Profile cover photo
Profile photo
ELD SUKASIH
21 followers
21 followers
About
ELD's posts

Post has attachment
Make Money with Android. Get free rewards for installing free apps and games. Best app for making money online

Post has attachment
BAPA BERI GANJA 3 KALI SEHARI PADA ANAK
Ampang: “Ganja sangat memberi manfaat terutama kepada remaja. Ia dapat membantu menghubung sel-sel otak dan membuatkan mereka lebih cerdik.” Demikian dakwaan seorang bapa yang cuba mempertahankan tindakannya ketika ditahan anggota penguat kuasa Agensi Anti ...

Post has attachment
Check out WhatsApp Messenger for your smartphone. Download it today from https://whatsapp.com/dl/

Post has attachment
**
 Asaalamualaiakum W.B.T Apa khabar semua dah lama saya x update blog saya ni..mohon maaf atas kesulitan tersebut..hari ni saya datang lagi dengan produk baru untuk anda semua cuba ..dengan segala hormatnya Dto'/ Datin,Tuan/Puan semua di jemput untuk mencuba...

Post has attachment
AMALAN BISMILLAH 5
Assalamualaikum Sedikit penkongsian ayat ini MANAFAAT: Manafaat Bismillah 5 ini terlalu banyak, dan secara keseluruhannya
boleh menjadi penawar kepada semua jenis penyakit & rasa bisa pada
tubuh badan samada yang diketahui puncanya atau pun tidak. KAIFIAT...

Post has attachment
JANA PENDAPATAN DENGAN ADF.LY
 BAYARAN KOMISYEN ADFL.LY bayarankomisyenkedalamakauanpaypal untuk hari ketiga saya dafrtar.Alhamdulillah Buat Duit Dengan Link pendek ini masih lagi berjalan lancar walaupun orang lain dah lama makan hasil daripada Adf.ly ini.Namun program buat duit tampa ...

Post has attachment
EMAS
Kalau
ini silap, lagi ler silap pinjam duit beli rumah dan kereta… sebab
kedua-duanya liability bukannya asset… menderrr lah… sapa main emas tak
pinjam duit memang ler banggang. Yang korang campak barang ke arrahnu tu
bukan pinjaman?... hahaha… yang lag...

Post has attachment
Spshop.com Dungun Terenganu
Wait while more posts are being loaded