Profile cover photo
Profile photo
rahimin mohamed
168 followers -
penjimatan anda keutamaan kami
penjimatan anda keutamaan kami

168 followers
About
Posts

Post has attachment
DAPATKAN SIMKAD ONEXOX DISINI
BELI SIMKAD ONEXOX SECARA ONLINE

Post has attachment
SEASON PASS - Bundle internet Packege ONEXOX..Menjimatkan
SEASON PASS - Bundle internet Packege ONEXOX. ============= SeasonPass adalah pilihan pembelian Plan internet ONexox secara pukal/bundle. Pembelian ini adalah sebagai simpan stock data yg telah berbayar kedalam acc prepaid anda.(sebagai standby untuk ada gu...

Post has attachment
semua warga ONEXOX boleh melanjutkan TEMPOH SAH KREDIT anda sekarang!
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Sukacita dimaklumkan. Bermula 11 Ogos 2016, semua warga ONEXOX boleh melanjutkan TEMPOH SAH KREDIT anda sekarang! Dengan cara :- SMS Valid 6 atau Valid 12 hantar ke 22111 - Untuk pengguna Onexox. SMS Valid 6 atau Valid 12 h...

Post has attachment
Onexox :Bisnes Telekomunikasi Adalah Bisnes Yang Kalis Kemelesetan Ekonomi
·          Bisnes
telekomunikasi adalah bisnes yang kalis ekonomi  – Telefon adalah satu benda keperluan
penting dalam hidup kita pada masa kini! Walaupun kos hidup kian
meningkat,pengguna tetap akan topup telefon mereka! ·          Bisnes
sen-sen tapi untu...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
ONEXOX: Produk keperluan - Pasif - Berterusan
Bukan tak untung buat yang lain tu..Untung jer..Tp takde satu pun yang sebaik bisnes ONEXOX ni. Jujur, bukan sebab nak korang jd dealer aku atau ape. Sebab? Produk keperluan, pasif dan berterusan. Kita menjual simkad ni cam produk-produk lain gak.. Bukan "c...

Post has attachment

Post has attachment
Bijak dalam menggurangkan kos telekomunikasi
Jadilah pengguna yang bijak. Selamat merasai penjimatan & kelebihan
dengan pelbagai promosi terkini dan promosi promosi yang akan datang. Ini dia Plan Prepaid terbaru ONE XOX – memang terMURAH, menJIMATkan & amatBERBALOI! Dengan bayaran cuma RM 10.00 anda ...

Post has attachment
Apa itu data pay per use (ppu)..Perangkap kepada pengguna data
Kredit to onexox.info Apa itu data pay per use (ppu) Apa itu Pay Per Use ? Ianya adalah cara pembayaran utk penggunaan data secara pakai dan bayar . Contohnya nya 10 kb TelcoZ charge 5 sen .. bermakna kalau kita guna 1024 kb ( GB) berapa kita kena bayar ? C...
Wait while more posts are being loaded