Profile cover photo
Profile photo
mama ka0ri
174 followers
174 followers
About
Posts

Post has attachment
Budak botak
Assalam.. Tak tahu nak mula dari mana..sedangkan blog sendiri..hahaha..dah lama sangat x update blog..(alasan yang sama jer kan..) salah facebook la ni..hahahaha...(salahkan mende lain plak..padahal diri sendiri yang malas..) Takde nak bebel ape..cuma nak l...
Budak botak
Budak botak
ka0rist0ry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Untuk tatapan anak-anak bila besar nanti
As salam... Tetiba hari ni rasa nak update blog..pelik tak rasa? haha..tuan tanah buang tebiat.. sebenarnya semalam sajer kodek2 album lama..then kita jumpa la satu folder gambar yang lama2 punya..sekali bukak ada gambar adik yaya yang baru lahir aritu..so,...
Add a comment...

Post has attachment
Syawal tahun 2016
Assalam.. Hari ni saje nak share gambar family mase raya tahun lepas..kenapa nak share? sebab raya tahun lepas kita raya lam pantang..adik yaya pon first time raya mase ni..kita tak balik kampung pon sebab mak mertua dan adik ipar semua datang beraya kat um...
Syawal tahun 2016
Syawal tahun 2016
ka0rist0ry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tahniah kakak!
Assalam... Takde nak cerita panjang pon...cuma nak letak gamba kak leesya dapat pingat gangsa untuk anugerah Nilam..kemain seronok dia bawak balik sijil ngan pin..konon kata nak pakai kat tudung..sekali hari ni terus lupa dia punya pin..hahaha.. TAHNIAH kak...
Tahniah kakak!
Tahniah kakak!
ka0rist0ry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Macam chipsmore dah kita ni..
Assalam... Allahu...lamanya blog tak berupdate...mmg tak lupa sebenarnya..tapi selalu takde kesempatan nak update blog..rindu sebenarnya nak berceloteh...biarlah orang tak baca pon...cuma nak simpan kenangan untuk anak2 besar nanti... Sekarang pon kak leesy...
Macam chipsmore dah kita ni..
Macam chipsmore dah kita ni..
ka0rist0ry.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
First time ke Royal Selangor
As salam.. Hari tu dah janji nak citer pasal lawatan ke Royal Selangor...so, hari ni kita share pasal cerita ke sana..actually tak berapa nak ingat dah kejadiannya cemane..maklumlah memory byk lost sejak bersalin aritu..hahaha.. Seperti biasa bas akan berto...
First time ke Royal Selangor
First time ke Royal Selangor
ka0rist0ry.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Penangan pusing2 ke KLCC dan Petrosains..
Assalam.. Masih lagi edisi throwback..byk noo tertinggal cerita..maklumlah..setahun tanpa khabar berita..memang bykla ceritanya.. Kali ni nak cerita pegi lawatan ke Petrosains bawa student tahfiz dari Maahad Tahfiz MTQ Addin 15 sempena program CSR untuk kal...
Add a comment...

Post has attachment
Edisi throwback!
Assalam... Ini adalah edisi throwback..sbb byk sgt tuan tanah tertinggal cerita...haha...kita mula dengan cerita pasal baby keempat la kan...sebab itu yang bermain di kepala sekarang...maklumlah hari2 rindu bau baby kita..haha.. Setelah sekian lama mengidam...
Edisi throwback!
Edisi throwback!
ka0rist0ry.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Our Newborn
As salam.... Tetiba tuan tanah datang mengejut selepas setahun...setahun ke? lebih kot..haha..tak tahu nak citer dari mana dulu..byk sgt perkembangannya.. Kita share gamba baby keempat dulu la..tanak citer panjang pon..share pic jer..haha.. Cuba teka la bab...
Our Newborn
Our Newborn
ka0rist0ry.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Konon comel sangat la tu..
As salam.. Hari ni tak dapat nak bebel panjang..banyak keje yang perlu disetelkan..tapi tangan gatai nak hapdet blog jgk..so, jadinya kita letak jer dulu gamba anak bujang kedua kita ni untuk tatapan dia bila besar nanti..hahahaha... Ammar Zulfikar Orang su...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded