Profile cover photo
Profile photo
Nurisya Syafiqah
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
Entry Merapu
Hari-hari yang membosankan dilalui setiap hari.. Aktiviti semasa :: makan (klw rajin)..tidur...kerja..repeat.. Kehidupan yang hanya berlaku di hospital dan rumah.. HOME SWEET HOME... WORK SWEET WORK... Buku yang bersusun di rak tak terbaca..rajin membeli, t...

Post has attachment
Seriously Berhabuk
OMG!!!!!! Berhabuk bangat deh blog aku nih.. Nak online tu ade aje masa sebenarnya tapi masalah sebab lappy tak boleh connected dengan wifi phone.. Sangat bermasalah.. Well ya now dah settle problem tu and I can online with lappy.. (onine dengan phone sanga...

Post has attachment
Ape?? Kerja??!!
Meh nak lap ciket keyboard, screen and enjin2 semua.. Penuh habuk dah ni.. hehehee.. Well, sepatutnya dah kene count down mula kerja sebab masa sentiasa berjalan.. Jarum jam sentiasa bergerak pantas, lebih pantas dari kaki kita yang semamangnya pantas terle...

Post has attachment
CERITA BARU 'PENANAM ANGGUR'..
Setelah sekian lama meyepi diri dari dunia penulisan, kini cuba kembali dengan azam dan cerita baru. Cerita tanpa cinta manusia yang sia-sia yang ada hanya cerita penglipur lara.. hehehe.. Well, harini hari ke-21 hidup sebagai penganggur setelah 2 tahun set...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded