Profile cover photo
Profile photo
Norazlina Mummy
51 followers
51 followers
About
Norazlina's posts

Post has attachment
Menggamit memori...
Assalamualaikum, Biar lah entry ni simple2 je dulu..sebab ni 'permulaan' 2017..[dah bulan MAC baru nak mula...huuhuu..] Tahun ni mami nak fokus bisnes... Apa2 pon..cerita anak2 mami tetap mami akan selitkan...kata JURNAL kan... ;) Love, Mummy Nab

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bawa anak anak mandi manda di Bayou Lagoon Resort, Melaka
Assalamualaikum semua, 22 Januari 2016 yang lepas mummy & daddy sempat membawa anak-anak bercuti 2 hari 1 malam ke Bayou Lagoon Resort Melaka (kira-kira sejam perjalanan dari rumah) tak jauh kan..sekadar nak mandi kolam jek sebab mummy beli 1 buku kupon Bay...

Post has attachment
Jemput singgah ke blog baru kami.

Post has attachment
Bagaimana nak tahu demam anak kita serius atau tak?
Salam, Alhamdulillah, setelah 3 hari demam Incik Razin telah pulih seperti sedia kala. Peliknya si bujang ni..badan panas..tapi masih ligat belari & bermain-main. Fuh! mumy masih boleh relaks lagi dalam keadaan dady takde kat rumah minggu ni..Mumy kena bang...

Post has attachment
3 Cara mumy buat untuk mengurangkan demam anak selain dengan ubat...
Assalamualaikum w.b.t, Selain mummy yang bizi penutupan akaun 2015...mumy pon bizi jaga anak-anak yang amik giliran demam...pas kakak beela demam 5 hari..selang beberapa hari si abang kecik pulak demam. Dah la susah nak makan ubat... . Apa mumy buat ialah.....

Post has attachment
Konvokesyen Tadika Pasti 2015
Assalamualaikum, Tahniah anak2 mummy..sebab dah BERJAYA habiskan pembelajaran bagi sesi 2015. Tahun depan sambung lagi yer..ni belum FINAL GRADUATION taw... Nabeela ada setahun lagi sebelum FINAL year. . . Nadeera ada dua tahun lagi untuk betol betol GRADUA...
Wait while more posts are being loaded