Profile cover photo
Profile photo
rabiatul adawiyah
39 followers
39 followers
About
rabiatul's posts

Post has attachment
DAY 4 INTERN DI KOLEJ KOMUNITI
Alhamdulillah hari ni dah hari ke 4 praktikal di kolej komuniti pekan. setakat ni okay semua. supervisor bagi tugasan dan guide kina untuk lakukan tugasan tersebut. im still learning. hehe. cuma tulah kina ni in real life kan jenis yang tak pandai nak tegur...

Post has attachment
Rindu nak berblog kembali
Assalamualaikum. masyaallah lamanya kina meninggalkan dunia berblog ni. sebenarnya rindu sesangat,tapi kekangan masa membuatkan blog kina ni sunyi sepi ja. tapi.. alhamdulillah masih ada yang sudi singgah dan komen,tak kurang yang mendoakan kina kembali ke ...

Post has attachment
final dah habis masa untuk buat kuih raya
masyaallah alhamdulillah,, hai assalamualaikum semua,, kina dah habis final papr jumaat yang lalu.. alhamdulillah.. but sedih sikit paper akhir tu formatnya  lain sikit dari past sem sebelum ni.. so jawab pun ala kadar ja... (sedih lagi ni) pssstt..jangan b...

Post has attachment
kina dan chipsmore
assalamualaikum... kina dan chipsmore?? apa kah kaitannya?? ya banyak kaitannya..hehe... sebab kina selalu tenggelam timbul dalam dunia blogger ini... adui..siapa ada petua macam mana nak curi masa untuk berblog berbisness dan belajar.. masa ku kini ciput s...

Post has attachment
thr best 5 tips to wear eyeliner
Assalamuaaikum salam sejahtera.. hai akak akak adik adik.. masih ingt kina lagi.. mestilah kan..gila tak ingat kat kina… siapa kat sini pemakai tegar eyeliner? mesti korang tahu kan step by step untuk pakai eyeliner ni.. Kalau bincangkan bab solekan comfirm...

Post has attachment
**
Assalamuaaikum salam sejahtera.. hai akak akak adik adik.. masih ingt kina lagi.. mestilah kan..gila tak ingat kat kina… siapa kat sini pemakai tegar eyeliner? mesti korang tahu kan step by step untuk pakai eyeliner ni.. Kalau bincangkan bab solekan comfirm...

Post has attachment
WIDESHAWL RM8 SEHELAI ???
salam semua... fuuuuuu..fuhhhhhhhh... wiping wiping.. banyak nya sawang.. berapa tahun dah ni tinggalkan blog rindu sangat nak berblog tapi apakan daya lappy rusak dah hampir 5 bulan.. tak baiki..baiki.. hehe..psssst..nanti ada cerita yg kina nak share.. se...

Post has attachment
blog semakin bersawang
salam semua salam kasih dan sayang dari kina untuk semua pembaca yang sudi membaca blog kina nie.. ya ALLAH lamanya kina tak update blog dek kerana kesuntukan masa dan laptop yang rosak.. ni pun ada peluang ke cyber cafe bolehlah belek belek sikit blog... a...

Post has attachment
TITLE: PEPLUM KURUNG
Baju kurung sangat terkenal dalam kalangan wanita malah bagi kita ianya adalah salah satu pakaian nasional yang melambangkan jati diri kaum Melayu. Ianya telah popular sejak zaman sebelum merdeka lagi malah mungkin jika dilihat sejarah kewujudan dan penghas...

Post has attachment
WIDE SHAWL COTTON MURAH HANYA DI WIDE SHAWL HOUSE..
ASSALAMUALAIKUM SEMUA... WAH WAH WAH... lamanya x berupdate blog nie... selalu buat auto publish ja... pastu komen komen pon tak di balas lagi.. dan tak berblog walking... now tengah sibuk n final semester... dan perniagaan... alhamdulillah semuanya berjala...
Wait while more posts are being loaded