Profile cover photo
Profile photo
InvataSa
21 followers -
comunitatea studento-profesorilor
comunitatea studento-profesorilor

21 followers
About
Posts

Post has attachment
Stam asezati in medie cam 9.3 ore in timp ce dormim cam 7.7 Te-ai gandit la efecte si la ce poti sa faci pentru corpul tau ca sa-i fie mai bine? 
Add a comment...

Post has attachment
Dupa o perioada intensa (in care nici pe Facebook nu am avut timp sa postam), prinde la fix un curs de relaxare! Joi, de la 18:30 - la CROS Learning House! Detalii: http://bit.ly/1nfMDd7
Add a comment...

Post has attachment
Continuam saptamana cu subiectul cariera si viata profesionala. Fie ca ne angajam, vrem o colaborare, sau chiar aplicam pentru un eveniment/proiect etc., o scrisoare de intentie buna chiar AJUTA.  Este un topic binecunoscut dar iata un articol foarte bun marca Harvard Business Review, cu 2 studii de caz + comentarii care pot fi de folos!

Tips: 
- in loc de 100 aplicatii generice, mai bine maxim 10 directionate unde chiar vrei sa ajungi
- mai bine o deschidere puternica unde spui ca vrei pozitia si de ce esti bun(a) acolo in loc sa scrii formulari de genul 'am aflat de pozitia asta de pe X'
- fii succint (pentru a fi citita repede)
- cerceteaza inainte vizavi de provocarile angajatorului si povesteste despre succesele tale care arata ca poti face fata acestor provocari
Add a comment...

Post has attachment
Unul din cele mai puternice teste de personalitate este testul Myers Briggs iar rezultatele pot spune multe despre noi. Angajatorii il folosesc destul de des asa ca e o unealta puna in pregatirea workshopului de luni, 3 februarie! 
Add a comment...

Post has attachment
Gandirea critica este esentiala atunci cand vin informatii catre noi. Presupune pasiune si creativitate, dar si disciplina, simt practic si ratiune. Abilitatile se invata si ca exemplu, iata 6 tipuri de intrebari prin care putem exersa gandirea critica intr-o conversatie.(Cine, Ce, Unde, Cand, De ce, Cum).

Nu uitati de cursul de pe InvataSa: http://invatasa.ro/curs/Sa-gandesti-critic-si-sa-nu-fii-manipulat-18957
Photo
Add a comment...

Post has attachment
La 64 ani a facut ceea ce nici un om nu reusise - sa inoate continuu 170 din Cuba pana in Florida. "Iti poti indeplini visele la orice varsta; nu esti niciodata prea batran."

Povestea Dianei Nyad, in 15 minute minunate: 
Add a comment...

Post has attachment
Un gand bun, intr-o zi frumoasa de duminica: "Majoritatea zdrobitoare a oamenilor nu au parte de marile recompense – premiul Nobel, premiul Oscar, medalia olimpică de aur și așa mai departe -, dar micile plăceri ale vieții sunt la îndemâna tuturor. O bătaie prietenească pe umăr, un sărut pe obraz, prinderea unui crap de două kilograme, o lună plină, un loc liber ca să-ți parchezi mașina, un foc care arde în vatră, o masă bună, un apus de soare magnific…

Nu vă încăpățânați sa cuceriți marile premii. Mulțumiți-vă cu bucuriile mărunte. Ele exista pentru fiecare dintre noi. Din plin.”

Radu Beligan (în volumul “Între acte”)
Add a comment...

Post has attachment
Primul maraton e printre rezolutiile de anul acesta? Sau poate ai alergat deja unul si ti-ai propus al doilea, al treilea... - ne confirmi urmatorul video? Un clip amuzant despre cele 8 etape prin care trece un maratonist: 
Add a comment...

Post has attachment
Articolul urmator se descria ca "A Life-Changing Way to Think About Your Strengths & Weaknesses". Si asta pentru ca sunt mai mult decat defintii; e o altfel de abordare a punctelor slabe si a celor forte. La final puteti accesa un test pe care-l recomandam.

Ca de duminica, un post pe blog, cu drag: 
Add a comment...

Post has attachment
Daca inainte Internetul era un lux, acum credem ca e mai mult decat un obicei - uneori o dependenta. Cat de mult poti sta fara Internet? 

No Internet Week a fost un experiment in care participantii au trebuit sa traiasca 5 zile fara internet, dar in acelasi mediu in care inainte erau. Care-a fost rezultatul? Iata-l :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded