Profile cover photo
Profile photo
Naemah Umi
128 followers
128 followers
About
Posts

Post has attachment
Perpustakaan Kanak-Kanak Malaysia, Perpustakaan Negara Malaysia
Bismillah Assalamualaikum...pagi Ahad kami semua ke Library Negara...ni semua memenuhi permintaan amirul yg katanya nak merasa ke library negara sbb belum pernah jejak ke situ...so ke sana la kami semua...dok la kat situ dlm 2-3 jam.... elok je memula layan...

Post has attachment
Perpustakaan Kanak-Kanak Malaysia, Perpustakaan Negara Malaysia
Bismillah Assalamualaikum...pagi Ahad kami semua ke Library Negara...ni semua memenuhi permintaan amirul yg katanya nak merasa ke library negara sbb belum pernah jejak ke situ...so ke sana la kami semua...dok la kat situ dlm 2-3 jam.... elok je memula layan...

Post has attachment
Taman Saujana Hijau Presint 11...Jogging Time
Bismillah Assalamualaikum...smlm petang tergerak hati nak santai-santai kat taman saujan hijau presint 11 ni...1st time sampai sini......heroes semua plan nak main badminton..umi igt nak lepak-lepak je dgn irsyad sesambil snap pic yg cantik-cantik kehkehkeh...

Post has attachment
Sepetang di Nami Island a.k.a Pantai Senok Bachok
Bismillah Assalamualaikum...cuti raya cina hari tu balik kampung...apply cuti 3 hari, so dpt la seminggu cuti hehehehe...seronok bukan main lagi,ye lah dapat berlama-lama di kampung halaman.... 30 Januari 2017,petang tu plan nak g ke pantai yg viral pasal v...

Post has attachment
**
Bismillah Assalamualaikum....pic ni sekitar lawatan ke zoo negara...seronok nawfal dapat tgk binatang-binatang(walaupun sebelum ni dah pernah pergi) dgn kekwn school dia...tq TBC for this memory.... apesal la ternganga plak tu nawfal? umi suka sangat pic ni...

Post has attachment
Nawfal Diajar Mendobi
Bismillah Assalamualaikum....kids diajar mendobi...balik umah mulut cam bertih dok citer pasal school...

Post has attachment
Kelas Swimming Nawfal
Bismillah Assalamualaikum....School baru nawfal ni ada class challenge potential utk kids...so umi papa amik kan nawfal class swimming...sonok bukan main lg dia...tetiap selasa mmg hari yg dia tunggu...bleh splash-splash dlm kolam hehehe     

Post has attachment
Kenangan Irsyad Warded Hospital Putrajaya (14042016-24042016)
Bismillah Assalamualaikum Kenangan Irsyad warded di Hospital Putrajaya...warded pada usia 29 hari kerana demam....merasa la dok situ dalam 10 hari...fuhhh lama sgt rasanya....disebabkan umi pun still dalam pantang..so tugas menjaga Irsyad mr.papa amik turn ...

Post has attachment
Muhammad Irsyaduddin..Ahli Baru Keluarga Kami
Bismillah Assalamualaikum....ahli baru keluarga kami...perkenalkan Muhammad Irsyaduddin....lahir pada 17 Mac 2016 (Khamis) jam 3.10 pagi....berat 2.65kg...dilahirkan di Pusat Bersalin Berisiko Rendah Presint 8,Putrajaya Happy reading...nanti sambung lagi yeh

Post has attachment
Orientasi Nawfal @ Tadika Budak Cerdik (TBC)
Bismillah Assalamualaikum meh meh dekat-dekat...nak story kisah orientasi nawfal nih hehehe...seminggu minggu lepas tak abis celoteh dia dok citer pasal school baru,kawan baru and teacher baru...best katanya sbb macam-macam aktiviti yang diorg buat....ye la...
Wait while more posts are being loaded