Profile cover photo
Profile photo
Umie Adli
110 followers
110 followers
About
Posts

Post has attachment
Jalan Raya Cina
Jalan Raya Cina
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jalan Raya Cina
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera. Hahaha. Skema na bunyinya. Lama sudah tak menaip. Tapi hari ni gagahkan jugalah menaip di blog kesayangan teman ni. Setiap tahun masa Tahun Baru Cina kami sekeluarga pasti akan menerima jemputan ke open house kawan suam...
Jalan Raya Cina
Jalan Raya Cina
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kuiz suka-suka. Buat kakmon ketawa
Kuiz suka-suka. Buat kakmon ketawa
Kuiz suka-suka. Buat kakmon ketawa
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Geng cermin tandas
Geng cermin tandas
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Geng cermin tandas
Sangat suka tengok cermin tapi taklah sampai nak selfie je manjang kat cermin.  Tapi kali jadi pulak selfie.  Dekat cermin tandas pulak tu.  Inilah geng tandas teman. Hahaha. Dekat tandas pun jadi. 1st time ni ambik gambar kat cermin tandas.
Geng cermin tandas
Geng cermin tandas
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenduri Kahwin di Behrang...Moh ler kite
Alhamdulillah. Pada minggu lepas teman sepejabat Rashid dah selamat melangsungkan majlis pernikahan dan persandingan beliau dengan saudari Muliana di Behrang, Perak.  Alhamdulillah juga sebab teman-teman sepejabat yang lain dapat bas untuk ke sana. Terima k...
Add a comment...

Post has attachment
Lai..lai...sapa nak beli burger
Lai..lai...sapa nak beli burger
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lai..lai...sapa nak beli burger
Anak buah kat kampung berniaga di
depan rumah. Ada burger dan air. Laku jugak dia berniaga. Lea pun tak nak kalah
pun mengorder. Siap mintak suami buatkan sebab dulu dia ada pengalaman buat
menjual burger. Hahaha. Sedap pulak air tangan suami kita ni. Boleh...
Lai..lai...sapa nak beli burger
Lai..lai...sapa nak beli burger
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Adli & The Gang
Adli & The Gang
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Adli & The Gang
Bila balik kampung memang tak diam mulut dibuatnya. Ada je benda yang dia buat. Baju kotor jangan cakaplah. Belum lagi ditambah dengan bau badan yang seharum semerbak. Adli... bila dah jumpa teman sebaya beginilah jadinya. Nak marah pun, bila fikir-fikir ki...
Adli & The Gang
Adli & The Gang
ceritakami81.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded