Profile cover photo
Profile photo
Safur Mahuddin
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment
BEDAK SEJUK TRADISIONAL CHE LIMAH
BEDAK SEJUK TRADISIONAL CHE LIMAH Apa istimewanya bedak sejuk tradisional ni ya? Memang special sbb dah takde kat pasaran bedak sejuk yang diperbuat dari ramuan turun temurun. No wonder la kan kulit orang dulu-dulu sangat cantik. Ni adalah bahan untuk buat ...
BEDAK SEJUK TRADISIONAL CHE LIMAH
BEDAK SEJUK TRADISIONAL CHE LIMAH
safurmahuddin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RAHSIA DAPATKAN KULIT CANTIK DAN PUTIH TANPA KIMIA MERBAHAYA YANG RAMAI PEREMPUAN TAK TAHU
Ramai yang mengalami masalah kulit kusam, tona tak sekata, jeragat, bahkan jerawat. Kepada yang suka pergi ke tempat facial berstatus klinik kulit, anda memang bertuah. Tapi anda perlu keluarkan kos yang banyak kira-kira rm200-rm800 untuk setiap sesi rawata...
Add a comment...

Post has attachment
C-SHINE SKINCARE
C-SHINE SKINCARE
safurmahuddin.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
C-SHINE SKINCARE
C-SHINE SKINCARE
safurmahuddin.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
ANASTASIA LIPGLOSS
1 PCS RM20 2 PCS RM30 3 PCS RM35
ANASTASIA LIPGLOSS
ANASTASIA LIPGLOSS
safurmahuddin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MASCARA DUOYA
MASCARA DUOYA
MASCARA DUOYA
safurmahuddin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MASCARA DUOYA
RM55 SM / RM60 SS 0176799561 Mascara ni setanding quality international brand mcm mac, lancome, dior etc. In fact even better sbb mascara ni ada fiber in 1 stick sahaja. Seriously worth every penny! KELEBIHAN MASCARA : ✔ long lasting ✔ 15ml standard vol mas...
MASCARA DUOYA
MASCARA DUOYA
safurmahuddin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
VITAMIN C ROSEHIP 1000MG
VITAMIN C ROSEHIP 1000MG Imported From UK RM45 SM / RM50 SS 🌺 Khasiat Vitamin C 1000mg + Rosehip 🌺 💖 Menghilangkan Jeragat 💖 Menghilangkan Pigmentasi 💖 Menyembuhkan Jerawat dan Parut Jerawat 💖 Mengaktifkan Gen Anti-Penuaan 💖 Menghilangkan Tanda2 Penu...
VITAMIN C ROSEHIP 1000MG
VITAMIN C ROSEHIP 1000MG
safurmahuddin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
40 HARI BERPANTANG
Holla readers. Hoi lamanya xbuat karangan kat sini. Bersawang dah haaa.. Anyway, lagi 4 hari hbis pantang. Waaa pasni blh la tiap mggu gi shopping mcm slalu. Erk i mean groceries shopping. Hihi. Si kenit tu skrg hamboi nak berdukung saja. Asal letak nangis....
40 HARI BERPANTANG
40 HARI BERPANTANG
safurmahuddin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RAMADHAN 2015
RAMADHAN KAREEM...  Uwaaa xterlambat kot nak ucap. Been busy sesangat skrg. Manyak keje yg xsettle2. Kita buat slow2.. Almaklumlah xde org nak nolong kita. So nak buat keje tu cam siput sikit la. Nasib xpuasa. Sempat puasa sehari je. 1st day of ramadhan. Tu...
RAMADHAN 2015
RAMADHAN 2015
safurmahuddin.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded