Profile cover photo
Profile photo
Tee Radzi
63 followers
63 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
A late night post .
A late night post .
onlymedalilah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
1 2 3 belog bertukar !
Belog teerah bertukar wajah. eh jap? lama gila belog guwa berhabuk. sejak teerah sibuk dengan preparation SPM exam hari tu langsung tolak tepi belog teerah ni. haha so kiranya sekarang macam buat come back eh ada ke macam ni? huahua from now on i will tur...
Add a comment...

Post has attachment
TERKINI: Kelebihan Masuk Tingkatan 6
Eh eh normal ke aku rasa camni. Traumaaa! plus pening nak pilih langkah yang molek untuk sambung belajar. Sebenarnya bagi 'SPM leaver' 2014 banyak cabang yang boleh korang pilih.  Okay straight to the point terus. Masuk tingkatan 6 juga salah satu cabang ya...
TERKINI: Kelebihan Masuk Tingkatan 6
TERKINI: Kelebihan Masuk Tingkatan 6
teerahradzi.blogspot.com
Add a comment...

Post has shared content
hati hati ketika menjaga hati..
Memang susah nak jaga hati sendiri kalau dalam hati ada sekali makhluk sombong,riak, ujub dan hasad tumpang sekaki..
Add a comment...

Post has shared content
hati hati ketika menjaga hati..
Memang susah nak jaga hati sendiri kalau dalam hati ada sekali makhluk sombong,riak, ujub dan hasad tumpang sekaki..
Add a comment...

Post has attachment
Sedikit perkongsian daripada thirah. Harap dapat membantu.
Add a comment...

Post has attachment
SPM Model Essay: Descirptive Essay
SPM Model Essay: Descirptive Essay
SPM Model Essay: Descirptive Essay
thirahradzi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tee Radzi commented on a post on Blogger.
nak sis pun ig. datang cbox ek
welcome june !
welcome june !
theilusi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah, kita semua diberi peluang untuk bertemu sya'ban. Dan Ramadhan pula bakal menyusul.
June sulah datang lorh.
June sulah datang lorh.
thirahradzi.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded