Profile cover photo
Profile photo
Aeesya humaira'
298 followers -
Without Allah, i'm nothing :')
Without Allah, i'm nothing :')

298 followers
About
Aeesya humaira''s interests
View all
Aeesya humaira''s posts

now 0234 a.m i'm still awake as i'm still need to calm down myself after that big event happen. Broke </3

Post has attachment
Kisah baru
Assalamualaikum dan salam sejahtera! acewah!  "Hoi pa habaq?? Lama tak muncui naa? Hang hilang pi mana?" Hahahaha! Mesti yang ni yang hangpa semua nak kata kat aku kan? Oh well, maklumlah lama sangat aku menghilang. Teheee. Aku sihat ja alhamdulillah. Sekar...

Post has attachment
Budak Lepasan Espiyem
Assalamualaikum..I'm back! :D See the tajuk? Haha, akhirnya aku dah bebas apabila berakhirnya paper terakhir iaitu paper bahasa arab kertas 1 pada pukul 12.30 tengahari 3 disember 2013! Waaa, cepatnya masa berlalu! Alhamdulillah, syukur sangat..hmm, sepanja...

Post has attachment
Dah baca novel ni, best! teringin nak tgok drama dia pulak..tapi takda astro :(

Post has attachment
Handphone kena rampas!
Assalamualaikum.. Hai phone, i miss you :') 19 September yang lalu, hari yang bersejarah bagi aku. Hari tu besday Nusra, classmate aku, h...

Post has attachment
We're not perfect
via :  littlemisterwalf.tumblr.com

Post has attachment
Tips hilangkan kesedihan
                                                                  Assalamualaikum.. Heyyyyy awakkkkk! Awak tengah sedih ke tuu? A...

Post has attachment
Aku tengah bosan. So aku share la tips ni kat hampa ^^

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded