Profile cover photo
Profile photo
Jani Siekkinen
372 followers -
Precariat, born in mid 80's. Speaks Finnish and some English. Nerd ;)
Precariat, born in mid 80's. Speaks Finnish and some English. Nerd ;)

372 followers
About
Jani's posts

Post has attachment
Kannatetaan.

"Eräs henkilö keksi hyvän tavan saada työttömyys yhteiskunnallisesti näkyväksi ja keskustelua herättäväksi. Puetaan kaikilla työpaikoilla jokaisen palkattoman työntekijän päälle huomioliivi, johon on kirjoitettu näkyvästi hänen statuksensa palkattomana työntekijänä. Se herättäisi huomaamaan palkattomien ällistyttävän suuren määrän."

Post has attachment
Jumaliste. Meikä olis voinut mennä retkuun kun en muistanut tiennyt MISTÄ se palkkatuki tulee! Don't get fooled homies!

"Työkokeilun jälkeen kirkko lupaa palkkatuettua työtä 3-5 kuukaudeksi. Työnantaja ei kuitenkaan voi luvata palkkatuettua työtä, sillä palkkatuesta päättää TE-toimisto. Palkkatukirahoja on leikattu jatkuvasti, ja niiden saaminen on tähänkin asti ollut erittäin vaikeaa. Kirkko lupaa liikaa, sillä se voi luvata vain hakea palkkatukea."

Post has attachment

Post has attachment
Bechdel test 3/3 score.
Jani Siekkinen approves this movie.

Vaiana
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt3521164/

Post has attachment
Ullatuus!

Työtön Henry haki taksikuskikurssille, soitto TE-toimistoon vei päivärahat – "Arkitodellisuus on viiltävän kylmää kyytiä"
#uutisvahti

http://yle.fi/uutiset/tyoton_henry_haki_taksikuskikurssille_soitto_te-toimistoon_vei_paivarahat__arkitodellisuus_on_viiltavan_kylmaa_kyytia/9494116

Jani Siekkinen näki Hyundai Ioniq sähköauton jäähallilla🚗

Post has attachment
Ullatuus!

"Työmarkkinatuki maksetaan neljän viikon välein ja toimeentulotuki myönnetään kalenterikuukaudeksi. Jokaiselle työmarkkinatukea saavalle sattuu sellaisia kuukausia, jolloin tukea maksetaan kahdesti. Kela katsoo kuun lopussa maksettavan työmarkkinatuen ylijäämäksi ja vähentää sen seuraavan kuukauden toimeentulotuesta. Näin siitä huolimatta, että sillä oli tarkoitus maksaa seuraavan kuukauden vuokra ja seuraavan kerran työmarkkinatuki maksetaan vasta neljän viikon kuluttua. Kunnissa käytetiin kokonaisharkintaa ja järkeä, mutta Kelassa ei. Sen kieltää viime vuonna vahvistettu laki."

Post has attachment
Alivaltiosihteeriä lainatakseni; "homoilu - se on miesten hommaa".
Katsomisen arvoinen leffa. Hyvä draama.

Brokeback Mountain, yksi 2000-luvun kovimmista leffoista tänään Yle Teemalla – viisi syytä, joiden vuoksi tämä rakkauselokuva pitää nähdä
#uutisvahti

http://yle.fi/ylex/3-9478778

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded