Profile cover photo
Profile photo
Nynke Laanstra
41 followers -
Ik ben Nynke Laanstra, auteur, levensgenieter pur sang en ja, ik mag graag vertellen.
Ik ben Nynke Laanstra, auteur, levensgenieter pur sang en ja, ik mag graag vertellen.

41 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Jammie!
Photo

Post has attachment
Vrijdag 12 december vond alweer de derde editie van het VROUW café plaats met Sylvana Simons en Gracita Biezen over de zin en onzin van terugkijken en vooruitblikken. “Een levendige masterclass”, zo vindt vrijwel de meerderheid in de zaal. Na afloop kreeg men een goed gevulde goodiebag mee met onder meer een giftcard voor De harteloze muze. (Bron: Telegraaf.nl/vrouw/cafe)
Photo

Post has attachment
Van losbandig naar waakzaam, naar harteloos. De Geloof-hoop-liefde-trilogie. Een ingenieus opgebouwd verhaal met als slotstuk: De harteloze muze. De onthulling van een blauwdruk voor de perfecte moord.  
Photo

Post has attachment
“Straks krijg ik de FBI op m’n dak”

Nieuwe thriller Nynke Laanstra onthult blauwdruk voor een perfecte moord

Is het bedenken van de perfecte moord strafbaar? Die vraag kwam geregeld op bij Nynke Laanstra tijdens het schrijven van het derde deel van haar trilogie ‘Geloof-hoop-liefde’. Voor deze thriller bedacht ze een briljant plan waarmee de hoofdpersonen uit het boek hun grootste vijand – die tot dan toe ongrijpbaar en onaantastbaar was – om te brengen. De harteloze muze verscheen 29 november bij Booklight uitgeverij.

Wekenlang deed Laanstra onderzoek naar de duistere kanten van het internet. Naar het Tor netwerk, Deep Web, Bitcoins en Silk Road; termen die de gemiddelde Nederlander weinig zeggen, maar voor criminele organisaties de makkelijkste manier vormen om ontraceerbaar hun criminele activiteiten te ontplooien. “Het onderzoek voor dit boek was zo spannend dat ik er soms niet van sliep”, onthult de schrijfster. Er ontvouwde zich een duistere digitale wereld, waar Laanstra haar lezers in meetrekt. 

Post has attachment
Ben jij op zoek naar een recensie van De sluwe verleider door Nynke Laanstra? Ze staan hier voor je op een rij!

Post has attachment
Ben jij op zoek naar een recensie van De losbandige vrouw door Nynke Laanstra? Ze staan hieronder voor je op een rij!

Post has attachment
 VIJF STERREN!! PAGETURNER! GENIAAL! VERNIEUWEND! Het lijkt mission impossible, maar is het possible? Een vraag die niet alleen de hoofdpersonen in het boek bezighoudt. Laanstra regisseert haar boek zoals Quentin Tarantino en Brian de Palma hun films ‘The devils breath in your face! Subliem! 
http://www.vrouwenthrillers.nl/index.php?page=boekopisbn&isbn=9789491472626

Post has attachment
Met de moed der wanhoop klik ik op het filmpje. Het bloed stolt in mijn aderen. De doffe blik in haar bloeddoorlopen ogen is een pijl recht in mijn hart. Een eigentijdse ketting van rozen met doornen hangt om haar nek. Het grijpt me naar de strot. Het volgende shot doet mijn wereld stilstaan.Een kanten handschoen om haar rechterhand. Ons grapje...MEER? LEES HET IN DE HARTELOZE MUZE.

Post has attachment
Om stil van te worden! De vijf sterren recensies vliegen me om de oren. 
Photo
Wait while more posts are being loaded