Profile cover photo
Profile photo
Naddy Elysa
133 followers
133 followers
About
Posts

Post has attachment
SARAHAH... HATERS DI MANA2 !!
Assalamualaikum... Ok now app sarahah ni ramai orang guna dan disalahgunakan. Kenapa Ira cakap macam tu? Sebab HATERS di mana2! Biasalah tu kita manusia tak sempurna dan tak lari dari buat kesilapan. So sesiapa yang bukak2 je app sarahah dia balik2 kena kec...
SARAHAH... HATERS DI MANA2 !!
SARAHAH... HATERS DI MANA2 !!
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Set Cherry Blossom buat kulit jadi gebu !!
Assalamualaikum semua... Holla! Hari ni nak cerita pasal set mandian yang tengah famous sekarang... Set cherry blossom yang pink2 gitu... Kalau korang nak tahu pakai set mandian ni tak payah pergi spa dah buat kulit korang jadi cantik, gebu mulus... Tak per...
Set Cherry Blossom buat kulit jadi gebu !!
Set Cherry Blossom buat kulit jadi gebu !!
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aurimex Ladies #gadiskilang
Hope ada masa kita jumpa lagi ye akak2 sekalian =)
Aurimex Ladies #gadiskilang
Aurimex Ladies #gadiskilang
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom Grab Choco Crispy Jar ! - Dropship by NADDY
Assalamualaikum.... Ada sesiapa penggila coklat tak kat sini? Sila angkat tangan... Haa, penggila coklat sekalian, Ira nak promote Choco Crispy Jar ni. Ira buat sendiri ke? Nope! Ira cuma dropship bantu cousin Ira. Cousin Ira tu agen lagi besar pangkat dia ...
Jom Grab Choco Crispy Jar ! - Dropship by NADDY
Jom Grab Choco Crispy Jar ! - Dropship by NADDY
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Gula Polo ~
Assalamualaikum... Hai semua! Tadi dalam kelas Marketing tengah kunyah gula2 polo pastu nak masa nak ambik lagi gula2 tu tiba2 pum!!! Berterabur gula2 tu jatuh atas lantai. Malu woi! Huhuhu. Ira makan sebab nak hilangkan mengantuk. Then budak2 kelas semua g...
Gula Polo ~
Gula Polo ~
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Puberty
Assalamualaikum... Holla! Nampak tak perbezaan Ira yang dulu dengan yang sekarang? Dulu Ira gemuk, berisi gelap sikit hehehe. Sekarang dah kurus semua mengecut. Hmm. Rindunya nak gemuk! 
Puberty
Puberty
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
VIRAL ?? SENGAJA KE BUAT MACAM TU ?
Assalamualaikum... Hai! Haa, perasan tak, orang sekarang ni suka buat benda2 bodoh sebab nak famous, nak popular biar viral pastu tak pasal2 dapat job masuk tv. Ira bukan cemburu tapi Ira marah sebab kadang2 benda tu tak masuk akal pun. Tak memberikan kesan...
VIRAL ?? SENGAJA KE BUAT MACAM TU ?
VIRAL ?? SENGAJA KE BUAT MACAM TU ?
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kerja kilang ??
Assalamualaikum... Holla! Siapa pernah kerja kilang kat sini? Angkat tangan... Sebenarnya nak share pengalaman sepanjang Ira kerja kat kilang Aurimex yang dulu namanya United more. Kilang Aurimex ni terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Kilang ni buat barang2...
Kerja kilang ??
Kerja kilang ??
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cerpen : LEPASKAN AKU
K ENANGAN… Ya, kenangan itu memang susah untuk dilupakan kerana kenangan itu sentiasa ada
di setiap perjalanan hidup kita. Begitulah dengan kisah hidup Naura Delisha
yang sentiasa dhimpit dengan kenangan yang penuh dengan drama manusia. Bak
kenangan pahit, ...
Cerpen : LEPASKAN AKU
Cerpen : LEPASKAN AKU
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial Kening Tanpa Cukur
Assalamualaikum... Holla! Perfect! Tak payah cukur dah cantik dah. Ira pun tak pernah cukur kening sebab tu nak try buat kening cantik macam dalam gambar tutorial tu. If korang nak kening macam tu bolehlah tengok tutorial dalam gambar tu k :) Kalau tak faha...
Tutorial Kening Tanpa Cukur
Tutorial Kening Tanpa Cukur
cerita-sigadiskecil.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded