Profile cover photo
Profile photo
munie kahar
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Diriku
Assalammualaikum dan selamat malam, Hari ini aku mahu ceritakan tentang diriku. Banyak benda yang aku lalui selama 26 tahun ini. Apa yang aku lalui ada yang pahit, ada yang manis ada juga yang masin. Aku juga berjumpa dengan banyak jenis manusia, ada yang k...
Diriku
Diriku
miraidor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
jubah murah untuk dijual
Assalammualaikum, Ada jubah murah dan harga mampu milik untuk dijual. macam2 warna ada. tidak ikut badan, straight cut. ada tali bagi sape yg suke ikat kat pinggang nak nmpk lagi cantik. sangat labuh dan besar. free size, fit from m to xl.  sesuai untuk ora...
Add a comment...

Post has attachment
hidup di rantauan
Assalammualaikum 19 Jan 2015, Aku perlu lapor diri sebagai cikgu di sarawak. Perasaan masa tu macam-macam ada. Rase takut, risau, sedih, semua ada. Mungkin ada hikmahnya aku dicampakkan ke Sarawak. Aku dihantar ke Serian Sarawak. Nasib baik dapat bandar. hi...
Add a comment...

Post has attachment
miraidor.boutique
Assalammualaikum, saya menjual pelbagai shawl, tudung, halfmoon, pakaian kanak2, blouse dan dress. Harga untuk semua item sangat berpatutan dan sangat murah tau!! harga mampu milik, InsyaAllah. Untuk order boleh wassap 01126173196. Harga x termasuk postage ...
miraidor.boutique
miraidor.boutique
miraidor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Tahun Baru
Assalammualaikum, selamat menyambut tahun baru. Tahun 2015 ni kita mulakan dengan bismillah. Semoga memberi harapan baru dan kita sentiasa positif dalm menghadapi ujian. InsyaAllah. Sempena tahun baru ni saya nak buat promosi , untuk order boleh wassap 011-...
Promosi Tahun Baru
Promosi Tahun Baru
miraidor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Choc Tart untuk majlis hari jadi
Assalammualaikum, saya terima tempahan untuk majlis hari jadi. Bulan Dis 2014 saya ada terima tempahan untuk majlis hari jadi. saya telah buat Choc Tart. 50 pcs RM 43. Self pick up di presint 9 Putrajaya. Untuk order boleh wassap 01126173196 XOXO:D
Add a comment...

Post has attachment
Tempahan cheese tart untuk majlis pertunangan
Assalammualaikum, Hari tu ada majlis pertunangan di Kajang. Mereka tempah 50 pcs Cheese tart perisa strawberry dan blueberry. saya jual hanya rm 43 untuk 50 pcs boleh campur perisa. self pick up di presint 9, Putrajaya. Untuk order boleh wassap di 011-26173...
Add a comment...

Post has attachment
pecan heaven cake
Assalammualaikum, Pecan heaven cake. kek yang dipenuhi dengan kacang walnut. sangat sedap. tapi kek ni rasanya sangat manis. kek ni sesuai untuk semua penggemar manisan. saya jual pelbagai saiz. kepada yang nak jadikan kek ni sebagai kek untuk majlis hari j...
pecan heaven cake
pecan heaven cake
miraidor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Plain halfmoon berharga rm 20
Assalammualaikum, kali ni nak promote plain halfmoon. Jenis kain chiffon georgette. panjang 2 meter. yang penting x jarang. Harga hanya rm20 dan rm35/2pcs. untuk tempahan boleh whatsapp 01126173196. harga x termasuk postage. cod di area putrajaya:) Hari ni ...
Plain halfmoon berharga rm 20
Plain halfmoon berharga rm 20
miraidor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
tart shell
Assalammualaikum, rasa nya ramai yang tahu nak buat cheese tart, choc tart ngan fruit tart. Tapi mesti ramai malas nak buat tart shell, yang dye punya mangkuk sebab nak buat benda tu leceh sikit. Ambil masa yang lama nak buat. Tak pe, boleh beli dari saya t...
tart shell
tart shell
miraidor.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded