Mangga
Huh sedapnya kalau tengah panas lit² makan aiskrim kan. Sejuk je tekak. Paling best makan aiskrim kon.... Dengan creamy, manis, sejuk aiskrim kena pula dengan kon rangup tu pehhhh. Ehhh ada aiskrim kon perisa mangga lah sekarang...baru try semalam... Wahhh ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Master Pasto 3 Minutes Instant Spaghetti
Spaghetti 3 minit??? Biar betul... Seriuslah 3 minit?? Nak rebus pasta sahaja dah ambil masa 10 hingga belasan minit... Tu belum masuk sos dia. Yes.. 3 minit je dah boleh makan spaghetti kegemaran korang dengan happy. Cakap je nak makan spaghetti apa.. bolo...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Review ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack
ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleeping Pack.  Hi korang...kali ni nak share pasal penjagaan muka lagi....suka tak ? hehe. Sleeping pack...atau pun sleeping mask ..antara skin care regime yang aku suka hehe. Sangat sempoi...sebab just apply pada muka,then t...
Add a comment...

Post has attachment
Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Review
Hai uols, beauty time lagi hehe 🙂 kali ini aku nak share satu cleanser yang jadi favourite aku akhir-akhir ini. Produk ini exclusive keluaran dari Althea. Produk cleanser ini bukan biasa-biasa tau, special sebab diformulasikan menyerupai serum. Wah... 2 in...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Review
Hai uols, beauty time lagi hehe 🙂 kali ini aku nak share satu cleanser yang jadi favourite aku akhir-akhir ini. Produk ini exclusive keluaran dari Althea. Produk cleanser ini bukan biasa-biasa tau, special sebab diformulasikan menyerupai serum. Wah... 2 in...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded