Profile cover photo
Profile photo
Mulaikha Milliya
About
Mulaikha's posts

Post has attachment
:: Susu Kambing - Karihome Step 2 ::
Assalamualaikum... Mulaikha baru start kasi Milliy minum susu kambing.. tak pernah terniat nak campur susu lagi kat Milliy, cuma kadang-kadang keadaan terdesak.. dah macam-macam susu fm dah try, last-last s-26 jugak yang perot Milliy boleh terima.. tapi sek...

Post has attachment
Zuriat - Ibu Bapa perlu paham anak-anak Part 2
Assalamualaikum... Sambung dari Part 1 .. Mulaikha ada kawan,junior mulaikha Tahun 2012 dia kawen, mulaikha lupa bila tarikhnya, dua-dua majlis mulaikha datang.. Alhamdulillah meriah.. almaklumlah anak bongsu.. cuma perkahwinannya cuma bertahun setahun je.....

Post has attachment
Zuriat - Pemakanan Part1
Assalamualaikum.. Mulaikha disini.. Dulu bila blog lame dah hilang sibuk nak buat yang baru.. bile ade yang baru malas pulak nak mengupdate blog..hehe sorry ya.. Zuriat.. Setiap pasangan yang berkahwin pasti nakkan zuriat kan.. bohong la kalau cakap tak nak...

Post has attachment
HR Steak House Kg Baru -Kurang Sopan
Assalamualaikum.. Dulu tempat ni dah jadi port wajib tiap bulan untuk kami bila terasa nak makan western.. Dulu tempat ni mesra pelanggan, Makanan pon sedap,dah la murah plak tu.. tapi kini,tak de dah.. hampir setahun jugak kot mulaikha tak jejak dah kat te...

Post has attachment
Cozy House Great Eastern Mall
Assalamualaikum.. Mulaikha berpeluang nak berdinner kat Cozy House.. Alhamdulillah,sedap.. First time try sebenarnya.. Kalau tak silap kat level 3.. Great Eastern Mall,jalan Ampang Malam tu kami try order #Tomyam Prawn #Kailan Salted Fish #Fried Chicken Wit...

Post has attachment
:: PUTERI KESAYANGAN KAMI ::
- MILLIY INSYIRAH BT MOHD SAKRI - DAY 1 : dah boleh buka mata and muka ade senyumm.. nak say hi kat ibu ayah ler tu..:-) now : dah pandai makan.. Salam Ukhwah - Mulaikha Milliyya-

Post has attachment
:: Masa untuk mencari kawan ::
Bismillahirrahmanirrahim.... masa untuk mencari kawan.. sian kite semua kawan-kawan dah hilang.. blog pon mampu buat yang paling simple je dulu.. jangan kecil hati ye tak de new entry buat sementara waktu.. Insyaallah Mulaikha akan usahakan jugak.. Salam Uk...
Wait while more posts are being loaded