Profile cover photo
Profile photo
Cik Jari Manis
1,667 followers
1,667 followers
About
Posts

Post has attachment
Boleh Broken, tapi JANGAN selamanya.
Assalamualaikum! "Dan mereka merancang (tipu daya), Allah juga merancang (membalas tipu daya), dan Allah sebaik - baik perancang (membalas tipu daya)."  (Surah Ali `Imraan: ayat 54)  Just sharing my thought's..agak sedih malam ni..dalam satu malam, 3 situas...

Post has attachment
Resepi: Tortilla Ayam Wrap
Assalamualaikum! First time makan Tortilla Ayam Wrap ni masa dekat kota kinabalu haritu. Time tu kitorang dekat one borneo. Jalan-jalan dalam shopping mall, ternampaklah kiosk Mario Pizza ni secara tak sengajanya. Kakak aku pun syorkan kitorang cuba makan m...

Post has attachment
Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih
Giveway January Cash RM500 by Emas Putih |  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih. [Tekan Banner Di Atas Untuk Join] Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat d...

Post has attachment
Resepi: Brownies Coklat Kedut
Assalamualaikum! Nak dijadikan cerita, semenjak aku menjebakkan diri ke dalam dunia kek ni, macam-macam jenis kek aku dah cuba buat, macam-macam jenis biskut dah cuba buat. Tapi dalam banyak-banyak kek aku paling suka brownies! Nyum! sedap taw! jangan panda...

Post has attachment
Menjadi hati & seorang yang sado apabila ditinggalkan.
Bismillah, Assalamualaikum! Alhamdulillah, first entry for this year. Sebenarnya, dari haritu lagi nak update blog. Tapi rasa macam tak ada sangat topik yang saya nak update. So tadi, fikir-fikir apa nak update, kepala pun tetiba macam ada mentol menyala te...

Post has attachment
Resepi Muffin Blueberry
Assalamualaikum!  Susah tau aku nak cari idea yang sebernas-bernasnya untuk dimuntahkan ke dalam blog ni. Hampir-hampir kering otak aku memerah idea. Taktau apa nak update .." Tapi takpelah, daripada blog aku terus kering kontang tanpa pembaca..marilah ki...

Post has attachment
Ke Korea KimFad
Assalamualaikum! and hai..good morning =D Ke Korea KimFad buat aku rasa nak terbang ke korea sekarang jugak!! Eee tak sukee!! T..T Untuk pengetahuan umum ye..beberapa waktu kebelakangan ini aku teramatlah addicted dengan negara yg bernama Korea itu. Dengan ...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded