Profile cover photo
Profile photo
suhaila Abdul
30 followers -
Sihat Bahagia dan Jelita
Sihat Bahagia dan Jelita

30 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tangga dan Jepun tidak dapat dipisahkan. Dimana mana saja ada tangga yang setinggi ni. bayangkan kami yang baru sampai dengan beg lebih dari 100kg dan semuanya perempuan nak angkut beg . Dan tangga macam ni tak kurang dari 4 kali kena tempuh.
JELAJAH JEPUN PART 1
JELAJAH JEPUN PART 1
akukaksu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ramai dikalangan remaja perempuan sekarang yang alami masalah period tak teratur. Mungkin petanda yang ke lima ini buat anda rasa gerun.
Add a comment...

Post has attachment
Teman inspirasi..
.
Mereka2 yang kat dalam gambar ni adalah sebahagian daripada inspirasi akak dalam dunia pendidikan..dunia bisness dan dunia pembelajaran .. dunia keluarga dan macam2 dunia lah...
.
Sesiapa sahaja yang ada disekiling akak..mereka semuanya menjadi contoh teladan dan sempadan dan tak kurang juga akak pun sering diperhatikan tatkala di mana jua kita berada..sok sek sok sek yang positif dan sok sek sok sek yang negatif itu biasa...yang penting kita cuba ambil yang baik baik belaka...
.
Andai ada kisah inspirasi diri akak yang boleh di gunakan dalam hidup ..ambillah ..tapi kalau yang buruk buruk tu korang tok sahla dok ikut..tak ada orang kat dlam dunia ni yang perfect tapi kita boleh belajar untuk menjadi yang lebih baik dari semalam..
.
Anda ada kisah inspirasi masing masing..dan izinkan akak ambil kisah inspirasi korang bagi akak terus memajukan diri untuk jadi lebih baik dari semalam...
.
KITA ADALAH APA YANG KITA FIKIR SIAPA KITA..
#myfirstmillion
Photo
Add a comment...

Post has attachment
beramai ramai tukar produk skin care ke youth sebab apa?

Hebat sangat ke sampai 3 hari dah sold out. terpaksa tunggu lagi 2 minggu baru sampai ..
Add a comment...

Post has attachment
Takut sangat nak guna produk penjagaan kulit sekarang ni sebab macam macam yang dorang campur dalam produk tu. Sampai dah tak percaya lagi nak pakai apa pun. Tapi tiba tiba datang satu produk baru skin care YOUTH yang kata produk YOUTH ni bebas bahan kimia terlarang.. betul ke?
Add a comment...

Post has attachment
Betul ke pakai pencuci muka tak da buih ni best?
Add a comment...

Post has attachment
Ni sebenarnya update masa exited dapat pergi melancong ke Huket naik cruise tahun lepas. baru nak publish.
Add a comment...

Post has attachment
Walaupun hari ni dah hari ke 12 pakai youth, baru nak update hari pertama nak mula dengan youth.hihi
Add a comment...

Post has attachment
Takut luka pembedahan makin bernanah dan sukar sembuh? Jom ketahui apa kata mereka yang berjaya sembuh dari luka dengan cepat dan sangat selamat.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded