Profile cover photo
Profile photo
Norazlina Sabran
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
Kebaikan Sustained Release Vita-C Plus Shaklee.
Assalamualaikum, Sempena pelancaran YOUTH SHAKLEE, promosi bulan ni puan seiring dengan misi kecantikan bagi semua tak kira lelaki ke wanita. Promosinya ialah Collagen & Vitamin c, tapi hari ni nak review mengenai Sustained Release Vitamin C Shaklee. Apa ma...
Add a comment...

Post has attachment
4 APLIKASI ANDROID ISLAMIK YANG WAJIB ADA DALAM SMARTPHONE UNTUK SELALU ISTIQOMAH
Assalamualaikum w.b.t, Hari ni nak share sikit..bagaimana nak konsisten melakukan amalam rohani..walau sesibuk mana dunia kita sekarang. . Zaman sekarang, kita banyak leka & buang masa dengan 'gadget'..walaupun tahu masa berlalu begitu pantas! Apa kata kita...
Add a comment...

Post has attachment
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE
TESTIMONI VITAMIN C SHAKLEE
mummynabeela.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Keistimewaan Collagen Powder Shaklee
Assalamualaikum, Hari ni nak bercerita mengenai keistimewaan Collagen powder Shaklee pulak. Terdapat banyak jenis Collagen di pasaran dan ada pelbagai jenis dan sumber kolagen.  Antaranya yang boleh dikongsikan ialah: Bovine (lembu) – diternak secara tertut...
Keistimewaan Collagen Powder Shaklee
Keistimewaan Collagen Powder Shaklee
mummynabeela.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tip memilih collagen yang baik & berkesan
Assalmualaikum, hari ni entri kita mengenai kolagen. Orang selalu sebut-sebut pasal kolagen dan kecantikan. Apakah kaitan kolagen dan kecantikan ? . Sebenarnya, kolagen sangat penting kepada kesihatan kulit, otot, tulang, rawan, urat, rambut, kuku dan gigi....
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee Februari 2018
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI! wahhhhhhhhhh..bulan ni...sempena pelancaran Set Skincare Youth Shaklee..Shaklee nak bagi semua orang cantik (yang mengamalkan Shaklee aje la..) Tahu tak promosi Februari 2018 ni??? Jom scroll bawah sikit.... . . . Hah, best ke bes...
Promosi Shaklee Februari 2018
Promosi Shaklee Februari 2018
mummynabeela.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Apa yang menarik tentang Gerhana Bulan Penuh?
31 Januari 201 - hari ni kita baca sesuatu yang menarik dan luar biasa dari kebiasaan kita baca di blog lyna ni okay? Iaitu mengenai fenomena Gerhana bulan penuh atau "Supermoon". . Penduduk di Malaysia akan dapat melihat kombinasi tiga fenomena bulan berla...
Add a comment...

Post has attachment
Red Wine dalam Vivix
Assalamualaikum, First time lyna dengar orang mempersoalkan tentang "HALAL" Vivix sedangkan dah berjuta botol terjual kat Malaysia.Adakah kami pengedar Shaklee ni menipu pelanggan? Ok, baca dulu sebelum buat sebarang kesimpulan ye kawan-kawan.. Istilah Fren...
Red Wine dalam Vivix
Red Wine dalam Vivix
mummynabeela.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Memilih Bisnes Shaklee?
Assalamualaikum, Hari ni..lyna bercerita sikit mengenai kelebihan bisnes Shaklee..dan kenapa dalam banyak-banyak bisnes Online lyna suka nak memilih bisnes ini..?  1.Kedai Shaklee Online boleh bukak 24 jam.  Takde limit masa. Customer boleh masuk kedai kami...
Kenapa Memilih Bisnes Shaklee?
Kenapa Memilih Bisnes Shaklee?
mummynabeela.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cara mengatasi migrain yang teruk dengan Shaklee
Assalamualaikum w.b.t, lyna nak cerita sikit pengalaman lyna yang baru baru ni menghidap migrain. Memang sakit sampai tak boleh tengok cahaya phone...siapa pernah kena migrain? Mood memang ke laut la.Lyna gigih mengelak dari makan ubat tahan sakit..Sebab ly...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded