Profile cover photo
Profile photo
Sya Ahmad
27 followers
27 followers
About
Posts

Post has attachment
Minggu Ke-2 Persekolahan : Syed Ameer Afeef
Assalamualaikum.   Da masuk minggu ke-2 da ameer sekolah.   Alhamdulillah tak pernah ponteng lagi..   ameer pun Alhamdulillah sihat dan cergas..   Aktiviti kat sekolah pun ameer enjoy sgt2..   Alhamdulillah cikgu pun kekadang share gambar aktiviti anak2..  ...
Add a comment...

Post has attachment
Taska Permata Kemas Bunga Tanjung
  Assalamualaikum..   Sesi Persekolahan Tahun 2018..     Semoga tahun ni membawa sinar baru dan kesihatan yang lebih baik kepada ameer..     Mama dan Abah doakan Ameer sentiasa sihat sayang supaya ameer dapat belajar dan bermain bersama kawan-kawan.     So,...
Add a comment...

Post has attachment
Kek Minyak : Mixed dengan Blender, Bakar guna Microwave
      Selalu aku buat kek minyak kukus jer.. bagi anak sulung aku makan.. kali ni sajer try buat bakar guna microwave.. hihi.. sbb aku xder oven.. da research dan try n error.. mcm boleh..   jom check it out hasilnya..   by the way ni aku share sekali resep...
Add a comment...

Post has attachment
Taska DeSayang : Aleef di Taska Baru
    Sian hah termenung Aleef first day kat tempat baru. Tapi Alhamdulillah Aleef okay. Anak mama yang nie kuat main.. haha..   Syukur Aleef dapat sesuai kan diri.   Da seminggu da Aleef di Taska DeSayang KKM ni.     Da Boleh bermain da dengan kekawan.     S...
Add a comment...

Post has attachment
Aeon Credit Lagi
Assalamualaikum..     Lama da sya da tak bersiaran.. busy dgn jadual harian as a programmer, wife, mom and me. But i'm enjoy my life to the fullness... walaupun tak sehebat orang lain... dan kami rasekan orang lain lebih sempurna... tapi di mata orang lain ...
Aeon Credit Lagi
Aeon Credit Lagi
mizsya.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Hati-hati dengan TELESERVICE
  Assalamualaikum     Saat ekonomi tak menentu ni ramai pulak yang amik kesempatan..   Insuran tu da biasa da..   main mintak no kad credit jer..   tak pandai tepis terkono la yeh...   baru2 ni..teleservice maxis call aku..   kononnye aku diantara customer ...
Hati-hati dengan TELESERVICE
Hati-hati dengan TELESERVICE
mizsya.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PTPTN Potong Gaji Sampai Kosong
  Assalamualaikum     Disember 2015..     Ramai yang kecoh kes PTPTN buat potongan mendadak..   aku mcm xcaya, takkan depa sanggup buat gitu sampai kosong..   gile ke ape depa ni..   nak makan apa ooiii..   dengan ekonomi yang ting tong sekarang ni..   jadi...
Add a comment...

Post has attachment
Berpatah semula pada produk Nour Ain
Assalamualaikum.. Hari ni ada testimoni lagi dari customer shas yang tertipu dari membeli produk nour ain di kiosk2 jamu.. muka beliau naik jerawat2 halus/jerawat pasir..da bermacam produk beliau cuba untuk menghilangkan semula jerawat tersebut tetapi tidak...
Add a comment...

Post has attachment
Melaka Wonderland
Assalamualaikum.. What can i say this place is AWESOME..!!! The Entrance.. Entrance Fee RM33.90 Welcome Photo Banyak jual-jualan dalam ni..tempat mmg luas sgt..tak dan pulak dan p snap kawasan.. Kawasan mandi kanak-kanak..tapi agak dalam la tuk ameer.. Acar...
Add a comment...

Post has attachment
Contest Drypers Wee Wee Dry Superhero Edition
    Contest Period 5 Oct till 24 Oct 2015     
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded