Profile cover photo
Profile photo
AktivFundraising.dk
12 followers -
Hjælp til fundraising i din forening
Hjælp til fundraising i din forening

12 followers
About
AktivFundraising.dk's posts

Post has attachment
Der er mange der kæmper med det ene afslag efter det andet i deres fondsansøgninger. De har meget svært ved at komme igennem og få deres projekter finansieret. Hvad kan det skyldes og hvorfor er der andre lignende projekter der får masser af penge bevilget?

Jeg oplever ofte at der er en række fejl som gentager sig fra ansøger til ansøger og som gør at de næsten altid får afslag.

Jeg har derfor samlet 5 af de mest typiske fejl som ansøgere begår og som de bør holde op med at lave.

De fem typiske fejl og hvordan du undgår at lave dem, kan du læse om i denne artikel: http://www.aktivfundraising.dk/5-typiske-fejl/

Post has attachment
Hvad er no cure no pay fundraising egentlig? Hvad er fordele og hvad er ulemper?

Det har jeg skrevet et lille indlæg her, hvor du også kan se nogle gode råd til dig, der ønsker at benytte no cure no pay fundraising i din forening eller mindre virksomhed. 

Post has attachment
Alle kommuner har en pulje der støtter frivilligt socialt arbejde. Det er bestemt i loven om social service.

Det er §18 i denne lov som pålægger alle kommuner at lave denne pulje med midler til frivilligt socialt arbejde. Derfor bliver puljen i folkemunde kaldt for "Paragraf 18 midlerne".

Men hvad dækker det mere præcist over og hvordan får du eller din forening del i midlerne, så I kan øge og fastholde jeres engagement.

Det og meget mere kan du læse om i dagens blogindlæg fra AktivFundraising.dk lige her: http://www.aktivfundraising.dk/paragraf-18-midler/Post has attachment
2015 viste sig et blive et fantastisk år for AktivFundraising.dk hvor jeg gik fra at drive det hjemme fra hjemmekontoret, til at flytte det ind i Lindholm Business Center i Nyborg og gøre det til en fuldtidsbeskæftigelse for mig. Hvilket år !!

Læs her om udviklingen og se hvordan AktivFundraising.dk kan hjælpe dig med dine projekter !! Der er nemlig hjælp at hente, hvis du har lyst !!


Post has attachment
Sådan brevfletter du nemt mellem Word, Excel og sågar Outlook, så du kan sende helt personlige mails til en række lang række personer, uden et stort arbejde. 
Hent alle oplysninger i et excel ark og flet det sammen med teksten fra Word dokumentet. 
Se her hvor nemt det er. 

Post has attachment
Tjen penge til din forening, samtidig med at I støtter børn med diabetes. I kan som forening melde jer som indsamlere til Diabetesforeningens landsindsamling d. 7. juni, og derefter få en del af de penge som I samler ind til det gode formål.

En ren WIN-WIN :)

Læs meget mere på Diabetesforeningens hjemmeside her: 
http://www.diabetes.dk/goer-en-forskel/landsindsamling/tjen-penge-til-jeres-forening-eller-skole.aspx

Post has attachment
Her er en friskole der gør noget ved det.

De har løbet og cyklet sig til 20.000 kr. ved skolernes motionsdag. Pengene skal bruges til en ny legeplads og en skaterhal som de vil leje sig ind på.

Flot indsats af skolens lærere, forældre og ikke mindst børnene selv.

Se her hvordan det lykkedes dem at samle pengene sammen: http://buff.ly/1o9RvBJ

Post has attachment
God måde at inddrage befolkningen på i en donation. At få en masse børn til at gøre gode gerninger, aflevere beviser på det på bibliotekerne og så donerer Ole Kirks Fond 25 kr. pr. god gerning.

Det er mange gode ting i dette synes jeg. Børnene lærer at gode gerninger er gode for andre, der kommer fokus på at man hjælper børn i andre lande osv.

Det hele kommer til at løbe af stablen i januar 2015.

http://buff.ly/1tohCpa

Post has attachment
Her er en SFO med ben i næsen. De fik samlet 87.000 kr. ind via en række forskellige aktiviteter.

Stor ros herfra til de to initiativrige pædagoger, som stod for idéen og projektledelse.

Det vi kan lære af det, er bla. at hvis man ønsker sig at gennemføre nogle store projekter, så behøver man ikke finde pengene til projektets gennemførelse ét sted. Men det kan sagtens være en hel palette af aktiviteter, der tilsammen skaber det overskud man har brug for.

Se i denne artikel hvordan SFO'en fik samlet deres 87.000 kr. ind til Knæk Cancer-kampagnen.

http://buff.ly/10F17KD

Post has attachment
Kan du huske Lance Armstrongs gule armbånd? De blev en giga succes på verdensplan. Her blev der samlet ind til testikelkræft.

Aller koncernen har gjort noget lignende nu her, i forbindelse med Knæk Cancer-kampagnen.

De har solgt en Knæk Cancer blomst, som man kan sætte på tøjet. Den har solgt for over 4 millioner.

Jeg tænker at dette viser meget godt, at folk gerne vil kunne vise et eller andet frem, som beviser at de har støttet. De vil gerne støtte men også få den sociale bonus ud af det, at andre kan se at de har støttet.

Måske man kan udvikle sådanne ting lokalt også? Ude i foreningerne. Kan man ramme noget, som i en by eller en kommune bliver populært at vise frem. Ja, så kan man have ramt en guldåre af indtægter.

Hvis du har eksempler på sådan noget, vil jeg meget gerne høre fra dig i kommentarerne her eller på mail. Det vil være rigtig interessant at høre mere om.

http://buff.ly/1sPb8KH
Wait while more posts are being loaded